The Station (Mercure Budapest Castle Hill) - Budapest

The Station (Mercure Budapest Castle Hill) - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

The Station (Mercure Budapest Castle Hill)

1013 Budapest, Krisztina körút 41-43.

The Station (Mercure Budapest Castle Hill)
Krisztina körút 41-43. , 1013 Budapest

"Jöjjön be az utcáról az utcába" és a kortárs urbánus design elemek közt találja meg az állomást. Ez a The Station étterem, a "Street In" stílusú Mercure Budapest Castle Hill szálloda vadonatúj  gyöngyszeme. Gasztro filozófiánkat úgy nevezzük "A három pillér". Ennek jelentése a Bistro, az Egészségtudatos és a Modern magyaros ételek harmonikus együtt állása.
Várjuk vendégeinket Budán, egyszerű megközelíthetőséggel, ingyenes parkolási lehetőséggel és állandóan változó rom kocsma hangulatú bárral.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: The Station (Mercure Budapest Castle Hill) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(810 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Kellemes állomás :)"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Visszajáró vendégek vagyunk. Idén sem csalódtunk. A hangulatot még kellemesebbé teszi a cimbalomzene és a metróvonalas dekoráció. A vacsora kezdetén jóízű, fűszeres vajjal kóstolhattunk meg kiváló kenyereket. Az előételek közül a leves nagyon ízletes volt. A kacsamáj magnum finom, de szerintünk nem illett hozzá a csokoládé. A főételeknél a rosé kacsamell kiváló választásnak bizonyult, de a köretként tálalt nudli íztelen volt a diószórás ellenére. A fogas finom volt. Az elődesszertként érkezett birsalmás körte csúcs volt a hozzá kínált musttal együtt. A desszertek közül az aranygaluska aranyat ér, de a csokitorta a robbanós cukorkákkal szintén lenyűgőző alkotás. Az ételekhez a meglepetés borsort kértük. Mindegyik jól passzolt a felszolgált ételekhez. Talán egy dolog, amivel nem értek egyet. A bor mellé szerettem volna kérni egy pohár csapvizet. A felszolgáló jelezte, hogy azt nem tud hozni csak szűrt vizet, 7,5 dl-es üvegben, hidegen. Nem szerettünk volna ennyi vizet fogyasztani, kihagytuk. Az itallapon nem szerepel a "Flowater", bár ásványvíz árban kapható. Az utóbbi időben sok étteremben megfordultam, melyek között voltak hasonló árkategóriájú vendéglátóhelyek is, de egy pohár vizet kérésre mindenhol kaptam...
Á. Balázs - 2024. október 22., kedd 18:36

"Ahogy eddig is - több, mint vacsora! 🤩"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem eresztem hosszú lére, mert ez nem leves. Most se csalódtunk: minden remek volt, ahogy eddig is a korábbi ízorgiákon. Talán annyit mégis rögzítek, hogy az előételeknél a kacsamájköltemény a polipot, a főételek közül a malackompozíció a fogast előzte meg hajszálnyival a dobogón. A desszertek holtversenyben aranyérmesek, a felszolgálók kedvesek, figyelmesek, közvetlenek, barátságosak. Külön köszönet a menüsor ízművészeti alkotójának (Szathmáry Dániel - executive chef) asztalunknál tett látogatásáért!
Frenkó Zsolt - 2024. október 22., kedd 08:41

"Kellemes meglepetés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
5 órára volt időpontunk. Amikor bementünk a szállásra kicsit megijedtünk, mert sehol senki, aztán kezdtek szálingózni az emberek. Miután elfoglaltuk a helyünket jöttek a pincérek, akik nagyon szimpatikusak voltak, és minden fogást elmondták mi micsoda. A felszolgálás tökéletes volt, az étel tökéletes, és élőzene is volt. Szuper volt.
Szabó Kornél - 2024. október 21., hétfő 14:37

"Étterem hét 2024 ősz"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sokadjára jártunk a The Station étteremben. Mint mindig, most is mesterien összeállított fogásokat kaptunk. Nem sorolom fel az összes étket amit kóstoltunk, kiemelem a legjobbakat, és a legrosszabbat. Amuse Bouche - pompás. Polip carpaccio - natúr, fűszeres ízvilág nélkül, mégis kiváló. A kapribogyóból én a kisebbeket részesítem előnyben, finomabbak, nem dominálják az ételt. A háromféle kenyér igen finom hozzá. Főételnek a kacsamell a nyerő választás, ropogósra sült bőr, tökéletes állag, az amarena koktélmeggy elvarázsolta a társaságot. Az elődesszert fenséges. A tiramisu és az aranygaluska is finom. A malac császár bőrét és magát a császárt külön sütötték, ami jó ötlet. Sajnos a bőrnek és a császár húsos részének felét is sikerült szénné égetni. Ezt a fogást nem lett volna szabad felszolgálni ebben a formában. Bánom, hogy nem küldtem vissza, csak a tányéron hagytam az ehetetlen részeket. A kiszolgálás hibátlan, csakúgy, mint a tálalás. Kár a krematóriumi élményért, így csak három pontot kapott a konyha.
Dr. Szabó - 2024. október 21., hétfő 09:48

"Az elmúlt évek legjobb menüje"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Évek óta visszatérünk a The Station étterembe, és az idei Étterem Hetek során sem kellett csalódnunk. Elöljáróban le is szögezném, hogy szerintünk ez a menü volt az elmúlt évek legjobbja. A 3 fogás mellé mindig kedveskednek extra fogásokkal is, ez most sem volt másképp. A kacsamáj magnum zseniális volt, a tálalásba is belevittek egy kis játékosságot. A malac császár szaftosan, és ropogós bőrrel érkezett, amit a gombás rétes remekül egészített ki. Az aranygaluska pedig tökéletesen harmonizált a citrom zselé frissítő savanykásságával. A The Station nemcsak az ételeivel, hanem a mögötte álló csapattal is kiemelkedik a budapesti gasztronómiai palettán. A séf és a konyhai stáb szakértelme minden tányéron megmutatkozik, a felszolgáló csapat hozzáértése és figyelmessége pedig csak fokozza az élményt. Mindenkinek ajánlom, aki nemcsak egy finom vacsorára, hanem egy emlékezetes gasztronómiai élményre vágyik!
Kiss Márk - 2024. október 21., hétfő 09:21

"Franciásan egyszerű környezet, jó ételek…"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Az ételek mindig újszerűek, az elvárásnak megfelelően kreatívak, finomak, a kiszolgálás kimondottan figyelmes és gyors. Az új kompozíciók néha finomításra szorulnak: a Polip carpaccio ízetlen, az Aranygaluska kicsit száraz-, a tokaji borhab ízetlen, a citromzselé izgalmas-intenzív volt. Amit ettünk: Előételek: Polip carpaccio, bazsalikom zselé, tarama espuma és Kacsamáj mini Magnum; Főételek: Sonkaporban sült fogas, cukorborsós rizsfelfújt, rákpörkölt és Kacsamell, ragacsos diós nudli, forró amarena; Desszertek: Langyos aranygaluska, citrom zselé, tokaji borhab és Ördög torta, robbanós cukor, vaníliás juharszirup.
B L - 2024. október 20., vasárnap 22:05