Hungarian GastroCellar
1061 Budapest,
Király utca 20.
Hungarian GastroCellar
Király utca 20. ,
1061
Budapest
Hisszük, hogy egy nép a konyháján keresztül ismerhető meg igazán. Egy kultúrát a gasztronómiája éppúgy jellemez, mint a zenei művei, irodalmi alkotásai vagy szépművészete.
Minden egyes itt kínált étel és ital mögött ott van egy történet – valamennyi Magyarországról szól. Arról, hogy miként éljük és élvezzük az életet.
A gulyáslevesben benne van a puszta kuriózuma és a magyar mezőgazdaság ősi hagyománya.
A pálinkában benne van a legnemesebb gyümölcsök legkiválóbb zamata – és a pálinka történetében Magyarország sorsa a XIV. századtól a mai napig.
A paprikában az a fűszeresség rejtőzik, ami különlegessé és összetéveszthetetlenné tesz minket Európában és a világban.
A Zwack Unicum vagy a Pick Szalámi sikere a dualizmus korától a világháborúkon át a kommunizmuson és a rendszerváltáson keresztül máig húzódó idővonal, amely az egész ország alakulását követi le.
A tokaji aszú eredete, világsikerének kulcsa több szerencsés együttállás eredménye: a földtörténet alakulása, a biológia adottságok, a klimatikus viszonyok és az ember szőlőtermelői tudás együttesen teremtik meg ezt a bort.
A Herendi porcelán kézzel készített műremekeinek legfontosabb felvevőpiaca kínai – igen, a porcelán hazája tőlünk importálja a legszebb kerámiaalkotásokat.
Jó étvágyat, egészségükre!
Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Hungarian GastroCellar – Budapest
Tovább: