UMO Restaurant - Ázsiai, dél-amerikai konyha

Képek az étteremről

UMO Restaurant

1011 Budapest, Ponty utca 1.

UMO Restaurant
Ponty utca 1. , 1011 Budapest

Ízeink alapjait Latin-Amerika és Ázsia ízvilága inspirálta, az ételekbe, amit az asztalra teszünk becsempésszük édesanyáink és nagyanyáink konyhájának gasztronómiai örökségét.
A "Lélek Ízei" szezon a kulináris örökségünkről, az ízek harmóniájáról, a különleges konyhatechnikákról és a gyökereinkről szól. Az ételek megalkotásában szorosan együttműködünk egy helyi magyar kistermelői hálózattal, amelyet Horváth Boldizsár partnerünk és az ő Farm2Fork projektje működtet. A projekt fő küldetése, hogy fenntartható módon hatást gyakoroljon a helyi magyar kistermelők gazdálkodására, mindezt egy holisztikus szemléletű, a magyar mezőgazdasági termékeket kutató projekt alapján. Az étlapon minden étel mellett megtalálja annak a magyar területnek megjelölését, ahonnan az alapanyagok származnak.
Bízunk benne, hogy az UMO-ban tapasztalt gasztronómiai élmény magával ragadja, amellyel egyben igyekszünk pozitív hatást gyakorolni a helyi kisgazdaságok termelésére és csökkenteni az ételek ökológiai szennyeződését.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: UMO Restaurant – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,3

(21 értékelés)


Konyha

4.2

Kiszolgálás

4.3

Hangulat

4.5

"kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, kedves volt a kiszolgálás, borválasztásban is nagyon profi segítséget kaptunk, és az étterem hangulata is nagyon kellemes volt. Nagyon kellemes estét töltöttünk ott.
Nacsa Natasa - 2024. november 16., szombat 15:08

"Disappointing Michelin recommended experience"

1,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
After hearing positive buzz about UMO’s Michelin-recommended status, I was eager to experience what should have been a showcase of their finest dishes as part of Restaurant Week. Unfortunately, the evening proved to be a series of letdowns from start to finish. Upon arrival, we were directed through a back entrance past the bathrooms, with no welcome or introduction to match the expected hospitality of a Michelin-recommended venue. The host appeared startled by our presence and, despite our having made a reservation a month prior, seemed entirely unprepared for us. It took a confusing and unprofessional back-and-forth before we were finally seated. The menu options were far below what one would expect at a restaurant of this supposed caliber. Limited choices centered around cheap, fried items, which came in miniature portions with minimal presentation. For instance, deep-fried chicken—with nothing else on the plate—was a baffling inclusion and left us wondering if this was truly UMO’s idea of a signature dish. Charging 9,000 HUF per person for food that barely seemed worth a fraction of that was disappointing, to say the least. The main courses followed suit: while the fish dish was delicious and well-prepared, the portion was small, and a taco option was shockingly undercooked, under-portioned, and featured only two ingredients, making it feel less like a meal and more like an afterthought. Since UMO promotes itself as a restaurant showcasing Latin American flavors, it was particularly disappointing that not a single dish on the menu actually captured any true Latin American taste. Dessert provided the only true highlight—a coffee flan that was rich, smooth, and flavorful. However, by that point, it was too little, too late to salvage the overall experience. Adding to our frustration, we noticed much better plating and presentation being brought to other tables, creating an unsettling inconsistency in quality. And as we tried to exit, a staff member brusquely redirected us to leave via the back door, leaving a distinctly sour note on an already disappointing evening. It felt as if UMO used Restaurant Week as a mere opportunity to cut corners and turn a quick profit rather than to showcase their best to new potential patrons. The food and service fell dramatically short of Michelin standards, and for this reason, I would not recommend UMO nor return myself.
Anastasia Beletskaya - 2024. november 02., szombat 08:30

"Jó hangulatú hely átlagos szolgáltatással"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A hely hangulata nagyon kellemes, kedves, romantikus. Az étterem héten jártunk itt, de a felszolgált ételekben sem az ételt, sem a tálalást tekintve nem tapasztaltuk a Michelin minőséget. Egy átlagos mexikói étterem színvonalához tudnám hasonlítani a felszolgált ételeket (aznap mexikói séfek voltak). Amikor ott jártunk, akkor lelkes, de láthatóan és érezhetően próbanapos pincérek voltak a helyen (ezt az egyik pincér említette is, mint okot az egy két ügyetlen húzásra).
Barta Dávid - 2024. október 28., hétfő 18:58

"Latin ízek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Különleges ízvilág, csudakedves kiszolgálás, hangulatos helyszín, főétel talán szerény mértékű de egyedi élmény.
Viki I - 2024. október 23., szerda 17:26

"Remek kiszolgálás!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves kiszolgálás és finom ételek, abszolút pozitív tapasztalat!
Tóth András - 2024. október 23., szerda 07:12

"Hangulatos"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szep kornyezet,finom etelek:)
Burik Bianka - 2024. október 22., kedd 07:45