Hableány Bisztró-Borbár (Badacsonytomaj) - Badacsonytomaj

Hableány Bisztró-Borbár (Badacsonytomaj) - hal / tenger gyümölcsei, magyar konyha

Képek az étteremről

Hableány Bisztró-Borbár (Badacsonytomaj)

8261 Badacsonytomaj, Park utca 26.

Hableány Bisztró-Borbár (Badacsonytomaj)
Park utca 26. , 8261 Badacsonytomaj

Modern birtokközpontunk egyedülálló módon a borvidék szívében, Badacsony központjában foglal helyet. A Hableány mindig is találkozó pont volt: rendezvények, bálok, születésnapok, nagy beszélgetések helyszíne - nincs ez másképp ma sem. Az ikonikus épület, a hatalmas terasz, a központi fekvés igazi közösségi térré teszi, ahová jó betérni egy pohár borra, ebédre vagy vacsorára, de a hely ennél több izgalmat is tartogat!
A vendégtérből közvetlenül rálátni a hatalmas tartályokra, így a vendég azonnal kicsit közelebb kerülhet a borkészítés folyamataihoz. Az üzemlátogatás különösen izgalmas, hiszen szakértő idegenvezetés mellett tekinthetünk be a régió egyik legmodernebb látványborászatában a kulisszák mögé.
A különleges környezetben a borok mellé modern bisztrókonyhát álmodtunk, amivel szeretnénk megteremteni a modern, újszerű balatoni gasztronómiát. Helyi alapanyagok, szezonalitás, frissesség – ezen jelszavak mentén készítjük el a borokhoz komponált fogásainkat.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Hableány Bisztró-Borbár – Badacsonytomaj

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(13 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.5

"Csalódás"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Ahhoz képest , hogy olyan mint a Déli pályaudvar, szocialista burkolat kint, semmitérő székek semmitérő ülőpárnákkal gyalogátkelő nincs- ne is legyen mert ide kár bemenni-elképedztő jónak tartják MAGUKAT. ,választék nulla. Egy dolog a különleges: az ár, drága. Az étrl ehyáltalán nem kúlönleges. A borjú bécsin rajta volt az a rágos része. Mi ebben a kúlönleges?
Pető István - 2023. augusztus 20., vasárnap 04:23

"Álomszerű"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fogyasztás: 2 féle előétel, 2 féle főétel Résztvevők: kifinomult ízlésű pár, objektív értékítélettel, markáns gasztronómiai tapasztalatokkal Ételek: fantasztikus, álomszerű ízek és ételdesign Kiszolgálás: figyelmes, kedves, humoros
Novák Zoltán - 2021. október 16., szombat 16:13

"Balatoni hangulat"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A kiszolgálás udvarias volt, az ételek pedig finomak és izgalmasak. Az amuse bouche-ként kapott tintahal tintával készült kenyér rajta füstölt harcsával fantasztikus volt, de egyáltalán minden hal tökéletesen volt elkészítve. Hatalmas adagok.
Borsosne Hogye Szilvia - 2020. október 15., csütörtök 11:00

"Gyomorrontó ebéd"

1
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Rég volt ennyire rossz tapasztalatunk egy viszonylag ismert étteremről. Sok nagyon jó és kiváló étteremben voltunk már. A párommal együtt eltöltött mai nem átlagos árszínvonalú ebéd után szinte elképedtünk?? Ő meglepő módon a malacpörköltből egy csipetnyit kóstolt; furcsálltam is, de amikor megkóstoltam; “nem bírtam magamban tartani.” Szó szerint kellemetlen szaga volt; a galuska a savanyúval is érintetlen maradt. Ráadásul én gyomorrontást kaptam az elfogyasztott fogas karfiollal választás után. Jobb lett volna lehet ha én is kihagyom. Most szinte minden kijött belőlem; de nem kívánom ezt senkinek. A végén a majdnem érintetlen tányér után a kérdés így hangzott: “Finom volt?” Udvariasan mondta a párom, igen. Nem vették a lapot. Legszívesebben nem fizettem volna; vagy el se fogadják....
Kiss Anna - 2020. szeptember 18., péntek 20:04

"jó hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyszerű levesek, finom pisztráng, szuper fácánmell. (Nem igaz a vadász közhely, hogy a fácán csak levesnek jó, mert száraz, tudni kell elkészíteni!) Az izgalmas édesség is nagyon jó volt, esetleg a zelleren lehetett volna alakítani, talán karamellizálni kellett volna jobban..?
Tibor és Judit - 2020. március 17., kedd 18:28

"Elégedett voltam"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jól éreztük magunkat,zseniális ételeket ettünk. A tálalás nagyon tetszetős,szemet gyönyörködtető.Kedves udvarias felszolgálás.
Csiszár Zoltán - 2020. március 16., hétfő 18:57