Az erdőt nem csak a természetben, a gasztronómiában is érdemes felfedezni!
Az ehető erdő projekt keretén belül séfünk, Melis Róbert és Bózsó Gyula erdész egy igazán különleges menüt alkottak: tiszta forrásból származó, vadon termett erdei alapanyagok felhasználásával készült 5-fogásos étel-és italsor kerül az asztalokra.
Menüsor:
Amuse Bouche
- Pisztráng tatár | szelídgesztenye morzsa keksz | medvehagyma kapri
Zöld diós Prosecco
Előétel duó
- Szárított szarvas sonka | fenyőrügy szirup | savanyított kelbimbó | gránátalmás lila karfiol
- Fácán derelye | bacon morzsa | som lekvár és som befőtt
Erdő illata (Whisky alapú koktél)
Leves
- Fácánleves | vadzöldséges fásgaluska | szárított erdei gomba
Főétel
- Párolt vaddisznó | csicsóka hab | savanyított cékla | vajas téli karotta | paszternák ropogós | madárberkenye zselés jus
Erdő gyümölcse (Rum alapú koktél)
Desszert
- Cseresznyeszilvás tartlet | sabayon lucpúder
Késa Pegasus
Az ételsor ára 25.000 Ft/fő +12% szervizdíj
Az étel-és italsor ára 33.000 Ft/fő +12% szervizdíj
Online jegyvásárlásért kattintson IDE!
Az esemény zártkörű, így 31-én éttermünk 15:00 órától zárva tart.
Információk az étteremről
Konyha |
Nemzetközi Magyar Grill ételek Vegetáriánus ételek Steak |
Árkategória (3 fogás) | 10000-20000 HUF |
Extrák |
Csoportok fogadása Divatos / Trendi Gyermekbarát Ebéd menü Étterem & Hotel Romantikus Terasz Különterem Üzleti Kerthelyiség Ingyenes parkolás Kutyabarát Wi-Fi kapcsolat Dohányzási lehetőség |
Helyszín | Budapest |
Csoportok fogadása | 60 főig |