DÉLIDŐ Étterem (Miskolc) - Miskolc

DÉLIDŐ Étterem (Miskolc) - grill ételek, magyar konyha

Képek az étteremről

DÉLIDŐ Étterem (Miskolc)

3528 Miskolc, Görgey Artúr utca 23.

DÉLIDŐ Étterem (Miskolc)
Görgey Artúr utca 23. , 3528 Miskolc

Szeretettel várjuk Miskolc egyik ikonikus épületének a Népkerti Vigadónak megújult éttermébe a DÉLIDŐ-be! A közel 40 főt befogadó éttermünk Miskolc egyik legnagyobb parkjának közepén helyezkedik el, mely tavasztól-őszig kiegészül egy 120 fős hangulatos kerthelyiséggel, így vendégeink csodálatos környezetben élvezhetik ételkülönlegességeinket.
Étlapunkon főként ízletes magyar különlegességeket találnak vendégeink, szezonális alapanyagok felhasználásával.
Éttermünkben pénteken és szombaton vacsoraidőben, valamint a vasárnapi családi büféebédünk ideje alatt élőzenével kedveskedünk vendégeinknek.
Legyen az akár egy hétköznapi menü ebéd, vagy romantikus vacsora, vagy családi esemény, baráti összejövetel a DÉLIDŐ ideális választás ezen események színvonalas és emlékezetes lebonyolítására.
Az éttermünkből nyílik egy 22 fős Különterem, mely tökéletes helyszíne lehet üzleti ebédek, vacsorák, sajtótájékoztatók, osztálytalálkozók, meetingek lebonyolítására. Rendezvények, csoportok részére igény szerint egyénre szabott ajánlatokat készítünk.
Amennyiben nagyobb létszámú esemény, születésnap, esküvő, évzáró rendezvény vagy akár konferencia lebonyolítását tervezi, akkor a Népkerti Vigadó gyönyörűen felújított, a legmodernebb audiovizuális eszközökkel felszerelt báltermét ajánljuk szíves figyelmébe, mely akár 220 fő befogadására is alkalmas.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: DÉLIDŐ Étterem – Miskolc

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(4 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"DiningCity Délidő"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Figyelmes volt a kiszolgálás, finomak az ételek. Nagyon jól éreztük magunkat.
Barva Erika Ildikó - 2024. október 20., vasárnap 07:44

"a legfinomabb szarvas steak amit valaha ettem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Köszönjük a lehetőséget, az étterem egy fővárosinak is megfelelő vidéki színfolt Miskolc egyik legszebb parkjában. Az élő vacsorazene meglepően kitűnő volt! A hölgy énekhangja remekül illik a környezethez. Bármikor szívesen hallgatnánk. Gratulálunk neki! A francia tartár ízletes, a pirítós megbolondítva valami titkos zsiradékkal, ami felejthetetlenné tette. A trükkös savanyított mustármag is igazi kuriózum. A szarvas steak leírhatatlanul tökéletes, belül puha, szaftos, kívül ropogós. Nem kellett küzdeni a rágással, csak élvezni az ízeket. A vadas íz így a puha állag miatt meglepetésként robbant. A csicsóka püré még emelte a különlegességét. A desszert ilyen élmények után akár aranyból is lehetett volna, a finomsága ellenére elhalványul. Köszönjük az élményt! A vacsorát egybekötöttük a Herman Ottó Múzeum állandó képkiállításával, ahol a sok Munkácsy, Csontváry, Vaszary, Rippl-Rónai felemelően megalapozta az előkelő, színvonalat, amit az étterem csak tovább emelt!
Anita Kriván - 2024. október 19., szombat 07:16

"Kiváló vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hangulat, a kiszolgálás, és az ételek is fantasztikusak voltak, megyünk még máskor is!
VK László - 2024. október 18., péntek 05:08

"Vacsora"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Vacsorázni jöttünk el anyukámmal, az ételek nagyon finomak voltak, a pincérek nagyon kedvesek voltak. Plusz pont a vega opcióért!:)
Hajós Viktória - 2024. október 15., kedd 07:21