MÁK restaurant - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
https://www.mak.hu
Decemberi ebéd ajánlat - Csak 10 különleges napon! Érvényes: 2024. december 6. - 2024. december 28.

DECEMBERI EBÉD AJÁNLAT - Lepje meg szeretteit egy igazán különleges ünnepi ebéddel!

MÁKebéd - Decemberi Ebédajánlat
Limitált ebédajánlat - amit nem hagyhatsz ki, mindössze 10 különleges napon!
Időpontok: december 6, 7, 12, 13, 14, 19, 20, 21, 27, 28

Menü
Előételek:
- Füstölt répa, torma, bodzavirág
- Ököruszály rétes, édeskömény, medvehagyma
Főételek:
- Szürkeharcsa, káposzta, egres, mangalica szalonna
- Mangalica karaj, ördögszekér gomba, napraforgómag
Desszertek:
- Barátfüle, barack tea, mandula
- Mák, csipkebogyó

Árak:
2 fogás (előétel + főétel vagy főétel + desszert): 9.900 Ft/fő
3 fogás (előétel + főétel + desszert): 12.900 Ft/fő
4 fogás (2 előétel + főétel + desszert): 15.900 Ft/fő
A fenti ár az áfát tartalmazza, de a számla végösszegében további 15 %-os szervizdíj kerül felszámolásra.

Foglalj időben, és élvezd a MÁK varázst! Foglaláshoz kattints IDE!

Előszilveszter - December 27-én és 28-án. Érvényes: 2024. december 27. - 2024. december 28.

ELŐSZILVESZTER - Exkluzív ötfogásos vacsoramenüvel és harmonizáló borpárosítással várjuk Vendégeinket!

Speciális Elő-Szilveszter Degusztációs Menü - Ünnepi ínycsiklandó élmények, előrehozott szilveszteri hangulatban!

Kezdje el az ünnepi készülődést a Mák Étteremben! December 27-én és 28-án, exkluzív előszilveszteri menüvel várjuk vendégeinket, akik egy különleges, 5 fogásos étkezéssel ünnepelhetik az év végét. A menü a 2024-es szilveszteri étkezésünk szemet gyönyörködtető, de kompakt változata, amely a kifinomult ízek és textúrák tökéletes harmóniáját kínálja.

Menü és párosítások:
- Snack
- Füstölt répa, torma, bodza
- Dödölle, mangalica sonka, erdei hagymák
- Kecsege, ördögszekér gomba, édeskömény (+ friss magyar szarvasgomba 3500 Ft/adag)
- Szarvasborjú, csicsóka, csipkebogyó
- Mák, szilva, kecsketej
- Petit four

5+2 fogásos menü: 39.500 Ft/fő
Borpárosítás 25.000 Ft/fő
Alkoholmentes italpárosítás: 18.000 Ft/fő

Az árak az áfát tartalmazzák, amire 15% szervízdíjat számítunk fel.

Fontos információk: Az asztalfoglalás 2 órás időtartamra szól. Kérjük, ennek megfelelően tervezzen a zökkenőmentes és élvezetes élmény érdekében. A foglalás véglegesítéséhez érvényes bankkártyaadatok megadása szükséges. 72 órán belüli lemondás, módosítás, vagy a foglalt időpontban történő meg nem jelenés esetén a foglalt létszám alapján, fejenként 20 000 Ft kerül terhelésre a megadott bankkártyára.

Ne hagyja ki ezt a különleges gasztronómiai élményt! Foglaljon most, és biztosítsa helyét az év egyik legünnepélyesebb eseményére ITT!

Szilveszter - December 31-én. Érvényes: 2024. december 31. - 2024. december 31.

SZILVESZTER - Különleges 7+2 fogásos menüvel, pezsgő és bor válogatással várjuk Vendégeinket!

Exkluzív Szilveszteri Degusztációs Menü – Ünnepelje az év utolsó napját ínycsiklandó fogásokkal!
Kezdje az új évet stílusosan a Mák Étteremben! December 31-én várjuk vendégeinket egy különleges, 7+2 fogásos szilveszteri menüvel, amely a kifinomult ízek és textúrák tökéletes harmóniáját kínálja. Koccintson velünk az új évre, és élvezze a 2024-es évkezdést egy emlékezetes gasztronómiai élménnyel!

Menü és párosítások:
- Snack
- Kacsamáj, birsalma, fenyő
- Füstölt répa, torma, bodza
- Fogas, hajdina, karalábé, tokhal kaviár
- Dödölle, mangalica sonka, erdei hagymák
- Kecsege, ördögszekér gomba, édeskömény (+ friss magyar szarvasgomba 3500 Ft/adag)
- Szarvasborjú, csicsóka, csipkebogyó
- Mák, szilva, kecsketej
- Petit four

A szilveszteri degusztációs menü ára: 115.000 Ft/fő
Ez tartalmazza:
- a menüsort
- a hozzá párosított Champagne és bor válogatást (igény esetén alkoholmentes párosítást)
- korlátlan savas és/vagy mentes vizet
- teát/kávét igény szerint
- 15% szervízdíjat.
- és az áfát.

Fontos információk:
A foglalás megerősítéséhez minden vendégünktől 50.000 Ft/fő előleget kérünk.
Kérjük, hogy a foglalás törlését vagy módosítását legkésőbb 7 nappal korábban tegye meg emailben a reservation@mak.hu email címre. Meg nem jelenés vagy késői lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszatéríteni.

Foglalja le helyét ITT, és búcsúztassa az óévet a Mák Étteremben, ahol minden fogás az ünneplés jegyében készül!

MÁK restaurant

1051 Budapest, Vigyázó Ferenc utca 4.

MÁK restaurant
Vigyázó Ferenc utca 4. , 1051 Budapest

MÁKtájak
Avagy „farm-to-MÁK”: tájak, hangulatok, történetek – a MÁK tányérokon.
Az étterem csapata a Kárpát-medencét járja, hogy egy-egy égtáj fontos, különleges, jellegzetes termelőit és alapanyag forrásait felfedezve minden negyedévben egy régió értékeit mutassa be a MÁK tányérjain.
Az étterem vezető séfje, Mizsei János a személyesen felfedezett alapanyag különlegességek és az ezek mögött álló emberek, történetek, közös élmények által inspirálva alkotja meg a MÁK szokásához híven progresszív, innovatív menüsorát.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: MÁK restaurant – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(104 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.4

"Ismét egy emlékezetes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Újra egy emlékezetes vacsorát költhettünk el az étteremben. Az ízkombinációk és textúrák ilyen mértékű kavalkádjával máshol még nem találkoztunk. Ezért is szeretünk visszajárni ide. Az ötfogásos vacsorára időt kell szánni, de nagyon megéri. A fogásokhoz ajánlott borok mindig kiemelkedőek számomra. A kiszolgálás rendkívül udvarias és figyelmes.
N. Nóra - 2024. november 03., vasárnap 17:56

"Étteremhét 2024. október"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az ötfogásos menüsor minden eleme nagyon különleges és ízletes volt (füstölt répa tormahóval, karaj káposztás tésztával). A juice párosítás számunkra egy egészen egyedi kiegészítője volt az ebédnek. A kiszolgálás alapvetően nagyon udvarias volt, de néhány ponton nem hozta a Michelin-színvonalat. Az amuse bouche-ra 20 percet kellett várnunk, miközben a szomszédos asztaloknál akár két fogást is felszolgáltak. A felszolgáló több esetben tévesen ismertette a fogást vagy a felszolgált alapanyag eltért a menüsoron szereplőtől (a levesben az étlap szerint tokhal volt, nekünk pisztrángot mondtak; a főétel esetében pedig a menüben szereplő pisztráng helyett szürkeharcsát).
Elekes Máté - 2024. november 01., péntek 07:25

"Még lehetne jobb"

3,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Kellemes vacsora, de a szorosan egymás mellett álló asztalok, amivel tulajdonképpen "együtt" vacsoráztunk egy másik párral, rányomta a bélyegét a hangulatra:(
Kovács Irén - 2024. október 27., vasárnap 19:55

"Pazar és maradandó gasztronómiai élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A DiningCity Országos Étterem Hét során jutottunk el eme étterembe, ahol a 4 fogásos menüsorra neveztünk be, a borsorral kiegészítve. Egy felsőkategóriás ételműhely a prémium alapanyagokból a séf által konyhaművészet útján varázsolt ételkölteményekről szól. És ennek a MÁK tökéletesen megfelelt! Az alapanyagok prémiumok voltak, továbbá az ételek érezhetően olyan eljárásokkal készültek, amelyek házilag – sokszor – igen nehezen vagy egyáltalán nem kivitelezhetők, s ennek komoly értéke van, amit meg kell fizetni. A konkrét menüsorban több ilyen is volt, kiemelve közülük pl. a mínusz 90 C fokra lehűtött tormából reszelt tormahót vagy azt, hogy a répának a külső része egy különleges eljárással volt megfüstölve, s abba egy répa és tormahab visszatöltve. Valamennyi étel egy különleges ízvilágot hozott el számunkra, amelyben kiérződött az a plusz finom íz, amely sikerrel kölcsönzött az éteknek prémium kategóriát. Az elfogyasztott ételsor a degusztációs menü fogalma alá kategorizálható. Egy ilyen prémium hely nem (feltétlen) arról szól, hogy a távozást az „úgy degeszre ettem magam, hogy meg sem bírok mozdulni” érzés uralja, sőt! Aki erre vágyik, az süssön ki otthon egy kiló oldalast ugyanennyi krumplival. :-) A 4 fogást plusz két – egy amuse bouche és egy összekötő – fogás tarkította. A fogásokat a tálaláskor a felszolgálók mindig részletesen bemutatták, mind a tartalmi összetevőjük, mind a készítésük főbb sarokpontjai szerint. A Sommelier maximálisan képzett volt, a borsor felszolgálásakor az ételekhez illeszkedő fehér vagy vörös borokat töltött, melynek során az adott nedű származásáról és fontosabb paramétereiről adekvát tájékoztatással szolgált. A két óra nagyon gyorsan elillant, ám az itt töltött idő egy maradandó gasztronómiai élményként funkcionál.
László - 2024. október 27., vasárnap 11:02

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes volt a hangulat, az ételek pedig várakozáson felüliek!
P Adrienn - 2024. október 27., vasárnap 08:28

"Mák étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt minden és a kiszolgálás is kifogástalan volt.
Dombóvári Dávid - 2024. október 26., szombat 18:53