Budapest központi részén igényes magyar-nemzetközi konyhával, kitűnő borokkal várja Vendégeit a St. Andrea Restaurant.
Lassan 10 éve történt, amikor először jártunk Egerszalókon. Megismertük Lőrincz Gyurit, találkoztunk St. Andival és a gyerekekkel, kóstoltuk a borokat. Beszippantottuk a pince illatát, álltunk a Nagy-Eged-hegyen és csodáltuk a tájat, a hullámzó dombokat és éreztük a természet közelségét, az energiákat. Láttunk napfelkeltét és néztük a Napot, amint elbújik a szőlőtőkék mögött. Megéltünk itt néhány ébredező tavaszt, forró és szikrázó nyarat, langyos őszt és csikorgó téli hónapokat.
És minden alkalommal úgy éreztük, itt valami más van... ENERGIÁK. ÉRZÉSEK. ÍZEK. HANGULATOK. ÉRZELMEK. NAGY BOROK. Így álmodtuk meg a ST. ANDREA Restaurant-ot… Elhoztunk Budapest belvárosába egy pici darabot a pincészetből, a dűlőkből, a színekből, az érzésekből, a gondolatokból, hogy közvetítsük mindazt, amit Dr. Lőrincz György és családja képvisel.
Legendás szolgáltatással, a bor minőségéhez méltó gourmet falatokkal, kellemes környezetben, minőségi kiszolgálással, csak itt elérhető bor-és pezsgőtételekkel szeretnénk maradandó élményt nyújtani kedves vendégeinknek azzal a küldetéssel, hogy minden nap "Törekszünk a jónak gyakorlására!"
A St. Andrea Restaurant Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belváros szívében található Eiffel Palace-ban talált méltó helyére. Ez az a hely, ahol az épített minőségi környezet találkozik egy borászat minőségi törekvéseivel. Igényes és egyedi módon, kellemes gasztronómiai élményeken keresztül szeretnénk itt bemutatni az egri borvidék egyik meghatározó pincészetét, az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtokot.
A hangulatosan kialakított tér, valamint az egri borvidék különleges és exkluzív borainak széles választéka tökéletes helyszínné teszik az éttermet borkóstolásokhoz, üzleti ebédekhez, partnermegbeszélésekhez és különleges rendezvényekhez. Dr. Lőrincz György, a St. Andrea Pincészet birtokigazgatója és borásza hisz abban, hogy az Eiffel Palace és a St. Andrea márkanév tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen értékrendjük közös. Mára mindkét név egyet jelent a presztízzsel, a kiváló minőséggel, a múlt tiszteletével, a jelen örömteli ünnepével és a jövőbe tekintéssel.
A St. Andrea Restaurantban két különterem található, az egyik 12 fő, a másik 20 fő befogadására alkalmas. Itt lehetőség van kisebb csoportok, társaságok összejövetelére, családi, baráti, céges események lebonyolítására, igény szerint ételekkel és borokkal, borvacsorákkal, borkóstolókkal kiegészítve is.
A St. Andrea szőlőbirtok négy településen, kilenc dűlőben művel szőlőt. A termőhelyek zömében található kőzet vulkáni működés eredménye, riolit tufa. A felsőbb talajrétegek eltérő mélységűek és kötöttségűek, de a legtöbb esetben agyagban gazdag talajok.
Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: St. Andrea Restaurant - Budapest