Epres72 Bistro (Vecsés) - Vecsés

Epres72 Bistro (Vecsés) - magyar konyha

Képek az étteremről

Epres72 Bistro (Vecsés)

2220 Vecsés, Fő út 72.

Epres72 Bistro (Vecsés)
Fő út 72. , 2220 Vecsés

Örömmel invitáljuk Önt Vecsés szívébe, ahol a Fő út 72. szám alatt, az öreg eperfasorral szemben található a mi kis gyöngyszemünk: Az Epres72 Bistro.
Éttermünk, amely 2022 nyarán nyitotta meg kapuit, friss, fiatalos légkört biztosít minden látogatónak, itt a modern design és a hangulatos környezet harmóniája találkozik. Az Epres72 Bistro tökéletes helyszín egy könnyed reggelihez, egy kiadós ebédhez vagy egy meghitt vacsorához. Ételeink friss alapanyagokból készülnek, kreatív módon, hogy minden falat élmény legyen. A választékunk időről-időre változik, az étlapunk pedig csak éppen annyira széles, hogy azon garantáltan megtalálja a kedvencét – legyen szó könnyed falatokról vagy különleges ízvilágú fogásokról.
A nyári hónapokban élvezheti a tágas teraszunkat, ahol különleges programokkal, élőzenés eseményekkel várjuk Önt. Ha a hidegebb hónapokban látogatna el hozzánk, sem kell aggódnia – elegáns rendezvénytermünkben bor- és pezsgőkóstolók, valamint különleges műsorok teszik teljessé a vendéglátás élményét.
Ugyanakkor az Epres72 Bistro nem csupán egy hely az étkezésre, hanem egy tökéletes helyszín különböző családi és céges események számára is: Rendezvénytermünkben születésnapokat, névnapokat, babaváró partikat, eljegyzéseket, esküvőket, céges rendezvényeket és konferenciákat egyaránt szívesen látunk, akár 150 fő vagy nagyobb létszám mellett is.
Lépjen be hozzánk, és hagyja, hogy a konyhánk megdolgozzon a mosolyáért! Tapasztalja meg az Epres72 Bistro varázsát, ahol a hagyományos vendéglátás és a modern bisztróéletérzés találkozik. Mi gondoskodunk róla, hogy minden látogatás egyedi élmény legyen, és hogy mindig szívesen térjen vissza hozzánk.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Epres72 Bistro – Vecsés

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(2 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

5.0

Hangulat

5.0

"Csendes és nagyszerű környezet!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem számítottam arra, hogy ilyen kiváló éttermet találok a 18. kerület mellett. Az étterem környezete nagyszerű, és rengeteg parkolóhely van. Nagyon szépek a kültéri kertek. Bár egy szálloda része, nem zajos, amikor az egész család eljön enni este. Az étel is remek ízű. A steak lédús és zöldségekkel kiegyensúlyozott volt, nagyon ajánlom ezt a helyet.
Wang Janos - 2024. október 12., szombat 09:34

"Levesesen"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hely, figyelmes felszolgálókkal.A leves finom volt a májgaluskával, de én több lével jobban szeretm😀
Fronek Antal - 2024. október 12., szombat 05:16