MÁK restaurant - international food

Make an Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
https://www.mak.hu

MÁK restaurant

1051 Budapest, Vigyázó Ferenc utca 4.

MÁK restaurant
Vigyázó Ferenc utca 4. , 1051 Budapest

MÁKregions
Or „farm-to-MÁK”: landscape, ambiance, stories - on the plates of MÁK.
The team of our restaurant travels all over our homeland, the Carpathian Basin to discover the important, special, characteristic producers and sources of ingredients of a particular region, and to present the values of
a region on the plates of MÁK.
The restaurant’s executive chef, János Mizsei, creates (in accordance with MÁK’s tradition) a progressive, innovative menu - inspired by the specialities of the ingredients he personally discovered and the people, stories, joint experiences behind them.

Reserve your table online now for free through DiningCity: MÁK restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(104 értékelés)


food

4.7

service

4.7

ambience

4.4

"Ismét egy emlékezetes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Újra egy emlékezetes vacsorát költhettünk el az étteremben. Az ízkombinációk és textúrák ilyen mértékű kavalkádjával máshol még nem találkoztunk. Ezért is szeretünk visszajárni ide. Az ötfogásos vacsorára időt kell szánni, de nagyon megéri. A fogásokhoz ajánlott borok mindig kiemelkedőek számomra. A kiszolgálás rendkívül udvarias és figyelmes.
N. Nóra - Sunday 03/11/2024

"Étteremhét 2024. október"

4.3
food: 5 service: 3 ambience: 4
Az ötfogásos menüsor minden eleme nagyon különleges és ízletes volt (füstölt répa tormahóval, karaj káposztás tésztával). A juice párosítás számunkra egy egészen egyedi kiegészítője volt az ebédnek. A kiszolgálás alapvetően nagyon udvarias volt, de néhány ponton nem hozta a Michelin-színvonalat. Az amuse bouche-ra 20 percet kellett várnunk, miközben a szomszédos asztaloknál akár két fogást is felszolgáltak. A felszolgáló több esetben tévesen ismertette a fogást vagy a felszolgált alapanyag eltért a menüsoron szereplőtől (a levesben az étlap szerint tokhal volt, nekünk pisztrángot mondtak; a főétel esetében pedig a menüben szereplő pisztráng helyett szürkeharcsát).
Elekes Máté - Friday 01/11/2024

"Még lehetne jobb"

3.2
food: 3 service: 3 ambience: 3
Kellemes vacsora, de a szorosan egymás mellett álló asztalok, amivel tulajdonképpen "együtt" vacsoráztunk egy másik párral, rányomta a bélyegét a hangulatra:(
Kovács Irén - Sunday 27/10/2024

"Pazar és maradandó gasztronómiai élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A DiningCity Országos Étterem Hét során jutottunk el eme étterembe, ahol a 4 fogásos menüsorra neveztünk be, a borsorral kiegészítve. Egy felsőkategóriás ételműhely a prémium alapanyagokból a séf által konyhaművészet útján varázsolt ételkölteményekről szól. És ennek a MÁK tökéletesen megfelelt! Az alapanyagok prémiumok voltak, továbbá az ételek érezhetően olyan eljárásokkal készültek, amelyek házilag – sokszor – igen nehezen vagy egyáltalán nem kivitelezhetők, s ennek komoly értéke van, amit meg kell fizetni. A konkrét menüsorban több ilyen is volt, kiemelve közülük pl. a mínusz 90 C fokra lehűtött tormából reszelt tormahót vagy azt, hogy a répának a külső része egy különleges eljárással volt megfüstölve, s abba egy répa és tormahab visszatöltve. Valamennyi étel egy különleges ízvilágot hozott el számunkra, amelyben kiérződött az a plusz finom íz, amely sikerrel kölcsönzött az éteknek prémium kategóriát. Az elfogyasztott ételsor a degusztációs menü fogalma alá kategorizálható. Egy ilyen prémium hely nem (feltétlen) arról szól, hogy a távozást az „úgy degeszre ettem magam, hogy meg sem bírok mozdulni” érzés uralja, sőt! Aki erre vágyik, az süssön ki otthon egy kiló oldalast ugyanennyi krumplival. :-) A 4 fogást plusz két – egy amuse bouche és egy összekötő – fogás tarkította. A fogásokat a tálaláskor a felszolgálók mindig részletesen bemutatták, mind a tartalmi összetevőjük, mind a készítésük főbb sarokpontjai szerint. A Sommelier maximálisan képzett volt, a borsor felszolgálásakor az ételekhez illeszkedő fehér vagy vörös borokat töltött, melynek során az adott nedű származásáról és fontosabb paramétereiről adekvát tájékoztatással szolgált. A két óra nagyon gyorsan elillant, ám az itt töltött idő egy maradandó gasztronómiai élményként funkcionál.
László - Sunday 27/10/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes volt a hangulat, az ételek pedig várakozáson felüliek!
P Adrienn - Sunday 27/10/2024

"Mák étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom volt minden és a kiszolgálás is kifogástalan volt.
Dombóvári Dávid - Saturday 26/10/2024