Hungarian GastroCellar - magyar konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
https://gastrocellar.com
Folklór est - December 27-én 19:00 órától. Érvényes: 2024. december 27. - 2024. december 27.

FOLKLÓR EST - Üdvözlő itallal, háromféle menü ajánlattal és élőzenés folklór előadással várjuk!

Program:
18:30-19:00 érkezés, welcome drink
19:00-19:30 Folk előadás - 1. rész
19:30-19:50 szünet
19:50-20:20 Folk előadás - 2. rész

Folklór est tradicionális gulyással
- Welcome drink
- Gulyásleves friss vadkovászos kenyérrel (vega opció: zöldségkrémleves)
- Szűrt víz az asztalon

Folklór est 3 fogásos vacsorával - Tányérszervíz
A Menüsor: Baromfi
- Móri paprikás csirke leves tejfelesen, zsenge zöldségekkel, zöldborsóval (L, 5)
- Fűszeres jércemell filé "Budapest" módra, zöldséges rizzsel (5)
- Sajtkrém torta, eper coulis esszenciával
B Menüsor: Vegetáriánus
- Mézes-gyömbéres sütőtök krémleves kókusztejjel készítve, pirított tökmaggal (Glutén- és laktózmentes) (V)
- Zöldséges burgonya tarte salátával, fokhagyma chutneyval
- Sajtkrém torta, eper coulis esszenciával

További információ: +36 30 712 1619

Szilveszter - December 31-én 20:00 órától. 44 900 Ft/fő Érvényes: 2024. december 31. - 2024. december 31.

SZILVESZTER - Üdvözlő itallal, három fogásos vacsorával, operett előadással, élőzenével és tombolával várjuk!

Program:
19:00-20:00 érkezés, welcome drink, vendégváró falatok
20:00-20:30 Hoffmann Richárd & Gats Éva Mária szilveszteri operett előadás – 1. rész
20:30-22:30 felszolgált 3 fogásos vacsora
2x15 perc élőzene
22:30-23:00 Hoffmann Richárd & Gats Éva Mária szilveszteri operett előadás – 2. rész
23:10-23:30 tombola
23:00-00:00 italfogyasztás
00:00 pezsgőkoccintás
00:00-03:00 tánc a bár részen

Szilveszteri Gálavacsora – Tányérszervíz

A Menüsor: Vörös hús
- Hideg előétel asztalon: rosé kacsamell falatka - almáspite mozaik duó
- Őfelsége I. Ferenc József császár kedvenc levese (füstölt julienné marhanyelv, zsenge zöldborsó hajtással) (L, 5)
- Egészben sült borjúszűz zöldfűszer kéregben, zöldség tarte, erdei gomba fúzió, mandulás brokkoli rózsa
- Sajtkrém torta, eper coulis esszenciával

B Menüsor: Baromfi
- Hideg előétel asztalon: rosé kacsamell falatka - almáspite mozaik duó
- Őfelsége I. Ferenc József császár kedvenc levese (füstölt julienné marhanyelv, zsenge zöldborsó hajtással) (L, 5)
- Lassan sült jércemell steak, zöldség tarte, erdei gomba fúzió, mandulás brokkoli rózsa
- Sajtkrém torta, eper coulis esszenciával

C Menüsor: Vegetáriánus
- Hideg előétel asztalon: céklás-avokádó mousse, focaccia, almáspite mozaik (G, L, 8)
- Őfelsége I. Ferenc József császár kedvenc levese húsmentesen készítve (zeller-sárgarépa julienné, zsenge zöldborsó hajtással) (L, 5)
- Cukkinis-karottás rizs galette, zöldség tortácska, erdei gomba fúzió, mandulás brokkoli rózsa
- Sajtkrém torta, eper coulis esszenciával

További információ: +36 30 712 1619

Hungarian GastroCellar

1061 Budapest, Király utca 20.

Hungarian GastroCellar
Király utca 20. , 1061 Budapest

Hisszük, hogy egy nép a konyháján keresztül ismerhető meg igazán. Egy kultúrát a gasztronómiája éppúgy jellemez, mint a zenei művei, irodalmi alkotásai vagy szépművészete.
Minden egyes itt kínált étel és ital mögött ott van egy történet – valamennyi Magyarországról szól. Arról, hogy miként éljük és élvezzük az életet.
A gulyáslevesben benne van a puszta kuriózuma és a magyar mezőgazdaság ősi hagyománya.
A pálinkában benne van a legnemesebb gyümölcsök legkiválóbb zamata – és a pálinka történetében Magyarország sorsa a XIV. századtól a mai napig.
A paprikában az a fűszeresség rejtőzik, ami különlegessé és összetéveszthetetlenné tesz minket Európában és a világban.
A Zwack Unicum vagy a Pick Szalámi sikere a dualizmus korától a világháborúkon át a kommunizmuson és a rendszerváltáson keresztül máig húzódó idővonal, amely az egész ország alakulását követi le.
A tokaji aszú eredete, világsikerének kulcsa több szerencsés együttállás eredménye: a földtörténet alakulása, a biológia adottságok, a klimatikus viszonyok és az ember szőlőtermelői tudás együttesen teremtik meg ezt a bort.
A Herendi porcelán kézzel készített műremekeinek legfontosabb felvevőpiaca kínai – igen, a porcelán hazája tőlünk importálja a legszebb kerámiaalkotásokat.
Jó étvágyat, egészségükre!

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Hungarian GastroCellar – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(38 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

""

1,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 1
Kiszolgálás kritikán aluli. Ételek max. 5/2. Gondolom nem véletlenül volt kb. üres a hely.
Szigeti Ákos - 2024. október 26., szombat 06:34

"családi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem tiszta és hangulatos volt. Az ételek finomak és bőségesek voltak. Nekünk megfelelt a kínálat. A felszolgáló fiatal ember kedves és segítőkész volt. Jóléreztük magunkat!
Anna - 2024. október 20., vasárnap 06:45

"Szuper!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek óriási adagok, viszont nagyon finomak, és szerencsére el lehet csomagoltatni a maradékot. :) Isteni jó volt mindhárom fogás, a kiszolgálás pedig remek, imádtuk minden percét!
P Tamás - 2024. október 18., péntek 07:21

"Étterem hét "

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az ételek nagyon finomak és bőségesek voltál. A kiszolgáló személyzet kedves, viszont nem álltak a helyzet magaslatán az ügyességben és a kommunikációban. Az étterem megtalálása némi nehézséget okoz, érdemes lenne a lépcsőházban egy nyilacska, hogy lent egyenesen van a GastroCellar. Maga az étterem berendezettsége érdekes de nem nyújtott nagy élményt, lehet a külföldi vendégeknek jobban az. Összeségében finomat ettünk és ittunk.
Szabó Viktor - 2024. október 15., kedd 08:32

"Easily a $100 in USA"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Just wanted a good dinner after a day if travel and instead became a fat and stuffed my face like a traditional American
Ewald Eric - 2024. október 14., hétfő 05:05

"Finom ételek mégis rossz szájízzel"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Nagy érdeklődéssel vártuk a dining city új belépő éttermét. A kiszolgálás megfelelő volt, nem kellett sokat várni az ételekre, a felszolgáló hölgy illően érlelődött arról, hogy elégedettek vagyunk-e az ételekkel. Az ételek nagyon finomak voltak, látvanyra is ízlésesen volt tálalva. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve mindaddig míg a fizetésre nem került sor. Szép kártyával szerettünk volna fizetni, de a felszolgáló hölgy azt mondta, hogy épp elromlott a terminál. Mi jeleztük neki, hogy ez így nincs rendben, hiszen a dining city oldalán és az étterem honlapjan is úgy van hirdetve, hogy lehet Szép kártyával fizetni és ezt a tényt, hogy nem lehet azzal fizetni a legelején nem jelezte. Problémánkról azt mondta majd jelzi a vezetőségnek. Mi bankkártyával kifizettük az összeget és vártuk esetleg jön-e a vezetőség elnézést kérni, de a hölgy is úgy eltűnt, színét se láttuk, gondolom nem szeretett volna konfrantálódni. Így mivel mi siettünk elhagytuk az éttermet. De meg kell mondjam azóta is rossz szájízzel gondolok az etteremre és az ismeröseimnek sem tudok így jó estéről beszámolni, mert ezzel teljesen elrontották a hangulatot. Évente kétszer megyünk étterembe, gyűjtögetjük a Szép kártyát direkt erre és nem hiszem, hogy rendben van, hogy egy 30 ezer Ft-os számlát végül ki kellett fizetnünk, úgy hogy, nem így volt meghirdetve és semmilyen előzetes tájékoztatást nem kaptunk. Sajnálom, így többet oda nem megyünk.
A A - 2024. március 27., szerda 18:10