Pavilon Restaurant & Bar in Budapest

Pavilon Restaurant & Bar - hungarian food

Make an Online Reservation

Pavilon Restaurant & Bar

1051 Budapest, Dorottya utca 2.

Pavilon Restaurant & Bar
Dorottya utca 2. , 1051 Budapest

Enrobed among the three historical buildings of Dorothea Hotel, Pavilon Restaurant & Bar offers a serene escape in the heart of the city. This lush garden oasis invites guests to enjoy a modern dining experience where contemporary design seamlessly blends with Hungary’s rich cultural heritage. At Pavilon, the culinary team reimagines traditional Hungarian dishes, transforming them into extraordinary gastronomic experiences by using locally sourced, sustainable ingredients. Every dish is crafted with love and meticulous attention to detail, ensuring that each bite tells a story of Hungary’s vibrant culinary landscape. The bar at Pavilon is equally inventive, featuring a selection of signature cocktails that highlight the essence of local herbs and flavors. Whether savoring a meal or a cocktail, guests at Pavilon are invited to indulge in flavors that celebrate both tradition and innovation.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Pavilon Restaurant & Bar – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(10 értékelés)


food

4.4

service

4.5

ambience

4.9

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodás hely, nagyon jó éreztem magam!
Pázmán Kató - Thursday 17/10/2024

"Színvonalas"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Színvonalas a hely, a kiszolgálás és az ételek is. Finomakat ettünk.
E Nóra - Thursday 17/10/2024

"Remek etterem, rossz menu"

3.3
food: 2 service: 3 ambience: 5
Nagyon megnyero volt a hangulat es az atmoszfera. Sajnos az elmenyt elegge bearnyalta az hogy koszos volt az asztalunk, sokkal tobbet vartunk az etelektol is. Nem mondanam hogy borzalmasak voltak az izek, de rengeteget kellett varnunk az elo etelre es a fo etelre is, amikor ezt szova tettuk a desszsert ugyan gyorsabban erkezett de hidegen. Sajnos a mellettunk levo asztaloknal is sokat panaszkodtak, ami meg jobban megnehezitette hogy elvezetes legyen a vacsorank
Nagy Dániel - Wednesday 16/10/2024

"Éttermek hete"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű étterem, profi személyzet. Anyu gulyáslevese jobban ízlik, de a főételek (csirkemell + szarvargerinc) és a desszert (brownie) nagyon finomak voltak. Szívesen visszatérünk majd máskor is.
Kovács Dávid - Wednesday 16/10/2024

"Étterem hét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A hely gyönyörű, amint beléptünk a helyre elvarázsolva éreztük magunkat A kiszolgálás nagyon gyors volt, az ételek finomak és izgalmasak voltak A pincérek informatívak voltak az ételekkel, és italokkal kapcsolatban Egy igazán szép élménnyel gazdagodtunk!
Elekes Hanna - Wednesday 16/10/2024

"Pavilon étterem "

4.0
food: 4 service: 3 ambience: 4
Örömmel konstatáltam, hogy az idén a Pavilon étterem is felkerült a Dining city listájára. Az étterem sok szempontból is emlékezetes marad számomra! A gulyáslevessel kezdtem, ami életem egyik (étteremben fogyasztott) legjobb gulyás levese lehetett volna, ha lett volna egy kis hegyes csípős, vagy akár egy Gabkó szósz, ami nem foglal több helyet egy Tabasco szósznál, amivel el kellett "rontanom" a levest. Számomra egy gulyáslevesből nem hiányozhat a csípős! Viszont az estét bearanyozta, ahogy a Dél-afrikai és az indiai pincér próbálkozik, a "hegyes erős" kiejtésével! Minden tiszteletem az övék, akik egy idegen országban szívük-lelkük beleadják a munkájukba. A Szarvasgerinc volt a folytatás. A tökéletesen elkészített ételnek egyetlen hibája az volt, hogy a fine dinning méreteihez képest is kicsi adagot szolgáltak fel és még egy köret sem túrbózta fel, pedig egy szenzációs főétel lett volna. Szerencsére az újra gondolt Mákos guba méreteiben nem kellett csalódni és szuper desszert volt, de nem azért vált emlékezetessé.. hanem a hotel koncepciója miatt. Gyönyörű épület, szenzációs interior design, de aki az étteremre néző összes szobát átlátszó függönyökkel tervezte, azzal biztos elbeszélgetnék! Beleégett a retinámba annak a "butt naked" nyugdíjas látványa, aki a desszertem közben sétált ki a fürdőszobából, ügyet sem vetve arra, hogy még a függönye sem volt behúzva. Hát érdekes "climaxa" volt a vacsorámnak.
Greff Csaba - Tuesday 15/10/2024