Csurgó Étterem (Dunakeszi) - Dunakeszi

Csurgó Étterem (Dunakeszi) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Csurgó Étterem (Dunakeszi)

2120 Dunakeszi, Duna sor 31.

Csurgó Étterem (Dunakeszi)
Duna sor 31. , 2120 Dunakeszi

Éttermünket páratlan dunai panorámája, változatos kínálata és barátságos, szakképzett személyzete emeli ki, és teszi Dunakeszi kedvenc éttermévé, ahova egyaránt várunk családokat, baráti társaságokat, és mindenkit, aki csak enne egy jót.
 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Csurgó Étterem – Dunakeszi

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(10 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"Csurgó "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus élmény volt.
Polgár Péter - 2024. október 18., péntek 11:02

"Ízek és panoráma"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már ismertük az éttermet, de ezúttal sem csalódtunk. Minden étel nagyon finom volt, a 3 fogással pedig bőségesen jól laktunk. Ez az az étterem, ahol mindenki érti mi van az étlapra írva és az ételek mennyisége sem borsónyi. Jó értelembe véve nem egy fine dining hely, de ettől még kimondottan szép tálalást kapunk. Az ételeket a hagyományosabb (magyaros) ízvilág jellemzi. A finom ételek és a kedves kiszolgálás mellé a Dunai panoráma mindig kellemes kikapcsolódást jelent. Jó szívvel ajánlom mindenkinek! A Csurgóban még sosem csalódtunk.
Holczer-Kancsár Edina - 2024. október 16., szerda 06:06

"Nagy meglepetés"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az Étteremhét keretében látogattam el az étterembe. Remek helyen, közvetlenül a Dunaparton áll, kiváló kilátással a folyóra. Az étterem kellemes, világos belső terével jó alapot teremt az étkezéshez. A menüsorból elsőként a gulyásleves érkezett meg. Csészényi kiszerelésben, de kifejezetten erőteljes, kellemes ízvilággal. A leves ízesítése, a benne lévő zöldségek kellő puhaságúra főttek, a marhahúskockák pedig tökéletesen puhák, ínmentesek voltak. Sűrű és finom, amit a hozzá adott erőspaprikával csípősre is lehetett hangolni. A kellemes indulást fokozta a második fogásként rendelt vadasmarha zsemlegombóccal. Éttermi minőségben soha ennél jobbat még nem ettem. Itt nem alibizték el a mártást, benne volt a szükséges mennyiségű zöldség, kellemesen ízesítették. Külön figyelmes gesztus, hogy mellékeltek hozzá egy gerezd citromot, hogy aki még pikánsabban szereti, úgy csepegtethetett bele citromlevet. A mártás sűrűsége is pont ideális volt. S ahogy egy igazi vadashoz illik, marhahúst használtak, nem olcsóbb csirke-, sertés-, vagy pulykahúst. S ez a marhahús úgy volt elkészítve ahogy a nagykönyvben meg van írva. Olyan puha volt, hogy szinte kanállal is lehetett vágni. Ha tartósan tudnak erre a minőségre koncentrálni, tartják a színvonalat, akkor ez az étel az étterem signature fogása is lehetne, érdemes ezért Dunakeszire menni messzebbről is. A lezárásnak rendelt túrógombóc ezúttal elmaradt a két korábbi fogástól, erősen túróhiányosnak éreztem és mert valószínűleg vízben tartották a kifőtt gombócokat, vizes hatást keltett az íze. A felszolgálás udvarias volt, a fogások kellő tempóban érkeztek, nagyon kedvező első benyomást szereztem az étteremről, aminek már csak a vadasmarha miatt is, további látogatásokat előlegezek meg. Utóirat: elvitelre is rendeltem egy vadasmarhát, ami tovább erősítette bennem a fentiekben írt véleményemet, bátran ajánlom az éttermet. Az első és második fogás maximális pontszámot érdemel, a desszert sajnos rontja az átlagot.
Burányi Zsolt - 2024. október 14., hétfő 13:26

"Duna-parti ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom és bőséges ételeket szolgált fel a kedves személyzet!
Barsi Judit - 2024. október 14., hétfő 10:30

"Csurgó Étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon finom volt!
Adi János - 2024. október 14., hétfő 09:30

"Ajánljuk"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Finom ételek, udvarias kiszolgálás.
Budapestről - 2024. október 14., hétfő 07:26