A "The Station" design-ja egyben kiállítótér is, amit felnőtt fiúnk két fogás között őszinte érdeklődéssel fedezett fel.
A menüsor ízeinek alkotója Szathmáry Dániel, executive chef, amit válogatott borokkal kóstoltunk:
kóstoló - A 2 fűszervaj (sütőtökös, három borsos) + 4 fajta kenyér + fűszeres paradicsomlé nemcsak megalapozta, hogy ne maradjunk éhesek, de bevezetett bennünket a "Less is more" francia hangulatba .
Előétel - A friss alapanyagból készült polip carpaccio citrommal bazsalikommal kapribogyóval, a kacsamáj mini jégkrém étcsokoládéval és csipkebogyó lekvárral, Olla Gitana zseniális ízvilágú volt.
Főétel - A malac császár sajnos sok zsíros részt tartalmazott, a fogas sült bőre ropogott, a húsa omlott, ami mennyei volt. Tetején nem sonka por, de chorizo morzsa volt, ami elvitte sós felé az ízt. A töltött kelkáposzta a lágy polentával szuper volt, de a pattogatott kukorica szemek csak, mint roppanós elem voltak értelmezhetőek.
Desszert átkötő elem - A birs must és a krém + karamellizált mini körte+dió izgalmas desszert kezdés volt.
Desszert - Az aranygaluska lágy volt, a citrom zselé pikáns, ezért a tokaji borhabnak hiányzott egy erőteljes íze, míg az ördög torta egy Sacher-jellegű finomság volt.
Rédei Attiláné
- 2024. október 25., péntek 12:10