Restaurant Hungarian GastroCellar in Budapest

Restaurant Hungarian GastroCellar - hungarian food

Make an Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
https://gastrocellar.com

Restaurant Hungarian GastroCellar

1061 Budapest, Király utca 20.

Hungarian GastroCellar
Király utca 20. , 1061 Budapest

We believe that a nation can be truly understood through its cuisine. A culture is characterized by its gastronomy just as much as by its music, literature or fine art.
There is a story behind every single dish and drink offered here - all of them are about Hungary. About how we live and enjoy life.
Goulash soup contains the secretive nature of the Hungarian plain and the ancient tradition of Hungarian agriculture.
Pálinka contains the finest flavour of the noblest fruits - and through the history of pálinka, from the 14th century to the present day the fate of Hungary can be understood.
Paprika hides the spice that makes us special and unmistakable in Europe and the world.
The success of Zwack Unicum or Pick Salami is an episode, stretching from the age of dualism, through the world wars, then communism and the change of regime to the present day, which follows the development of the entire country.
The origin of the Tokaj aszú, the key to its worldwide success, is the result of several lucky factors: the evolution of the soil, the biological features, the climatic conditions, and the knowledge of the wine-growers of the region create this wine together.
The most important market for Herendi porcelain's handmade works of art is China - yes, the country of porcelain imports the most beautiful ceramic creations from us.
Bon appétit! Cheers!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Hungarian GastroCellar – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(33 értékelés)


food

4.5

service

4.7

ambience

4.5

"Finom ételek mégis rossz szájízzel"

4.2
food: 5 service: 5 ambience: 2
Nagy érdeklődéssel vártuk a dining city új belépő éttermét. A kiszolgálás megfelelő volt, nem kellett sokat várni az ételekre, a felszolgáló hölgy illően érlelődött arról, hogy elégedettek vagyunk-e az ételekkel. Az ételek nagyon finomak voltak, látvanyra is ízlésesen volt tálalva. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve mindaddig míg a fizetésre nem került sor. Szép kártyával szerettünk volna fizetni, de a felszolgáló hölgy azt mondta, hogy épp elromlott a terminál. Mi jeleztük neki, hogy ez így nincs rendben, hiszen a dining city oldalán és az étterem honlapjan is úgy van hirdetve, hogy lehet Szép kártyával fizetni és ezt a tényt, hogy nem lehet azzal fizetni a legelején nem jelezte. Problémánkról azt mondta majd jelzi a vezetőségnek. Mi bankkártyával kifizettük az összeget és vártuk esetleg jön-e a vezetőség elnézést kérni, de a hölgy is úgy eltűnt, színét se láttuk, gondolom nem szeretett volna konfrantálódni. Így mivel mi siettünk elhagytuk az éttermet. De meg kell mondjam azóta is rossz szájízzel gondolok az etteremre és az ismeröseimnek sem tudok így jó estéről beszámolni, mert ezzel teljesen elrontották a hangulatot. Évente kétszer megyünk étterembe, gyűjtögetjük a Szép kártyát direkt erre és nem hiszem, hogy rendben van, hogy egy 30 ezer Ft-os számlát végül ki kellett fizetnünk, úgy hogy, nem így volt meghirdetve és semmilyen előzetes tájékoztatást nem kaptunk. Sajnálom, így többet oda nem megyünk.
A A - Wednesday 27/03/2024

"Sajnos csalódás volt"

3.3
food: 2 service: 5 ambience: 2
Az étlap alapján nagy reményekkel érkeztünk az étterembe, azonban rögtön érkezéskor annyira negatív tapasztalatot szereztünk, hogy majdnem vissza is fördultunk az ajtóból. Az étterem egy pincehelységben található, és közös a mosdója az emeleten található hamburgerezővel, a mosdóból áradó erős szag azonban rögtön megcsapott minket érkezéskor, mintha egy belvárosi kocsmába érkeztünk volna szombaton éjfél után (pedig kedd volt és 7 óra), valamint ez a szag sajnos az étterembe is beszivárgott. Ezek után nem is szerettem volna igénybe venni, az pedig hogy egy prémium árkategóriásnak minősített étteremnek a mosdója használhatatlanul gusztustalan, szerintem elfogadhatatlan. Az előételek, desszertek egyébként rendben voltak, a főételnek felszolgált csirkemell tekercs viszont borzasztóan száraz volt, és rendkívül állott ízű, mintha háromszor megmikrózták volna és egy hete állt volna előtte a hűtőben. De még erre is maximum felvonja az ember a szemöldökét a legolcsóbb árkategória esetén, de annál magasabb szinten ez sajnos olyan dolog, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Maga az étterem berendezése egyébként hangulatos lenne, nagy kár hogy a környezet ennyit levesz belőle, illetve a kiszolgálás is kifogástalan is, arra semmiképp nem lehet panasz, de ez sajnos kevés egy prémium besorolású helyhez, igazából szerintem ahhoz is kevés hogy egyáltalán a Diningcity oldalára felkerüljenek. Több hasonló árkategóriás helyet is kipróbáltunk a két hét alatt, össze se lehet hasonlítani őket a szóban forgó étteremmel, más ligában játszanak teljesen. Sajnálom, kár érte.
Téglás Szilvia - Monday 25/03/2024

"Kellemes este"

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
Az ételek finomak voltak, az adagok pont jól eltalálva. A személyzet fiatalos és barátságos, a pálinka -válsztékról részletes tájékoztatást kaptunk. Ami kicsit levon a hely értékéből az a Zingel közös mosdó, ami emiatt leginkábbis nyilvános mosdóként működik, ami sajnos mint szagokban mint tisztaságban érződött
Kolosa Noémi - Saturday 23/03/2024

"barátok"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Az Árpád érlelt szilva óriási csalódás volt.
Tollár Tibor - Friday 22/03/2024

"Unusual experience"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
The place is not bad, the location is a bit strange, behind a burger place, but easy to find. It has a Pálinka museum that needs some maintenance, still it is worth visiting for fun. The food was surprisingly good, not something they have on their everyday menu. I liked the huge ravioli that were not that huge or filling, but still very tasty. The choice of Pálinka and distillates is impressive, we especially liked the beetroot and carrot distillates.
Maria Morozova - Friday 22/03/2024

"Fekete Petra "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
...
Fekete Petra - Thursday 21/03/2024