SHO TIHANY restaurant & fine csárda - Tihany

SHO TIHANY restaurant & fine csárda - magyar konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
https://www.shotihany.hu

SHO TIHANY restaurant & fine csárda

8237 Tihany, Felsőkopaszhegyi út 35.

SHO TIHANY restaurant & fine csárda
Felsőkopaszhegyi út 35. , 8237 Tihany

Gyönyörű panoráma, kiváló hazai, regionális alapanyagok, magyaros fine csárda fogások - Tihany és a Balaton-felvidék ehető és iható kincsei.

Budapestről a Balatonra, Tihanyba költözött a tavaly Michelin Guide ajánlással debütáló SHO restaurant. Az Echo Residence lélegzetelállító panorámájú teraszán várja vendégeit SHO TIHANY restaurant & fine csárda néven, amely elnevezés nem titkolja: a SHO most is szeretettel fordul a legkiválóbb hazai alapanyagok és a magyar konyha hagyományai felé. A gasztronómiai koncepciót ezúttal a balatoni csárdák legjobb hagyományaira építi, míg az étterem terasza egy csodás provence-i villa világát idézi. Konyhája Tihany, a Balaton-felvidék és a Káli-medence legkiválóbb termelőinek alapanyagaiból alkot, itallapján a régió iható kincseit állítja csatasorba, hogy a régi SHO rajongók és az új vendégek a gyönyörű balatoni panoráma kényeztetésében merülhessenek el a SHO-tól megszokott hedonizmus világában.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: SHO TIHANY restaurant & fine csárda – Tihany

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(12 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

"Elegedettsegem ertekelese"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden rendben volt
Nagy Tamas - 2024. augusztus 29., csütörtök 15:25

"Tökéletes vasárnap"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Vasárnap, 2024.08.18-án fogyasztottuk el az ebédünket a Sho-ban, ami szuper élmény volt. A teraszon ültünk, ahonnan csodás kilátásunk volt a Balatonra. A kiszolgálás nagyon szuper volt, kedves, jófej pincérek, semmi feszengős hangulat. Az ételek valóban ízletesek, szépen tálalva. Külön kedvencünk volt a hideg vajtökleves zöldalmával, kecskesajttal, illetve a madártej. De egyébként minden nagyon finom volt! Kiskutyánkkal voltunk, akinek azonnal hoztak vizet, szóval tényleg extra kedvesség jellemzi a helyet! Ajánljuk őket🙂
Babicz Orsolya - 2024. augusztus 21., szerda 09:29

"----"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szép környezet, remek kiszolgálás és ételek. A frissen szedett fűszernövények a kertben nagyon jól kiegészítik az italokat és a salátákat. Jó hangulat, szép élmény :)
JOZSA Ildiko - 2024. augusztus 21., szerda 05:38

"Nagy csalódás"

2,8
Konyha: 0 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
1 éves babával érkeztünk a lefoglalt időpontra. Az előételt fél óra után kaptuk meg, Sajnos a főételre másfél órát vártunk, úgy hogy nekünk kellett rákérdezni ugyan kapjuk e a megrendelt ételt. Akik később érkeztek semmi fennakadással megkapták a megrendelt ételeket. A kihozott főétel hideg volt, és nyers. A megrendelt desszertünk természetesen elfogyott (amit nem is értek). Ráadásul az unokám névnapját mentünk ünnepelni, sajnos ünneplés helyett bosszúság lett belőle. Nem is értem, hogy lehet egy kisgyerekes társasággal ezt így megtenni.
Forgonyné Berecz Henrietta - 2024. augusztus 20., kedd 12:12

"Tökéletes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek szuperek voltak és kiemelten köszönjük az odafigyelést és kedvességet!:)
Vincze Dorka - 2024. augusztus 19., hétfő 06:15

"Finom és bőséges ételek időmilliomosoknak"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A dining city révén bukkantunk az SHO új éttermére és olvastunk róla és a menüről részletes leírást, ami felcsigázta kulináris érdeklődésüket. Valóban, a hely kivételesen jó, Tihany szép részén. Kár, hogy a kerthelyiség kilátását az előtte álló épület nagyrészt takarja. A személyzet udvarias és figyelmes. Az ételekről szinte csak jót lehet mondani. Már az előételtől (a Bakony kincsei) jól lehetett lakni és tényleg finom volt, ízlésesen tálalva. Kis szépséghiba, hogy több, mint 30 percet kellett várni rá, miközben feleségemnek mást hoztak ki, mint amit kért. A főételnek választott marhapofa érdekes körítéssel jött egy jó óra múlva, de legalább megéheztem közben. A személyzet is érezhette, hogy ez így sok, mert nejem egy ingyen deci bort kapott elnézésként. Maga a marhapofa sajnos részben kissé rágós volt és semleges ízű, de a körítése egyedi és jó. A nejem választotta fogás viszont kifogástalan és kivételesen nagy adag volt. A desszert (túrógombóc) szintén finom volt, de jó félórás késéssel érkezett. Végül az ebéd bő 2 órát vett igénybe és bár tényleg ízletes volt, máshol általában felé ennyi időbe sem telt volna. Az árak a helyhez képest rendben voltak, a csárda fél házzal ment (17-18 vendég), akiket 3, időnként 4 pincér szolgált ki.
Törőcsik József - 2024. augusztus 19., hétfő 05:31