Újváros Bisztró (Szarvas) - Szarvas

Újváros Bisztró (Szarvas) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Újváros Bisztró (Szarvas)

5540 Szarvas, Arborétum utca 2.

Újváros Bisztró (Szarvas)
Arborétum utca 2. , 5540 Szarvas

Szarvason – a Holt-Körös partján – a védett mocsárciprusok által övezett festői szépségű telken kapott helyet az Újváros Bisztró, melynek teraszáról a patinás óváros tárul elénk Millenniumi emlékművével és a Bolza-kastéllyal.
Meglátásunk, hogy minden jól fejlődő városnak van egy ó- és egy újvárosi része, melyet nem ritkán egy folyó választ el egymástól. Ebbe a tendenciába szeretnénk Szarvast becsatlakoztatni a városképet meghatározó modern épületünkkel. A kétszintes, összesen 1314 m2-es Hi-Tech létesítmény legszebb kilátást nyújtó részébe álmodtuk meg az Újváros Bisztrót.
A hely formabontó lendületével mind a helyi, mind pedig a távolról érkező látogatók számára otthonos hangulatot biztosít bárkonyha-, specialty kávé-, különleges bor- és koktélkínálatával. A vendéglátóhely olyan könnyed atmoszférát kíván teremteni, melyben vendégeink komfortosan meg tudják tartani baráti vagy üzleti találkozóikat, ahol új élményeket, ismereteket szerezhetnek, illetve be tudnak kapcsolódni a napi információáramlásba.
Bárkonyhánk Várvizi Péter kreatív séf elképzelése alapján és Piltz Zoltán séf felügyelete alatt, reggelivel, ebéddel, vacsorával és bárfalatokkal várja a gasztro szerelmeseit, melyhez koktél- és borbárunk egyedülálló kínálata társul.

Specialty kávézónk egy kiemelkedő olasz pörkölő kávéjával, valamint egy a hazai élvonalba és egy a világ élvonalába tartozó pörkölő specialty kávéjával, kézműves bonbonokkal, házi készítésű szezonális limonádékkal és sok egyéb finomsággal várja a hozzánk betérőket.
A signature koktéljainkat a Dining Guide Év Koktélbárja díját birtokló Ódor András állította össze.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Újváros Bisztró – Szarvas

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(10 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

5.0

Hangulat

5.0

"Újváros bisztró szombati ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes élményben volt részünk. Finom, új ízekkel találkoztunk. A három fogásos ebéd kifogástalan volt. Nagyon finom volt minden. Nem volt bőséges, viszont elegendő volt egy ebédnek. A pincérek nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. A ár magasabb kategóriás, viszont egy csodás élménnyel gazdagodtunk, megérte. Vissza fogunk menni! ? Köszönjük szépen!
Sznida Tamás - 2023. október 15., vasárnap 05:58

"Csodás épület,jó ételek "

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper épület.Kedves,előzékenyen fogadtatás.Az emeleti rész szeparált, bár a dizájn oltárán sok minden feláldozásra került (mély a kanapé nem lehet róla rendesen enni az asztalnál,az asztalláb széles piramis formája miatt nem lehet a lábunkat sehova tenni,a Bentley logó inkább csicsás mint elegáns).Az ételek jól megkomponáltak..a kecskesajt hiányolta a sót,a lazac a savat..a mangalica bab körete kicsit keserű volt de a hús jól készült el..a harcsához jól ment a keleties fűszerezés..a tejberizs mangó fagyija szuper volt de a madagaszkári vanília nagyon gyenge ízeket adott az ételbe.A vacsora végére eltűnt az egyébként nagyon kedves pincérünk így üldögéltünk magunkban egy ideig majd lementünk a földszintre,hogy fizethessünk.
Frajsták Roland - 2023. március 19., vasárnap 08:00

"Oázis a magyar éttermek között :-)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hihetetlenül jól éreztük magunkat! Minden tökéletes volt! Az étterem nagyon jól ízléssel lett berendezve, kialakítva. Az ételek rendkívül ízletesek és esztétikusak voltak. Mindezeket megkoronázta a kiszolgálás magas minősége, kedvessége és persze hozzáértése! Mindenkinek ajánlani tudom a helyet. Mi biztosan vissza fogunk térni!
Farkas Mihály - 2023. március 13., hétfő 09:27

"Liza"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ez az eddigi legjobb legszebb étterem, ahol jártam. A kiszolgálás, az ételek a hely fantasztikus.
Farkasné Flóra Liza - 2023. március 12., vasárnap 12:29

"Váci ínyencek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A pincérek kedvesek és figyelmesek a vezetővel együtt, elmondták részletesen hogyan készülnek az ételek, és milyen bor illik hozzájuk. Az ételek ízharmóniája különlegesen finom volt. Köszönjük a séfnek, hogy így megalkotta! Szívből ajánljuk mindenkinek!! Reméljük megnyerik a díjat és nyertesként is visszatértünk hozzájuk! ?
Bánszki Zoltánné Klári - 2023. március 12., vasárnap 11:59

"Csoda hely. "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon ízletes volt minden, gyönyörű hely. Kedves, segítőkész kiszolgálás. Aki itt jár nem fog csalódni!
Dr. Szilágyi Viktória - 2023. március 12., vasárnap 06:15