Il Pastaio Ristorante and Bar - Budapest

Il Pastaio Ristorante and Bar - olasz, mediterrán konyha

Képek az étteremről

Il Pastaio Ristorante and Bar

1051 Budapest, Vörösmarty tér 2.

Il Pastaio Ristorante and Bar
Vörösmarty tér 2. , 1051 Budapest

Budapest központjában, a Vörösmarty téren modern olasz konyhával, részben házi készítésű alapanyagokkal várja vendégeit az újonnan nyílt Il Pastaio étterem.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Il Pastaio Ristorante and Bar – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(1384 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

"Nagyon kedves kiszolgálás, átlagos ételek"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedvesek a felszolgálók, hangulatos az étterem, a lokáció szerintem megosztó - belváros kellős közepe, ami pro és kontra is lehet, parkolni esélytelen, de tömegközelekdéssel kiváló. Az ételek viszont "csak" jók. Nem mondanám egyiket sem emlékezetesnek vagy kiemelkedőnek. Szolid. Ízletes. De semmi extra sajnos. A szűzérme kissé száraz, a krumplis köreten a tejszín kissé megtúrósodva pihen a jus alatt. A sajtleves híg. A csirke kockák is szárazak sajnos a raviolis főételben. A desszert finom volt. Picit többet vártunk.
Tóth Klaudia - 2025. november 21., péntek 09:38

"Olasz hangulat és vendéglátás."

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A DiningCity keretében látogattuk meg az Il Pastaio éttermet, és minden várakozásunkat felülmúlta. Hamisítatlan olasz hangulat, fantasztikus ízek és figyelmes kiszolgálás – így tudnám összefoglalni a DiningCity keretében tett látogatásunkat az Il Pastaióban. Az ételek végig magas színvonalat hoztak. A Quattro Formaggi kemencés sajtleves házi cipóban már önmagában lenyűgöző volt, a salsiccia falatkák és az illatos kakukkfű pedig még tovább emelte az élményt. A Duo: Porcini e Pomodoro kétféle bruschettája is remek választásnak bizonyult: a rozmaringos vargányás, parmezános krémmártással és szarvasgombaolajjal egyszerűen mennyei, a klasszikus bazsalikomos-paradicsomos pedig friss és könnyed. Főételeknél a Maiale dijoni mustáros sertésszűze tökéletesen sült, a szalonnaköntös és a Chianti jus igazán karakteressé tette, a cheddar sajtos kemencés burgonya pedig kiváló köret volt hozzá. A Salmone e spinaci citrusos-mézes lazac steake szintén hibátlan: omlós hal, gorgonzolás paraj velouté és sütőtökös burgonyapüré – minden falat harmonikus. Desszertként a Caffé dolce tiramisuja rumos gesztenyekrémmel és belga csokoládéöntettel igazi élvezet, a Crépe con Gelato alla Mandorla illatos francia palacsintája pedig a mandulafagylalttal és a karamellizált Grand Marnier öntettel tökéletes lezárást adott az estnek. Kiváló ár-érték arány, nagy adagok, őszinte ízek – biztos, hogy visszatérünk!
Bajor Tamás - 2025. november 20., csütörtök 17:03

"Juditka"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom etelek,udvarias kiszolgalas,maximalis oda figyeles a vendegre!
Judit Kovari - 2025. november 20., csütörtök 11:50

"Vacsi"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Rendben volt minden.
Vizi Kinga - 2025. november 18., kedd 07:14

""

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A pincér figyelmes, segítőkész, kedves volt. Vissza fogunk menni ismét.
K Ildi - 2025. november 18., kedd 07:04

"Nagyon finom ételek, cuki kis galériás hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ketten foglaltunk az étterem hét alkalmából az étterembe. Az én választásom tökéletesnek bizonyult, nagyon finom és bőséges adagok. A sajtleves, ravioli és palacsinta mennyei volt. Párom bruschetta előétele picit túl kicsi volt, főleg az én adagomhoz képest, 2 mini pirítós volt, pár levélkével, itt esetleg lehetett volna 3 vagy 4 mini pirítós is. Ő dijoni mustáros húst evett, az is finom volt, de pl a krumpliban nem annyira érezte a cheddart, ettől függetlenül tényleg ízletes és megfelelő adag volt. A creme bruléé viszont tökéletes volt az ő menüjében is. Mindenképpen visszajönnénk! csak ötlet, hogy esetleg mivel lehetett volna még jobb a menü :) Proseccos koktélt ittam - nagyon ízlett :) Párom ivott espressot - ebbe viszont került nem kevés zacc... amit nem nagyon értettük - esetleg szűrő csere aktuális lehetne.
Erdélyi Enikő - 2025. november 17., hétfő 08:38