MÁK restaurant - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

3/4/5 fogásos menü egyedi áron! Érvényes: 2025. január 22. - 2025. január 25.

Január 22. és 25. között: 3/4/5 fogásos menü egyedi áron. Csak DiningCity online foglalással érvényes!

A Michelin ajánlással is rendelkező MÁK étterem óriási sikerrel szerepel a DiningCity programjain.
A nagy közönségsikerre való tekintettel az étterem most visszatér a DiningCity Téli Gasztro Napokra Mizsei János executive séf ételkülönlegességeivel, és a signature fogások mellett csak erre az eseményre megálmodott ételekkel.
Mindössze 4 napon át, január 22. és 25. között 3, 4 vagy 5 tételes menüsor érhető el csak a DiningCity olvasóinak, más alkalmakkor nem elérhető áron!

Info:
- kérjük vegyék figyelembe, hogy az egy asztaltársaságnál ülő vendégek ugyanazt a menüsort fogyaszthatják
- foglalások hossza: 90 perc

Ez a menüajánlat csak a DiningCity weboldalán elküldött online asztalfoglalással vehető igénybe (foglalási ikon lejjebb):

Fix fogás - Welcome Snack
Fix fogás - Kenyér és vaj

Előétel I.: Égetett karalábé velouté, tojás sárgája, ikra
Előétel II.: Füstölt répa, torma, bodza
Halfogás: Tokhal, édeskömény, Bouillabaisse, kapor
Főétel: Mangalica, csicsóka, zöld eper, dió
Desszert: MÁK, csipkebogyó

Fix fogás - Petit Four

3+3 kísérő fogás (Előétel I. + Főétel + Desszert) - 10.900 Ft + 15% szervízdíj
4+3 kísérő fogás (Előétel I. + Előétel II. + Főétel + Desszert) - 14.900 Ft + 15% szervízdíj
5+3 kísérő fogás (Előétel I. + Előétel II. + Halfogás + Főétel + Desszert) - 19.900 Ft + 15% szervízdíj

(a menüsorok fix árasak, az ezen felüli étel/ital fogyasztások normál árasak, az étterem árlapja szerint)
Étterem címe: 1051 Budapest, Vigyázó Ferenc utca 4.

FIGYELEM: a fenti ajánlat kizárólag a DiningCity weboldalán online formában elküldött asztalfoglalással vehető igénybe, telefonon vagy más formában NEM. Az étterem limitált számban tud Vendégeket fogadni.
Ha a DiningCity online asztalfoglalási felületén az Ön által kiválasztott napra/időpontra a rendszer nem enged foglalni (vagy egy időpont szürke), az azt jelenti, hogy a választott időszakra minden hely elkelt -> ebben az esetben válasszon másik napot/időpontot.
Kérjük, hogy a fenti ajánlatra CSAK a január 22. és 25. közötti napokra foglaljon.

Éljen ezzel a remek ajánlattal, foglalja le asztalát még ma ITT:

Foglaljon most

MÁK restaurant

1051 Budapest, Vigyázó Ferenc utca 4.

MÁK restaurant
Vigyázó Ferenc utca 4. , 1051 Budapest

MÁKtájak
Avagy „farm-to-MÁK”: tájak, hangulatok, történetek – a MÁK tányérokon.
Az étterem csapata a Kárpát-medencét járja, hogy egy-egy égtáj fontos, különleges, jellegzetes termelőit és alapanyag forrásait felfedezve minden negyedévben egy régió értékeit mutassa be a MÁK tányérjain.
Az étterem vezető séfje, Mizsei János a személyesen felfedezett alapanyag különlegességek és az ezek mögött álló emberek, történetek, közös élmények által inspirálva alkotja meg a MÁK szokásához híven progresszív, innovatív menüsorát.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: MÁK restaurant – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(104 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.4

"Ismét egy emlékezetes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Újra egy emlékezetes vacsorát költhettünk el az étteremben. Az ízkombinációk és textúrák ilyen mértékű kavalkádjával máshol még nem találkoztunk. Ezért is szeretünk visszajárni ide. Az ötfogásos vacsorára időt kell szánni, de nagyon megéri. A fogásokhoz ajánlott borok mindig kiemelkedőek számomra. A kiszolgálás rendkívül udvarias és figyelmes.
N. Nóra - 2024. november 03., vasárnap 17:56

"Étteremhét 2024. október"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az ötfogásos menüsor minden eleme nagyon különleges és ízletes volt (füstölt répa tormahóval, karaj káposztás tésztával). A juice párosítás számunkra egy egészen egyedi kiegészítője volt az ebédnek. A kiszolgálás alapvetően nagyon udvarias volt, de néhány ponton nem hozta a Michelin-színvonalat. Az amuse bouche-ra 20 percet kellett várnunk, miközben a szomszédos asztaloknál akár két fogást is felszolgáltak. A felszolgáló több esetben tévesen ismertette a fogást vagy a felszolgált alapanyag eltért a menüsoron szereplőtől (a levesben az étlap szerint tokhal volt, nekünk pisztrángot mondtak; a főétel esetében pedig a menüben szereplő pisztráng helyett szürkeharcsát).
Elekes Máté - 2024. november 01., péntek 07:25

"Még lehetne jobb"

3,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Kellemes vacsora, de a szorosan egymás mellett álló asztalok, amivel tulajdonképpen "együtt" vacsoráztunk egy másik párral, rányomta a bélyegét a hangulatra:(
Kovács Irén - 2024. október 27., vasárnap 19:55

"Pazar és maradandó gasztronómiai élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A DiningCity Országos Étterem Hét során jutottunk el eme étterembe, ahol a 4 fogásos menüsorra neveztünk be, a borsorral kiegészítve. Egy felsőkategóriás ételműhely a prémium alapanyagokból a séf által konyhaművészet útján varázsolt ételkölteményekről szól. És ennek a MÁK tökéletesen megfelelt! Az alapanyagok prémiumok voltak, továbbá az ételek érezhetően olyan eljárásokkal készültek, amelyek házilag – sokszor – igen nehezen vagy egyáltalán nem kivitelezhetők, s ennek komoly értéke van, amit meg kell fizetni. A konkrét menüsorban több ilyen is volt, kiemelve közülük pl. a mínusz 90 C fokra lehűtött tormából reszelt tormahót vagy azt, hogy a répának a külső része egy különleges eljárással volt megfüstölve, s abba egy répa és tormahab visszatöltve. Valamennyi étel egy különleges ízvilágot hozott el számunkra, amelyben kiérződött az a plusz finom íz, amely sikerrel kölcsönzött az éteknek prémium kategóriát. Az elfogyasztott ételsor a degusztációs menü fogalma alá kategorizálható. Egy ilyen prémium hely nem (feltétlen) arról szól, hogy a távozást az „úgy degeszre ettem magam, hogy meg sem bírok mozdulni” érzés uralja, sőt! Aki erre vágyik, az süssön ki otthon egy kiló oldalast ugyanennyi krumplival. :-) A 4 fogást plusz két – egy amuse bouche és egy összekötő – fogás tarkította. A fogásokat a tálaláskor a felszolgálók mindig részletesen bemutatták, mind a tartalmi összetevőjük, mind a készítésük főbb sarokpontjai szerint. A Sommelier maximálisan képzett volt, a borsor felszolgálásakor az ételekhez illeszkedő fehér vagy vörös borokat töltött, melynek során az adott nedű származásáról és fontosabb paramétereiről adekvát tájékoztatással szolgált. A két óra nagyon gyorsan elillant, ám az itt töltött idő egy maradandó gasztronómiai élményként funkcionál.
László - 2024. október 27., vasárnap 11:02

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes volt a hangulat, az ételek pedig várakozáson felüliek!
P Adrienn - 2024. október 27., vasárnap 08:28

"Mák étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt minden és a kiszolgálás is kifogástalan volt.
Dombóvári Dávid - 2024. október 26., szombat 18:53