DiVin Porcello Restaurant - Budapest

DiVin Porcello Restaurant - spanyol / tapas, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

DiVin Porcello Restaurant

1051 Budapest, Apáczai Csere János utca 7.

DiVin Porcello Restaurant
Apáczai Csere János utca 7. , 1051 Budapest

A legfinomabb spanyol-olasz-magyar sonkák, felvágottak és sajtok egyenesen származási helyükről! Helyben készült pékáruk, különleges borok és kellemes hangulat. Egy hely azoknak, akik szeretik a mediterrán életérzést, a spanyol Tapas bárokat, az olasz Aperitivokat és a hazai gourmet termékeket.
A DiVin Porcello egy Sonkabár a belváros szívében, ahol három (spanyol-olasz-magyar) gasztrokultúra találkozik. Éttermünket 2012. decemberében nyitottuk meg azzal a céllal, hogy egy formabontó helyet hozzunk létre, egy helyet, ahol egyaránt jól érezheti magát aki, csak falatozni szeretne a három nemzet sonkáiból, sajtjaiból vagy éppen egy klasszikus magyar gulyást enne ropogós házi kovászos kenyérrel. Valamint betekintést nyerhet az olasz tészták világába is a magyar és spanyol gasztronómia jellegzetes ízvilága mellett.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: DiVin Porcello Restaurant – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(115 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

"Minden tökéletes volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finomak voltak az ételek, jó volt a kiszolgálás és a hangulat is.
Németh Krisztina - 2025. október 20., hétfő 05:52

"Kedves kiszolgálás, szuper ételek "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves felszolgálókkal találkoztunk, barátságosan fogadtak minket, az ételek pedig nagyon finomak voltak. Most voltunk itt először, de remélem lesz még alkalmam ellátogatni ide!
Nagy Eszter - 2025. október 19., vasárnap 19:55

"Étteremhét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt:) Végre egy olyan étterem, ahol nem éreztem azt, hogy presszionálnának, hogy csak minél hamarabb essünk túl a fogásokon. Isteni volt az étel, minden frissen készült, ami a látványkonyhának is köszönhető. Az adagok is pont jók voltak, így még a desszertnek is maradt hely.
Pongó Gabriella - 2025. október 16., csütörtök 06:52

"Simon Edith"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, kedves, figyelmes felszolgálok, köszönjük az élményt.
SImon Edith - 2025. október 13., hétfő 06:12

"Minden szempontból 5 csillag"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Teljes mértékben elégedettek voltunk! Az étterem gyönyörű, elegáns környezetben várja a vendégeket, az ételek kifogástalanok, a kiszolgálás pedig figyelmes és kedves.
Kundráth Réka - 2025. október 12., vasárnap 07:13

""

1,5
Konyha: 1 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 1
A kiszolgálás káoszos volt nagyon, de a felszolgálók kedvesek voltak. Az ételek nagyon kis adagok voltak, nem is laktunk jól. Én csirket kertem és annak ellenére hogy vissza kuldtem, hogy nyers, sajnos ugyan olyan nyersen hoztak vissza. Harman mentünk, mind harmunknak gyomorrontása lett másnapra…
Csobod Timea - 2025. október 09., csütörtök 13:15
DiVin Porcello Restaurant válasza:
Kedves Csobod Tímea! Köszönjük, hogy megosztotta velünk a véleményét, minden visszajelzést fontosnak tartunk. Sajnáljuk, hogy látogatása nem felelt meg teljes mértékben az elvárásainak, ugyanakkor szeretnénk néhány részletet pontosítani az Ön által leírtakkal kapcsolatban. Értékelésében említette, hogy az adagokat nem találta elegendőnek. Szeretnénk megjegyezni, hogy az adagok mértéke minden vendégnél szubjektív élmény: ami valakinek bőségesnek számít, az másnak kevesebbnek tűnhet. Tapasztalt étterembe járó vendégként bizonyára Ön is találkozott már azzal, hogy a különböző éttermekben az adagok eltérőek lehetnek, így ez teljesen természetes különbség, és nem a minőség mércéje. Kollégáink beszámolója szerint az Önök asztalát az étkezés teljes ideje alatt kiemelt figyelemmel kísérték, és minden kérésre igyekeztek azonnal reagálni. Az említett csirkehúst – amelyet Ön nyersnek ítélt – azonnal visszavittük a konyhára, újra sütöttük és frissen tálaltuk. Ekkor helyben már azt jelezte, hogy a hús „kissé száraz”, ami a teljes átsütés természetes velejárója. Érdekességként megjegyezzük, hogy értékelésében azt írta, a hús ugyanúgy nyers maradt, ami ellentmondásban áll a helyszínen kollégáink felé elmondott mondataival, és nehezen elképzelhető, sőt megvalósíthatatlan is, hogy az étel ne lett volna teljesen átsütve. Fontos megjegyezni, hogy az Önök asztalánál több különböző fogás került felszolgálásra, így az, hogy mindhárman ugyanazon okból gyomorrontást kaptak volna, szakmailag és logikailag is igen valószínűtlen – különösen annak fényében, hogy aznap este ugyanebből az alapanyagból és fogásokból több vendégünk is fogyasztott, és semmilyen hasonló panasz nem érkezett. Ételeinket minden esetben friss, ellenőrzött alapanyagokból, a legszigorúbb higiéniai előírások betartásával készítjük. Törekedtünk arra, hogy kellemetlenségét helyben is orvosoljuk, ezért kedvességből egy sajttálat melyet külön rendeltek nem számítottunk fel a részükre, valamint a számla végösszegében is kedvezményt biztosítottunk – sajnáljuk, hogy ezek a tények az értékelésében nem kerültek említésre, így mások számára sem látszik, hogy igyekeztünk kompenzálni az Önben akkor megfogalmazódott hibát. Sajnáljuk, ha a vacsora összességében mégsem felelt meg az elvárásainak, ugyanakkor bízunk benne, hogy egy következő alkalommal lehetőségünk lesz személyesen is bebizonyítani, hogy vendégeink elégedettsége és bizalma számunkra kiemelten fontos. Üdvözlettel: Czető Gábor DiVin Porcello Sonkabár