Privilége Bistro & Restaurant (Csömör) - Csömör

Privilége Bistro & Restaurant (Csömör) - francia, magyar konyha

Képek az étteremről

Privilége Bistro & Restaurant (Csömör)

2141 Csömör, Szabadság utca 13.

Privilége Bistro & Restaurant (Csömör)
Szabadság utca 13. , 2141 Csömör

Üdvözöljük éttermünkben, ahol a külváros nyugalma találkozik a belváros eleganciájával! Egyedülálló kialakítású, gyönyörű környezetben várjuk vendégeinket, hogy élvezhessék exkluzív fogásainkat. Nálunk minden apró részlet a minőségről szól, legyen szó ízletes ételekről vagy a kiváló kiszolgálásról. Fedezze fel a kulináris élvezeteket, ahol a kifinomult ízek és a barátságos légkör találkoznak!


Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Privilége Bistro & Restaurant – Csömör

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(18 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.6

"Szuper hely!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon örülök, hogy ezt az éttermet választottuk idén. Nem szoktam véleményt írni, de a Privilege megérdemli, hogy terjedjen a híre, mert a felszolgálás elsőrangú volt, az ételek nagyon finomak voltak, jól lettek összeválogatva, a tálalás kiváló volt! Csak így tovább! Biztosan visszatérünk még, mert láttuk, hogy Márton napra is készülnek. Köszönjük az élményt.
Kocsis Tamás - 2024. október 18., péntek 06:09

"Kitűnő hely, minden tökéletes "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek magas szinvonalú szaktudassal elkészítettek, a kiszolgáló figyelmes és kedves, az étterem hangulata nagyon jó. Nagyobb családi rendezvényt tervezünk itt lebonyolítani a közeljövőben, mert biztosított a jó hangulat. Köszönjük szépen!
Szabó Zsuzsanna - 2024. október 17., csütörtök 05:43

"Jól lenni és jót enni."

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifejezetten és kiemelkedően kedves fogadtatás és kiszolgálás. Bőven elég választék, több ízlést is ki tud szolgálni. A mai trendnek megfelelő választék, tálalás és adagok.
Tóth Tamás - 2024. október 16., szerda 06:03

"Tesztelve, bevált, felvettem a listámra"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ételek finomak voltak. Ettünk sütőtökkrém levest és kacsalevest, marhapofát és kacsacombot és ráadásként brownie-t. Mindegyik finom volt, vacsorára pont elég nagy adagban. A kiszolgálás gyors volt, figyelmes, és még mosolygós is. Ez különösen tetszett. Árak átlagosak, nem drága hely. Még szintetizátoros élőzene is volt.
Taletovics Dávid - 2024. október 15., kedd 08:14

"Privilege "

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Elégedett volt a családom. Mint mindig: isteni volt a választható menü is. A kiszolgálás kedves és gyors. Ráadás; jó ebédhez szólt a nóta 🥰
Pásztor Kriszta - 2024. október 15., kedd 04:24

"Ebéd barátokkal"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon régen voltunk ebben az étteremben. Azóta felújították és nagyon szép lett. Az ételek finomak voltak és mutatósan tálalták. A felszolgálás kedves, és figyelmes volt. Az ebéd nagyon jó hangulatban zajlott. Máskor is jövünk.
Dr. Véghné Horváth Andrea Márta - 2024. október 14., hétfő 17:23