Köszönjük a lehetőséget, az étterem egy fővárosinak is megfelelő vidéki színfolt Miskolc egyik legszebb parkjában. Az élő vacsorazene meglepően kitűnő volt! A hölgy énekhangja remekül illik a környezethez. Bármikor szívesen hallgatnánk. Gratulálunk neki!
A francia tartár ízletes, a pirítós megbolondítva valami titkos zsiradékkal, ami felejthetetlenné tette. A trükkös savanyított mustármag is igazi kuriózum. A szarvas steak leírhatatlanul tökéletes, belül puha, szaftos, kívül ropogós. Nem kellett küzdeni a rágással, csak élvezni az ízeket. A vadas íz így a puha állag miatt meglepetésként robbant. A csicsóka püré még emelte a különlegességét. A desszert ilyen élmények után akár aranyból is lehetett volna, a finomsága ellenére elhalványul. Köszönjük az élményt! A vacsorát egybekötöttük a Herman Ottó Múzeum állandó képkiállításával, ahol a sok Munkácsy, Csontváry, Vaszary, Rippl-Rónai felemelően megalapozta az előkelő, színvonalat, amit az étterem csak tovább emelt!
Anita Kriván
- 2024. október 19., szombat 07:16