Porto Vino Ristorante (Székesfehérvár) - Székesfehérvár

Porto Vino Ristorante (Székesfehérvár) - olasz konyha

Képek az étteremről

Porto Vino Ristorante (Székesfehérvár)

8000 Székesfehérvár, Juhász Gyula utca 3.

Porto Vino Ristorante (Székesfehérvár)
Juhász Gyula utca 3. , 8000 Székesfehérvár

Porto vino: Benvenuti signore e signori!
Wine, pasta & else.
Olasz életérzés, jellegzetes olasz ételekkel Francesco és Tomi előadásában. Az ízek és hangulat fokozását olasz és magyar borok segítik. Friss halak, zöldségek gondoskodnak az ételek minőségéről és az eredeti olasz receptek szerint készülő friss tészták Olaszországot idéző ízeiről. A desszertek és olasz kávé teszi teljessé a 'Dolce vita' hangulatot.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Porto Vino Ristorante - Székesfehérvár

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(75 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"prémium?"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kifogástalan, profi kiszolgálás. A rákleves aprított konzervrákkal, és a hekkfilé nem adott prémium élményt. Az étterem csendes, de sötét,
Szabó Helga - 2024. október 22., kedd 07:24

"Porto Vino Restaurant"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, rendes kiszolgálás
Vivien Horváth - 2024. október 20., vasárnap 16:54

"ebéd a belvárosban"

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
a kiszolgálás gyors volt, a minőség az árnak megfelelő volt
Vargyai István - 2024. október 19., szombat 09:52

"Remek ízek, jó hangulat "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon ízletes ételek, kedves kiszolgálás, olaszos zenék, mediterrán hangulat
Gábor Szabó - 2024. október 19., szombat 07:22

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A menüsor, amit választottunk, finom és jó ízű volt, a kiszolgálás kedves, gyors és határozott volt. Az étterem kellemes benyomást nyújtott.
Mária Hollósiné - 2024. október 18., péntek 17:50

"Kulinárium"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól összeállitott menüsor. Finom ízek, állagok. A marha szegy oylan puha volt, hogy nehéz volt eldönteni mi a puhább a krumplipüré vagy a hus. A desszertek pedig tőkéletes zárást adtak a menünek.
Zborai Tamás - 2024. október 18., péntek 05:51