Cut & Barrel Salumeria – Vineria - Budapest

Cut & Barrel Salumeria – Vineria - spanyol / tapas, dél-amerikai konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
https://book.dinnerbooking.com/hu/hu-HU/book/index/3643/2

Cut & Barrel Salumeria – Vineria

1036 Budapest, Pacsirtamező utca 41-43.

Cut & Barrel Salumeria – Vineria
Pacsirtamező utca 41-43. , 1036 Budapest

Bisztró éttermünkben a baszk és a latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cuisine fogásokkal szeretnénk megismertetni vendégeinket.
A kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztunk létre.
Alapfilozófiánk az, hogy az ételre, az étkezésekre, mint közösségépítő erőre tekintünk.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Cut & Barrel Salumeria – Vineria – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(310 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

"Exkluzív ízélmény - tökéletes kiszolgálás!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rendkívül kedves fogadtatatás, elegáns luxus étterem, szemnek-szájnak kápráztató étkek, gondos tálalás, figyelmes kiszolgálás, kiválóan ízben-hőmérsékletben harmonizáló borsor. A korona a sült marhahúsé volt, de a házi chorizo és sonka, a langyos kenyér, no meg az ízekkel, texturákkal játszó deszertek is remekművek voltak! Nagyon köszönjük ezt a luxus élményt!!
Vághy Krisztina - 2025. október 08., szerda 10:24

"Felejthetetlen élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem által megálmodott kétszemélyes menüsor (melyből mi az "A" jelzésűt választottuk) nagyszerűen működik: a fogások valóban két főre készülnek, de egyúttal van egy nagyszerű "sharing" érzés, amitől sokkal érdekesebb az étkezés. Bár a steak tökéletesen volt elkészítve, a menüsor kiemelkedő elemeként mégis a chajá említhető, mely egy nagyon édes, de kellemesen savas desszert. Nagy kár, hogy csak egy volt belőle. Az ételek mellett az élmény a remek kiszolgálástól vált teljessé. A személyzet kedves és figyelmes, általuk bevezetést nyerhetünk az ételek hátterébe, eredetébe is.
Bagossy Attila - 2025. október 08., szerda 08:34

"Dining Week ebéd"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon szép hely, a benti rész kicsit egy ilyen warehouse étterem hatása van de nagyon modernül és elegánsan berendezve, mi a lounge-ban ültünk ami nagyon szépen be van rendezve. A bútorzat egyedi jól megtervezett, kényelmes. Személyzet nagyon kedves, összeszedett. Teríték egyedi jól működik a hely hangulatával, koncepcióval. Ételek jól ki voltak találva az 5 tételes menü pontosan jó adag volt. A házi felvágottak 5 csillagosak. A szervíz gördülékeny volt minden időben jött-ment. A szervíz annyiban kapott csak 4 csillagot, hogy a tálalásnál volt több olyan felszolgáló aki halkan, inkább csak el hadarta mit is fogunk enni, még vissza kérdezés után is. Kicsit több információ jobb lett volna az ételekhez, vagy koncepció vagy bármi. Nagyon jó koncepció, hogy ebéd után kaptunk “aftercare”-ként kuponokat eseményekre, ami a helyhez kötődik. Teljesen azt az érzést adja, hogy be fogadnak egy körbe és egy közösség részévé tudsz válni.
Levente Frigyes - 2025. október 08., szerda 08:21

"Kellemes élmény, finom ízek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Köszönjük az étterem személyzetének a kedves kiszolgálást, nagyon jól éreztük magunkat. Minden étel nagyon guszta és finom volt, a hozzájuk társított borok is jól illettek az ételekhez.
Réti-Nagy Tamás - 2025. október 08., szerda 08:13

"Great experience"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Food was very good. The meny was build to be tasty and filling, and the vines matched great. Customer service was professional and helpfull. Cozy atmosphere.
Jussi Tammela - 2025. október 08., szerda 06:05

"Nagyon szép és kellemes étterem"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Tetszett a hangulat az étteremben. Csendes volt, és jó zene szólt. Először letettek minket egy asztalhoz, és rendeltünk, aztán úgy döntöttek, hogy áthelyeznek egy másik asztalhoz, és mivel a pincérünk megváltozott, néhányszor meg kellett kérdeznünk a pincért, mielőtt kihozták a vizet és az étlapot. Miután kihozták az ételt, senki sem magyarázta el, mi van a tányérokon, miközben a többi asztalnál a többi vendégnek elmagyarázták. Steaket ettünk, de jó lenne, ha megkérdeznék, mennyire nyersen szeretnénk a steaket.
Shaiykbekova Maral - 2025. október 08., szerda 05:42