Valentin Napi Menü
- Welcome Cocktail
Vendégváró falatka:
- Kecskesajtkrém, szőlő
Előétel válogatás:
- Libamájpástétom | csipkebogyó | briós (1,3,7,8,)
Kemény sajt “lasagne” | fűszeres körte | cékla (1,7,8,)
Szarvassonka | Fenyőrügy szirup | savanyított kelbimbó | gránátalmás lilakarfiol (1,8,12)
Választható főétel:
- Sült kacsamell | füge | dió | vajtök steak | barna vaj | zsálya | paszternák ropogós (7,8,9,10)
vagy
- Miso mázas lazac | borsó hummus | rák krokett | sáfrányos majonéz (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,14)
vagy
- Padlizsán steak | fekete fokhagymás öntet | gránátalma | harissa paszta | görög joghurt (5,6,7,8,9,11)
Desszert:
- Pezsgőhab | bazsalikom | eper | mandulás keksz (1,3,7,8)
Valentin Napi Vacsora élőzene kíséretével: 14.900 Ft/fő (+12% Felszolgálási díj)
Az árak forintban értendők és az áfát tartalmazzák. A számla végösszegéhez 12% szervizdíjat számítunk fel. Ételallergiáját kérjük, feltétlenül jelezze rendelés előtt kollégánknak.
Allergének:
1. Glutén | 2. Rákfélék | 3. Tojás | 4. Halak | 5. Földimogyoró | 6. Szója 7. Tej | 8. Diófélék | 9. Zeller | 10. Mustár | 11. Szezámmag | 12. Kén-dioxid | 13. Csillagfürt | 14. Puhatestűek
Asztalfoglalás: +36-1-462-2189
Vacsora ajánlat
- Gyöngytyúk leves, vele főtt zöldség, maceszgombóc (1)
- Csontos karaj, kelkáposzta főzelék, lilaburgonya roppanós (7)
- Körte-mandula szelet, mandulás piskóta, körte püré, karamell (3,5,7,8)
Menü ára: 9.900 Ft/fő
Allergének:
1 - Glutén; 2 - Rákfélék; 3 - Tojás; 4 - Halak; 5 - Földimogyoró; 6 - Szója; 7 - Tej; 8 - Diófélék; 9 - Zeller; 10 - Mustár; 11 - Szezámmag; 12 - Kén-dioxid; 13 - Csillagfürt; 14 - Puhatestűek
Az árak forintban értendők és az áfát tartalmazzák. A számla végösszegéhez 12% szervizdíjat számolunk fel. Ételallergiáját kérjük, feltétlenül jelezze rendelés előtt kollégánknak.
Asztalfoglalás: +36-1-462-2189
Az erdőt nem csak a természetben, a gasztronómiában is érdemes felfedezni!
Az ehető erdő projekt keretén belül séfünk, Melis Róbert és Bózsó Gyula erdész egy igazán különleges menüt alkottak: tiszta forrásból származó, vadon termett erdei alapanyagok felhasználásával készült 5-fogásos étel-és italsor kerül az asztalokra.
Menüsor:
Amuse Bouche
- Pisztráng tatár | szelídgesztenye morzsa keksz | medvehagyma kapri
Zöld diós Prosecco
Előétel duó
- Szárított szarvas sonka | fenyőrügy szirup | savanyított kelbimbó | gránátalmás lila karfiol
- Fácán derelye | bacon morzsa | som lekvár és som befőtt
Erdő illata (Whisky alapú koktél)
Leves
- Fácánleves | vadzöldséges fásgaluska | szárított erdei gomba
Főétel
- Párolt vaddisznó | csicsóka hab | savanyított cékla | vajas téli karotta | paszternák ropogós | madárberkenye zselés jus
Erdő gyümölcse (Rum alapú koktél)
Desszert
- Cseresznyeszilvás tartlet | sabayon lucpúder
Késa Pegasus
Az ételsor ára 19.500 Ft/fő +12% szervizdíj
Italcsomag ára 5.000 Ft/fő +12% szervizdíj
Online jegyvásárlásért kattintson IDE!
Az esemény zártkörű, így 31-én éttermünk 15:00 órától zárva tart.
Információk az étteremről
Konyha |
Nemzetközi Magyar Grill ételek Vegetáriánus ételek Steak |
Árkategória (3 fogás) | 10000-20000 HUF |
Extrák |
Csoportok fogadása Divatos / Trendi Gyermekbarát Ebéd menü Étterem & Hotel Romantikus Terasz Különterem Üzleti Kerthelyiség Ingyenes parkolás Kutyabarát Wi-Fi kapcsolat Dohányzási lehetőség |
Helyszín | Budapest |
Csoportok fogadása | 60 főig |