Moszkvatér Bisztró - Budapest

Moszkvatér Bisztró - orosz konyha

Képek az étteremről

Moszkvatér Bisztró

1011 Budapest, Fő utca 30.

Moszkvatér Bisztró
Fő utca 30. , 1011 Budapest

Lépjen be a Moszkvatér Bisztróba, és élvezze a hagyományos kelet-európai éttermek meleg báját egy modern csavarral. Az Arany Kaviár Étterem kedvelt fogásai által inspirálva a bisztró különleges kulináris élményt kínál, mely Kelet-Európa ízeit ünnepli. Budapest szívében található Moszkvatér Bisztró arra invitálja Önt, hogy élvezze a klasszikus kelet-európai fogásokat modern megközelítéssel. Az ízletes egytálételektől a finom desszertekig minden fogás szeretettel készül a legfinomabb helyi alapanyagok felhasználásával, hogy otthonosan érezhesse magát. Arra törekszünk, hogy meleg és barátságos légkört teremtsünk, ahol minden vendég családtagként érzi magát. Legyen szó ebédről vagy romantikus vacsoráról, barátságos személyzetünk itt van, hogy otthonosan éreztesse magát. Szóval miért várj tovább? Gyere, csatlakozz hozzánk a Moszkvatér Bisztróban, ahol a hagyományos kelet-európai étkezés melegségét és báját élvezheted barátaiddal. Alig várjuk, hogy üdvözölhessünk, és egy felejthetetlen étkezést kínáljunk neked!

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Moszkvatér Bisztró – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(50 értékelés)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"Van még olyan étterem, ahol ismerik a vendéglátás lényegét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ritka olyan helyet találni Budapesten, ahol minden összeáll: gondosan megkomponált és kiváló ízű fogások, színvonalas és figyelmes kiszolgálás, kifinomult miliő és egy olyan atmoszféra, amely egyszerre meleg és elegáns. Itt minden részlet a vendég élményét szolgálja. Köszönjük. It is rare to find a place in Budapest where everything comes together: carefully crafted, delicious dishes, high-quality and attentive service, a refined ambiance, and an atmosphere that is both warm and elegant. Here, every detail is designed to enhance the guest experience. Thank you.
Oláh Dorottya - 2025. március 15., szombat 07:20

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves kiszolgálás, fantasztikus ízek.
- Edit - 2025. március 15., szombat 07:13

"Moszkvatér"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagy kíváncsisággal álltam neki a menűnek, de ezek az ételek minden várakozásomat felümúlták. Mennyei ízek varázsoltak el ezekben az orosz finomságokban. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Árpás Anita - 2025. március 15., szombat 06:29

"Autentikus élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szeretem az orosz ételeket, így nem is volt kérdés, hogy a Dining City étteremhetén a Michelin által is ajánlott Moszkva Tér Bistro-ba is ellátogatunk. Ikonikus orosz ételeket korábban az idén 35 éves Arany Kaviárban kóstolhattunk, de miután a fine diningot vivő étterem évekkel ezelőtt szakított az orosz konyhával, az autentikus kelet-európai ízek a kistestvér Bistroban élnek tovább. Kijevi csirkemellért érkeztünk, ez a viszont nem volt az étteremhét menüjén, ez a rendelésnél okozott némi kavarodást, szerencsére Róbert, a manager hamar megoldotta a helyzetet, így minden kedvencemet megkóstolhattuk.A borscs kihagyhatatlan, igazi szívmelengető leves, mély, földes ízekkel, amit a kapor és egy kis tejföl ellensúlyoz, mellé pedig igazi orosz fekete kenyeret, a kissé kesernyés ízű borodinsky-t kaptam. A kenyér története Borodino faluhoz köthető, ahol a napóleoni háborúk egyik véres csatája zajlott 1812-ben, majd a hátramaradt hadiözvegyek megalapították a Megváltó kolostort, ahol egy új típúsú rozskenyereket kezdtek sütni, ami hamar népszerűvé vált, és később egész Oroszországban híre ment. Megkóstoltuk a garnélával töltött pelmenyit is, ami nagy örömömre egész rákokat is rejtett és lazacikrával érkezett, így minden falattal többféle textúrát is élvezhettünk. A marha sztroganoff évek óta nagy kedvencem, gyakran főzök otthon is, így mindenképpen szerettem volna az eredetit megízlelni. Nagyon finom, pikáns tétel, amihez szerintem jól passzolt a ritkán használt, enyhén diós ízű hajdina. És amiért jöttünk: a párom kijevi csirkéje pont olyan volt, amit elképzeltem: szaftos, és ropogós. Végezetül szirnyikit kaptunk, ami egy népszerű orosz desszert: sült túrólepény, amit lekvárral, gyümölccsel ízesítenek. Itt túrófagyival érkezett, ami jó ötlet volt a forró édességhez. Mi más kellhet még egy orosz vacsorához, mint egy pohár jégbehűtött vodka, természetesen savanyított uborkával, ami tökéletes lezárása volt az estének. большое спасибо
Sápi Erika - 2025. március 14., péntek 09:40

"Szombat este."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás nagyon barátságos volt. Az ételek finomak, talán főételből lehetne kicsit nagyobb választék, bár levessel és előétellel kombinálva megfelelő. A vodkát sós uborkával érdemes megkóstólni!!
Monostori Péter - 2025. március 10., hétfő 10:21

"Csalódás"

2,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Sajnos egy teljesen elrontott valantin napi este volt. Azzal kezdődött, hogy miután leültünk, szóltak, pontosabban a foglalásnál nem szóltak, hogy este csak az általuk unalmas menűt lehetet választani, kétszer annyiért... (25.000 Ft/fő + 16% szervízdíj) A borcs rágos húsból és konzerv cáklából (pontosabban savanyúságnak készült céklából) főzték. A kijevi pulykamell elfogadható volt. Csak egy fajta édesség, előre gyártott marlenka volt. A kiszolgálás nevetséges volt, külön kellett kérni kanalat, sót, rendelt vízet stb. Nem ajánlom, mert a híres orosz gasztronomia megcsufolása volt az egész. Kár érte
Tamás Dr. Faragó - 2025. február 14., péntek 21:21
Moszkvatér Bisztró válasza:
Kedves Dr. Faragó Tamás! Köszönjük szépen értékelését, és szeretnénk elnézést kérni a tapasztalt kellemetlenségért, illetve szeretnénk kiegészíteni értékelését az alábbiak szerint: a honlapunkon, a social média felületeinken, a foglalás során, illetve telefonon is jeleztük, hogy éttermünkben február 14-én csak a Valentin napi menünk lesz elérhető, és a telefonbeszélgetésre hivatkozva, a menüt és az esemény részleteit el is küldtük e-mailben a foglalásnál megadott e-mail címre. A helyszínen kolléganőnk kérésüknek megfelelően módosított a menün (2 féle desszertből is tudtak választani, illetve az előételek közül is cseréltünk egyet, külön kérésre - próbálva „barátságosan” oldani a helyszínen tapasztalt feszült hangulatot). Szeretnénk jelezni, hogy ételeink készítése során hazai beszállítók friss alapanyagait használjuk, ételeink tradicionális receptek alapján, modern konyhatechnológiával készülnek (a desszert, sem „előre gyártott marlenka”, hanem friss, házi készítésű, ikonikus Medavik desszertünk volt). Bízunk benne, hogy egy másik alkalommal lesz lehetőségünk bebizonyítani, hogy a vendégek által közkedvelt Moszkvatér Bisztró koncepciója az Ön számára is lehet több, mint “a híres orosz gasztronómia megcsúfolása”. Köszönettel és üdvözlettel: A Moszkvatér Bisztró csapata