Kezdem a jóval: előételekkel elégedett voltam, főleg a libamáj bonbon és a felvágott válogatás ízlett. A lazacos taco különleges volt. A desszert nagy mentés volt, bár a sütik nagyobbak is lehetnének. Főleg a Chaya nevű sütemény, ebből végül kértünk külön még egyet, annyira ízlett és kicsit felhúzta a hangulatot. A pincérek kedvesek, segítőkészek voltak, az étterem designja is különleges.
És akkor most jön a feketeleves:
Mi bent ültünk, de volt egy kinti rész is, ahol nyitva tartották az ajtót, mert ott is ültek vendégek, ott hűvösebb volt és onnan nagyon jött a huzat. Később (kb. 15 perc múlva) becsukták az ajtót, de addig fáztunk és idő kellett a benti résznek, hogy visszamelegedjen.
Sajnos a főétel csalódás volt, pedig ez lett volna az étkezés koronája. A hús puha volt, de sótlan, úgy kellett utósóznom, de ha nincs eléggé megfűszerezve, ez már nem tud rajta segíteni. Egyébként sószórót is úgy kellett külön kérni, nem volt az asztalon, pedig ez alap lenne. Ráadásul elég sok olyan rész volt a husiban, amit nem lehetett megrágni. A krumplitól sem voltam elájulva, nem volt elég ropogós, és ízre is jellegtelen volt (Belfrit vagy Simon's Burger krumplija jobb, ami nagy szó). A főétel mellé kihoztak két nagyon pici tálkában chimichurrit és valami kis savanyút, de ez rettentően kevés volt három emberre, ekkora adag húshoz. Ha nem lett volna az előétel és a Chaya süti, ez a konyha nálam talán fél csillagot sem kap.
Az étterem egy udvarban van, ahol szupermarkettől kezdve más is van, és volt egy kis kavarodás, mire megtaláltuk, még el is vesztettük egymást a nagy keresésben egy időre. Mint kiderül, kétfelől is meg lehet közelíteni, a Winehub borüzleten keresztül is, de persze ott sincs kiírva semmi, hogy ezen keresztül is át lehet menni a Cut and Barrelbe. Minket nagyon sok téblábolástól megkímélt volna, ha ki lenne téve valami jelzőtábla. A Winehub üzletnél is kellene egy, meg a másik oldalon is. Erre egy nívós hely, ahol négyezer forint egy sütemény, ne sajnálja már a pénzt.
Ezek miatt a kellemetlenségek miatt sajnos csak ennyi csillagot tudok adni.
Boldog Ilona
- 2025. november 24., hétfő 11:01