Pavilon Restaurant & Bar - Budapest

Pavilon Restaurant & Bar - magyar konyha

Képek az étteremről

Pavilon Restaurant & Bar

1051 Budapest, Dorottya utca 2.

Pavilon Restaurant & Bar
Dorottya utca 2. , 1051 Budapest

A Dorothea Hotel három történelmi épülete között megbújva, a Pavilon Étterem & Bár nyugodt rejtekhelyet kínál a város szívében. A buja oázis modern gasztronómiai élményt nyújt, ahol a kortárs design tökéletesen ötvözi Magyarország gazdag kulturális örökségét. A Pavilonban a konyhai csapat újragondolja a hagyományos magyar ételeket, és rendkívüli gasztronómiai élményekké alakítja őket, helyi, fenntartható alapanyagok felhasználásával. Minden fogást szeretettel és aprólékos odafigyeléssel készítenek, biztosítva, hogy minden falat Magyarország pezsgő kulináris világának történetét mesélje el. A bár is hasonlóan kreatív, és egyedi koktélokat kínál, amelyek a helyi gyógynövények és ízek esszenciáját emelik ki. Legyen szó étkezésről vagy koktélról, a Pavilon vendégeit arra hívja, hogy élvezzék az ízeket, amelyek egyszerre ünneplik a hagyományt és az innovációt.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Pavilon Restaurant & Bar – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(11 értékelés)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.9

"Kellemes este"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Kedves fogadtatásban, majd kommunikációban volt részünk az egész este alatt. Az ételek ízvilága rendben volt, a tálalás színvonala ugyanakkor elmaradt a várttól. A burrata mellé nem kínálnak pékárut, nekem hiányzott. Felszolgálás még néhol javítandó, amit nem is annyira egy felborult ásványvíz, hanem a desszert lerámolása miatt kell megjegyezni; nem értem, hogy miért kellett a vaníliahabos, mákos fagylaltos desszert kanalat és villát egyesével kivenni a tányérból a vállam felett és utána elvenni a tányért. Szerencsére nem csöpögött rám semmi.
Nádas Gábor - 2024. október 18., péntek 15:27

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodás hely, nagyon jó éreztem magam!
Pázmán Kató - 2024. október 17., csütörtök 10:04

"Színvonalas"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Színvonalas a hely, a kiszolgálás és az ételek is. Finomakat ettünk.
E Nóra - 2024. október 17., csütörtök 06:29

"Remek etterem, rossz menu"

3,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Nagyon megnyero volt a hangulat es az atmoszfera. Sajnos az elmenyt elegge bearnyalta az hogy koszos volt az asztalunk, sokkal tobbet vartunk az etelektol is. Nem mondanam hogy borzalmasak voltak az izek, de rengeteget kellett varnunk az elo etelre es a fo etelre is, amikor ezt szova tettuk a desszsert ugyan gyorsabban erkezett de hidegen. Sajnos a mellettunk levo asztaloknal is sokat panaszkodtak, ami meg jobban megnehezitette hogy elvezetes legyen a vacsorank
Nagy Dániel - 2024. október 16., szerda 14:31

"Éttermek hete"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű étterem, profi személyzet. Anyu gulyáslevese jobban ízlik, de a főételek (csirkemell + szarvargerinc) és a desszert (brownie) nagyon finomak voltak. Szívesen visszatérünk majd máskor is.
Kovács Dávid - 2024. október 16., szerda 11:38

"Étterem hét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely gyönyörű, amint beléptünk a helyre elvarázsolva éreztük magunkat A kiszolgálás nagyon gyors volt, az ételek finomak és izgalmasak voltak A pincérek informatívak voltak az ételekkel, és italokkal kapcsolatban Egy igazán szép élménnyel gazdagodtunk!
Elekes Hanna - 2024. október 16., szerda 06:42