2 éve terveztem elmenni hozzájuk, azóta (idén) nagy örömömre be kerültek a DiningGuide TOP100-ba is.
Összehasonlítás: Pajta, Ikon, Lamerada, Macok, 67Sigma, Rosinante, 42Bistro, Palkonyha élményeivel összehasonlítva bőven megállja a helyét.
Ételek: Elismerésem, nem értek a konyhaművészethez, de az ízek számomra nagyon is jók voltak. A borjú (feláras) elfogyott, viszont választhattunk helyette birkát, aminek jobban is örültem. A végén egyébként nem számoltak felárat a levesért és a főételért (ami 4000 Ft lett volna), mivel ugye nem volt borjú. A hozzáállás nagyon szimpatikus és ettől függetlenül borravaló gyanánt otthagytam az összeget, hiszen amúgy is számoltam vele.
Együttműködés: Nagyon tetszik az, hogy helyi művészeket "felkarolnak" - pécsi könyvfestő csinálta az étlapokat, a séfhez köthető az edények, tányérok megalkotása (kerámia).
Felszolgálás: Franciska, a tulajdonos volt az emberünk. Nagyon kedves, mosolygós, közvetlen ember, érződik, hogy szívvel-lélekkel vezetgeti a kis szerelemgyermekét.
Hangulat: A hely egy chill mennyország. A rohanó hétköznapokból ide kell "menekülni". Franciska elnézést kért a várakozástért. Kedves Franciska én csak annyit tudok erre mondani, hogy az ott töltött idő minden percét élveztük és pont a chill miatt mentünk oda, így örültünk is, hogy el volt nyújtva az élmény. Mi 2,5 órát voltunk ott.
Ajánlás: Inkább pároknak és baráti társaságoknak ajánlom. A gyerekek nem tudom mennyire tudják értékelni a fine dininget, plusz a gyerekzsivaj nem illik ehhez a helyhez. Érdemes akár az ország másik végéből is ezért az élményért ide látogatni.
Remény: Remélem, hogy kitartanak ebben a gazdasági helyzetben és tovább tudják folytatni, azt amit most csinálnak. Mi még visszatérünk. Kitartást és minden jót kívánok!
Hajdu Örs
- 2022. október 16., vasárnap 18:05