Cut & Barrel Salumeria – Vineria - Budapest

Cut & Barrel Salumeria – Vineria - spanyol / tapas, dél-amerikai konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
https://book.dinnerbooking.com/hu/hu-HU/book/index/3643/2

Cut & Barrel Salumeria – Vineria

1036 Budapest, Pacsirtamező utca 41-43.

Cut & Barrel Salumeria – Vineria
Pacsirtamező utca 41-43. , 1036 Budapest

Bisztró éttermünkben a baszk és a latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cuisine fogásokkal szeretnénk megismertetni vendégeinket.
A kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztunk létre.
Alapfilozófiánk az, hogy az ételre, az étkezésekre, mint közösségépítő erőre tekintünk.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Cut & Barrel Salumeria – Vineria – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(386 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper kiszolgálás, fantasztikus ételek!
György - 2025. október 24., péntek 15:58

"Kiváló étterem "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes estét töltöttünk az étteremben. Fenséges fogások, minőségi borok, első osztályú kiszolgálás.
Devics Éva - 2025. október 23., csütörtök 18:51

"hangulatos"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Hangulatos étterem, az előétel és a desszert jó volt, a főétel a marha nem volt az igazi, így sajnos kicsit csalódottan távoztunk.
B. Bernadett - 2025. október 22., szerda 16:53

"Minőségi vendéglátás "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes steak
V Agi - 2025. október 20., hétfő 20:16

"Csabesz"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minőségi kiszolgálás,gusztusos,finom ételek! Előmelegített tányérok,sercegő steak hús,kifinomult ízkavalkád! EZ RENDBEN VOLT!
Tóth Csabi - 2025. október 20., hétfő 06:38

"Igazi fine dining élmény!"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Isteni finom ételek, kedves személyzet, friss alapanyok, tökéletes belépő a fine dining világába.
Kovács Zalán - 2025. október 19., vasárnap 19:39