Fermento Pizzéria - Budapest

Fermento Pizzéria - olasz, pizza konyha

Képek az étteremről

Fermento Pizzéria

1015 Budapest, Csalogány utca 26.

Fermento Pizzéria
Csalogány utca 26. , 1015 Budapest

2021 áprilisában nyitotta két fanatikus pizzabarát az autentikus nápolyi pizzériát, a Fermentot. Nápolyban szerzett tudásuk garancia az igazi gasztronómiai élményre. Hangulatos helyszínen a Dunához közel, szemben a Parlamenttel, várják kedves vendégeiket. A hely atmoszférája családi, baráti vagy akár üzleti találkozókra is kiválóan alkalmas.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Fermento Pizzéria – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(74 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.6

"fantasztikus kiszolgálás, szuper pizza, mennyei torta"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kis hangulatú hely, figyelmes, kommunikatív, segítőkész felszolgálókkal, és isteni ízekkel. Biztosan nem utoljára voltunk.
Pál Andrea - 2025. október 06., hétfő 06:53

"Fermento Pizzeria"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Az étel finom volt, elég gyors volt a kiszolgálás, bár kissé mosolytalan, és az érkezéskor rögtön szóltak, hogy a fizetést másfél órán belül rendezzük, mert zárnak. Korábbi időpontra nem volt eredetileg sem hely.
Nyilassy Marianna - 2025. október 06., hétfő 05:32

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, udvarias kiszolgálás és jó hangulat.🙂
Sándor Tibor - 2025. október 06., hétfő 05:27

"Fermento "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elképesztően finomat ettünk
Józsa Sz - 2025. október 06., hétfő 05:19

"Tökéletes élmény."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden szempontból tökéletes ebéd volt.
Magyar Milán - 2025. október 03., péntek 07:24

"Buda legjobb Pizzériája"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szóval ha csak a Pizzát nézem, szerintem életemben nem ettem ilyen jót Budán (sőt valószínűleg Pesten se, de ha ezt írom a végén elbízzák magukat.) Annyi keserves év telt el, mióta a Tini Nindzsa Teknőcök megtanították a magyaroknak, hogy létezik a pizza, de végre túl vagyunk amerikai rakottason, vastagtésztájú kelttésztaízűn, szénnéégetett szélű töredelmesen, hogy végre begyűrűztek hozzánk is az igazi nápolyi pizzák. Tökéletes, úgy ahogy van. A falakon képek a pizzakészítés egyes lépéseiről. A srácok előttünk gyúrják, sütik a tésztát, ha meleg lenne ki is lehet ülni a teraszra, és ameddig megérkezik a pizza, alapozni egy is frizzantéval. Vagy Chai Lattéval! Három éve létezik a hely, a pizzasütést egyenesen Fabio Cristianotól tanulták, és kint is van a tábla Magyarország top10 pizzátója közt a helyük. Így igaz. Bármelyik pizzát is válaszd nem fogsz csalódni, én mivel a csípőset szeretem Diavolát kértem, pluszban még lehetett különféle olívaolajokat is rácsurgatni, minden falat egy hősköltemény. Az alapanyagok is minőségiek, a paradicsomszósz San Marnazo, a parmezán Parmigiano Reggiano, pármai sonka, Fior di Latte vagy D.O.P. bivalymozzarella. A pizzatésztát lehet gluténmentesen is kérni. Viszont az előétel és a desszert már nem volt ennyire jó. Egyáltalán nem volt rossz egyik se, de a desszert választék panna cotta volt gyümölccsel, vagy csokoládéval, oké. Nem volt rossz, bekanalaztam, de egy kis kreativitás feldobná a lezárást, pláne, hogy a rendes étlapon azért van ám sok minden. De oké, alacsony kategóriában indultak. Előételnek meg majdnem tonhalsalátát kértem, de bujkált bennem a kisördög és mégis a Caprese mellett döntöttem, ezt annyit csinálom otthon én is nyáron kíváncsi voltam ha más készíti milyen lesz. Annyi javaslatom lenne, hogy ezt a szarvasi minit felejtsük már le (ők is a gyártását) mert értem, hogy aranyos, meg kicsi, kerek, de annyira gumis, hogy vagy a nagyot vágjuk szeletekre, és máris emeli az ízértékét, vagy lehetne feláras de bufalából, és annak meg jól is áll ha megtépkedik. Sokkal izgalmasabb lenne a tál. De mindegy, ez a hely a pizzáról szól. Abban pedig kiemelkedő. Rendszeres látogató leszek, még úgyis, hogy mindig azt hittem én ezt a heti pizzafalást már rég magam mögött hagytam valahol az egyetemi éveimben. No persze, akkoriban a nápolyi az egy édesség volt.
Magyar Tibor - 2025. július 03., csütörtök 00:07