Ribster American Bar & Grill Westend - Budapest

Ribster American Bar & Grill Westend - mexikói, amerikai konyha

Képek az étteremről

Ribster American Bar & Grill Westend

1062 Budapest, Váci út 1-3.

Ribster American Bar & Grill Westend
Váci út 1-3. , 1062 Budapest

Ha rajongsz az amerikai konyháért, szereted a grill ételek különlegesen füstös és fűszeres ízét, a Ribster a te új törzshelyed lesz! Az amerikai étlapok minden kedvelt fogását megtalálod nálunk. Ínycsiklandozó előételek, szaftos hamburgerek és hamisítatlan whiskey szósszal készített Tennessee Grill fogások csak arra várnak, hogy megkóstold őket. De nem csak étel fronton alkotunk nagyot. Próbáld ki a Ribster éttermek koktél kínálatát is! Nem tudod eldönteni, melyik étel mellé milyen ital dukál? Kérdezd bártendereinket vagy felszolgálóinkat és garantáltan megtaláljuk neked a legjobb párosítást! Várunk sok szeretettel a Ribster éttermekben a megszokott helyeken, az Oktogonon és a Westend bevásárlóközpont földszintjén!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Ribster American Bar & Grill Westend – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,3

(4 értékelés)


Konyha

3.8

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.5

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Weininger-Hollósi Fatima - 2024. október 18., péntek 07:02

"Csajos szerda este"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Direkt hétközben, direkt olyan helyre, ahova nem járunk. Ezeken a DiningCity napokon soha nem helyszín alapján, csakis menü alapján döntök. Húsimádó mivoltomból adódóan most steakre esett a választás. A hely atmoszférája kellemes, a kiszolgálás figyelmes, az ételek kifogástalanok, az adagok pedig normál méretűek, nem a megszokott "kis kostoló-kevés pénzért" hangulat! Már a tigrisrákos előétellel jól laktunk, ami eszméletlenül finom. Ezt egy hátszín steak követte, választható köretekkel és szósszal, vacsora partneremnek pedig egy Buffalo Pasta-ra esett a választása. Mindkettő remek volt és brutálisan nagy adag. A desszertet ezek után már csak megkóstoltuk, aztán csomagolásra ítéltetett. Jó élmény volt, nagyon köszönjük!
Király Mónika - 2024. október 17., csütörtök 06:44

"Igazi meglepetés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon ajánlom. A pincérek kedvesek. Az ételek, italok csodásak, az adagok meglepően nagyok. Az egyetlen negatívum, hogy nagy volt a zsivaj, de ennek is meg volt a hangulata.
Kettinger Tímea - 2024. október 12., szombat 11:21

"Never again"

2,2
Konyha: 0 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Never again
Holland Mike - 2024. október 11., péntek 06:38