Az étterem 2 DiningCity Csillaggal rendelkezik, vagyis 10e Ft volt a 3 fogásos menü, de azért túlzásnak érzem, hogy az előételeknél a salátánál feláras a húsfeltét és a lazacos főételért 2.500 Ft-ot rá kell fizetni.
Mind a hárman őszi Superfood salátát ettünk feltét nélkül. A saláta adagja nagy volt, finom volt. Személy szerint több mézes citrusos öntetet el tudtam volna rajta viselni, mert nem igazán éreztem ki az ízét.
Három különböző főételt ettünk, egy supreme csirkemellet (sárgarépa, zeller, alma, diómorzsa), egy házi szélesmetéltet paradicsomszósszal, bivaly mozzarellával, bazsalikommal és egy lazacot grillezett zöldségekkel és snidlinges hollandi szósszal. Mindhármunknak ízlett a főétel. Az adagok megfelőek voltak, egyedül a csirkemell volt kicsi és volt rajta egy csontos rész, amit nem tudtunk beazonosítani.
Desszertnek tripla csokoládékrémet (málna, mandulamorzsa, habcsók) és vegán Chia puddingot (mangó, kókusz, mogyoró, agave) ettünk. Ezek mind nagyon finomak voltak és nagyon ízlésesen voltak tálalva.
A pincérünk kedves volt.
Az étterem részen csak mi ettünk, rajtunk kívül csak egy pár, illetve közvetlenül mellettünk egy nagyobb - s elég hangos - társaság iszogatott.
Ami negatívum, hogy kicsit lassú volt a kiszolgálás, főleg az ételek érkezése. Amikor megérkeztünk, akkor láttuk, hogy rendezvény van a másik teremben, a bár részen. Aznap volt a Gin & Jazz este, amit sajnos foglaláskor nem tudtam. Ezért a látványkonyha a rendezvény vendégeinek is készítette az ételeket, s ez volt az oka, hogy nekünk többet kellett várni, főleg az előételre.
Összeségében finomak voltak az ételek. Kicsit csodálkoztunk, hogy szombat este csak mi ettünk az étterem részen. A szomszédos bárban viszont jó hangulat volt, élő zene is szólt.
Kőrösi Zsuzsanna
- 2024. október 20., vasárnap 16:12