Posner Bistro & Bar - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Valentin nap - Február 14-én 19:00 és 20:00 órától. 13 900 Ft/fő Érvényes: 2025. február 14. - 2025. február 14.

VALENTIN NAP - Romantikus 4 fogásos vacsorával, üdvözlő itallal és zenei programmal várjuk Vendégeinket!

Valentin napi vacsora - 2025. 02. 14. péntek - 19:00 óra és 20:00 óra

Zenei program
A hangulatról a Cafuné Duo gondoskodik, Pataki Anna - ének, hegedű és Stummer Márton - gitár
„Latin-amerikai boldogság és édes melankólia.”
Pezsgés, elegancia, virtuozitás, szabadság, melankólia, vidámság, mindez egy koncerten!
Tradicionális dél-amerikai gitárzene, choro, bossa nova és samba, portugál és spanyol nyelven.

Menü
„Egy falatnyi vonzalom”
- Kacsa Tartlet - füstölt kacsa szeletek, körte chutneyval, cékla kaviárral (1,3,7)
- Vegetáriánus: Csicseriborsó Tartlet - krémsajt, ropogós csicseriborsóval, koriander olajjal és curryvel (1,3,6,7)
„Tüzes boldogság”
- Édes chilis grillezett rák nyárs, padron paprikával, sajt mártogatóssal és pitával (1,2,3,6,7)
- Vegetáriánus: Pikáns grillezett tofu-ananász párna, szárított paradicsomos pestoval, burgonyaszirommal és zöldsalátával (5,6,8)
„Felfokozott szenvedély”
- Sertésszűz Wellington Hasselback édesburgonyával, savanyított kelkáposztával, aszalt szilvás jus-vel, lilahagyma lekvárral (1,3,7,9,11)
- Vegetáriánus: Zeller wellington, gomba péppel, szójaszószos rizstésztával (1,3,6,7)
„Édes végzet”
Választható desszertek:
- Fehércsokoládé tarte, mangó kompót, liofilizált kiwi (1,3,5,7,8)
- Katalán sajttorta, fahéjas almalekvár, karamellszósz (1,3,7)

A vacsora ára 13.900 Ft/fő, amit tartalmazza érkezéskor egy pohár prosecco, welcome falatok, a 3 fogásos menü árát, illetve a 12,5%-os szervízdíjat.

Allergén jelölések:
1 Glutén; 2 Rák; 3 Tojás; 4 Hal; 5 Mogyoró; 6 Szója; 7 Tejtermék, Laktóz; 8 Diófelek; 9 Zeller; 10 Mustár; 11 Szezám; 12 Szulfit; 13 Csillagfürt; 14 Puhatestű
A fenti árak tartalmazzák az ÁFA-t és a 12,5%-os szerviz díjat.

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válassza ki az időpontot az online foglalási naplóban, foglalja le asztalát ITT:

Foglaljon most

Posner Bistro & Bar

1067 Budapest, Csengery utca 31.

Posner Bistro & Bar
Csengery utca 31. , 1067 Budapest

Az egykor nyomdaként funkcionáló épület, amely ma már az Up Hotel Budapestnek ad otthont, 2022 tavaszán újra gondolt éttermi koncepcióval várja a magyar és nemzetközi közönséget.
Posner Károly Lajos, a nyomda tulajdonosa a 19. században a grafikai és papírfeldolgozó ipar úttörője volt, a nevét viselő bisztró a megújult arculattal ennek az örökségnek állít emléket. Az étlapon a magyar ízvilág dominál, ugyanakkor nagy hangsúlyt fektettünk a nemzetközi gasztronómiai trendek és konyhatechnológiai eljárások implementálására. A könnyed fogásoknak, a bisztróhangulatnak és a modern környezetnek köszönhetően a Posner nemcsak a szállóvendégek számára biztosít kikapcsolódási lehetőséget, hanem a budapestieknek is kedvenc belvárosi találkozóhelyévé.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Posner Bistro & Bar – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,4

(49 értékelés)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.2

"Kellemes este"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A felszolgálók figyelmességén még van mit fejleszteni, de összességében rendben volt minden.
Bábel Gábor - 2024. december 30., hétfő 11:30

"Hotel lobby hangulat "

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Az ételek finomak voltak, a menüvel a pincér egyáltalán nem volt tisztában, de ettől függetlenül a kiszolgálás udvarias volt.
Dr. Györe Viktor - 2024. október 28., hétfő 06:24

"Kár volt ezért az estéért"

3,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Gyakran járok a környéken, az épület (hotel) kialakítása megtetszett - gondoltam nézzük meg belülről. Látványilag rendben is van, klassz dizájn. Péntek este sokan voltak, zene is volt (meg ugye Étterem hét) - mégsem volt teltház, ennek ellenére kisegítő pincérekkel működtek, mint kiderült (mivel a pincérünk minden kérdésünknél elment megtudakolni a választ... ráadásul nem is a jó válasszal tért vissza). Az előételnél még bizakodtunk, a zeller leves és a lazac ugyan nem volt különleges, de ízlett. Utána mindketten csülköt választottunk - ami nagy adag volt, de nem jobb, mint egy átlagos sörözőben... feldobhatta volna talán a beígért savanyúkáposzta-hab, abból viszont csak egy kiskanálnyi járt hozzá. A desszertnél viszont végleg elvesztettek minket: a Crépes Suzette-t vaníliai fagyi helyett citrom fagylalttal hozták - visszaküldtük. A helyette választott Tripla csokoládékrémre már hosszan várni kellett (addig persze a párom már rég megette az övét), ráadásul az én desszertemre már málna sem jutott (helyette áfonyát kaptam). Hogyan lehet az, hogy egy étteremhétre nem készül fel egy étterem elegendő alapanyaggal?? Sajnos a legjobb szándékkal sem ajánlanám másoknak a helyet.
Judit - 2024. október 21., hétfő 11:28

"Látványos hely, gyenge kiszolgálás"

2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 1
Közepes minőségű étel, rengeteg várakozás, a helyen 2-3 asztal volt foglalt, ezt a 2 felszolgáló és a konyha szemmel láthatóan nem bírta, rengeteget kellett várni mindenre.
Kovách Botond - 2024. október 21., hétfő 06:46

"Posner Söröző"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Jó a konyha, gyors a kiszolgálás. A modern belső kevésbé hangulatos.
Lévay Paula - 2024. október 20., vasárnap 16:35

"Posner Bistro & Bar szombat esti vacsora"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az étterem 2 DiningCity Csillaggal rendelkezik, vagyis 10e Ft volt a 3 fogásos menü, de azért túlzásnak érzem, hogy az előételeknél a salátánál feláras a húsfeltét és a lazacos főételért 2.500 Ft-ot rá kell fizetni. Mind a hárman őszi Superfood salátát ettünk feltét nélkül. A saláta adagja nagy volt, finom volt. Személy szerint több mézes citrusos öntetet el tudtam volna rajta viselni, mert nem igazán éreztem ki az ízét. Három különböző főételt ettünk, egy supreme csirkemellet (sárgarépa, zeller, alma, diómorzsa), egy házi szélesmetéltet paradicsomszósszal, bivaly mozzarellával, bazsalikommal és egy lazacot grillezett zöldségekkel és snidlinges hollandi szósszal. Mindhármunknak ízlett a főétel. Az adagok megfelőek voltak, egyedül a csirkemell volt kicsi és volt rajta egy csontos rész, amit nem tudtunk beazonosítani. Desszertnek tripla csokoládékrémet (málna, mandulamorzsa, habcsók) és vegán Chia puddingot (mangó, kókusz, mogyoró, agave) ettünk. Ezek mind nagyon finomak voltak és nagyon ízlésesen voltak tálalva. A pincérünk kedves volt. Az étterem részen csak mi ettünk, rajtunk kívül csak egy pár, illetve közvetlenül mellettünk egy nagyobb - s elég hangos - társaság iszogatott. Ami negatívum, hogy kicsit lassú volt a kiszolgálás, főleg az ételek érkezése. Amikor megérkeztünk, akkor láttuk, hogy rendezvény van a másik teremben, a bár részen. Aznap volt a Gin & Jazz este, amit sajnos foglaláskor nem tudtam. Ezért a látványkonyha a rendezvény vendégeinek is készítette az ételeket, s ez volt az oka, hogy nekünk többet kellett várni, főleg az előételre. Összeségében finomak voltak az ételek. Kicsit csodálkoztunk, hogy szombat este csak mi ettünk az étterem részen. A szomszédos bárban viszont jó hangulat volt, élő zene is szólt.
Kőrösi Zsuzsanna - 2024. október 20., vasárnap 16:12