A legjobb éttermek - Mexikói konyha

Közép-Amerika ízeiről a magyar fővárosban sem kell lemondania. Összeszedtük Önnek a mexikói éttermeket Budapesten, hogy ne legyen más dolga, mint megtalálni az ízlésének leginkább megfelelő helyet. Akár az étlapot is letöltheti és megismerkedhet a kínálattal, sőt a kiszemelt étterembe asztalt is foglalhat oldalunkon keresztül. Ismerkedjen meg a nemzetközi konyhával a DiningCity segítségével!

Szűrés


Kategória

Összes értékelés

Konyha

Összes konyhatípus

3 fogás átlagára

2 találat

Találatok töltése folyamatban...

HUGO'S MEXICAN BAR & KITCHEN

1056 Budapest, Molnár u. 26.

Tex-Mex ételek és fantasztikus koktélok!

(110)

Foglalás

CAFÉ 57

1025 Budapest, Pusztaszeri út 57.

Mindig megújuló, különleges ételek.

(252)

Foglalás
Találatok töltése folyamatban...

2 találat

HUGO'S MEXICAN BAR & KITCHEN

HUGO'S MEXICAN BAR & KITCHEN

(110)

1056 Budapest, Molnár u. 26.

CAFÉ 57

CAFÉ 57

(252)

1025 Budapest, Pusztaszeri út 57.

Találatok töltése folyamatban...

Fűszeres kalandok Budapesten és országosan

Mexikóról elsőre talán mindenkinek a chilis bab ugrik be, de az ország gasztronómiája ennél természetesen sokkal gazdagabb. Az olyan finomságok, mint a taco, burrito vagy a nachos nem hiányozhatnak a felsorolásból, de ezeken kívül is számos különlegességgel szolgál a Közép-Amerikai ország konyhája. Mindezt pedig Ön is felfedezheti Magyarország és Budapest legjobb mexikói éttermeiben!

Tüzes ízek és italok

A mexikói kultúra igazán temperamentumos, ez pedig az ételekben is megjelenik. Az ország gasztronómiája a maja időkig nyúlik vissza, manapság azonban a hagyományos megoldásokat korszerű konyhai fogásokkal is vegyítik. Ami viszont változatlan, azok az alapanyagok és a gazdag fűszerezés. A bab, a paradicsom és csili elengedhetetlen tartozéka a mexikói ételeknek, melyeket kérhetünk csípősen vagy enyhébb változatban is. Ami pedig az italokat illeti, a tequilát talán nem kell bemutatni senkinek. Az alkoholmentes élvezetek híveinek a trópusi gyümölcsökből készült licuadost ajánljuk, de kávéimádóknak is érdemes egy próbát tenni a mexikói különlegességekkel.

Ha másra is éhezik

Az ország és Budapest mexikói éttermein túl is számos lehetőséget talál a DiningCity-n. Nálunk akkor is jó helyen jár, ha olasz, indiai vagy amerikai helyet keres, és természetesen a magyaros étkezdék sem maradhattak ki. Könnyen használható oldalunkon pillanatok alatt megtalálhatja az ízlésének megfelelő helyet, és össze is hasonlíthatja az egyes ajánlatokat.

Foglaljon asztalt a legjobb mexikói éttermekbe Budapesten és az ország bármely pontján a DiningCity-n keresztül, válasszon minket, ha egy jó falatra vágyik!