Rácz Jenő séf, a Rumour étterem megálmodója. Filozófiája szerint a vendégeknek nyújtott élmény sokkal több egy puszta étkezésnél. Fiatalon útnak indult, hogy nemzetközi tapasztalatokat szerezzen: dolgozott többek között Londonban, Koppenhágában, Szingapúrban és Sanghajban. A világ legjobb éttermeiben edződve, a legkiválóbb séfektől tanulva globális gasztronómiai szemléletet szerzett. Széles körű nemzetközi tapasztalatának köszönhetően felkérést kapott egy sanghaji étterem megnyitására, amelynek tevékenységét a Michelin Guide Shanghai Edition a nyitást követő ötödik hónapban Michelin-csillaggal honorálta. 2018-ban és 2019-ben a Bocuse D’Or kínai nemzeti válogatott edzője volt. Ezt követően visszatért hazájába, hogy 2021. május 8-án egy új, egyedi koncepció mentén megnyithassa Budapest szívében a Rumourt.
Pre-Theatre Menu
A természet kincset érő nyersanyagai által inspirált, minőségi hozzávalók felhasználásával készített hatfogásos menü.
A Rumour by Racz Jenő étterem kivételes atmoszférájában elfogyasztott vacsora azoknak biztosít lehetőséget, akik egy rövidebb, kedvezőbb áron elérhető kivételes gasztronómiai élményre vágynak.
A Pre-Theatre Menü kizárólag 17.00-17.30 órára foglalható.
Ára: 25.000 Ft + 15% szervizdíj (borpárosítással: 37.000 Ft + 15% szervizdíj).
Rumour Menu
Tizenegy fogásos fine dining élmény, amely Magyarországon egyedülálló séfasztal koncepcióban kerül megvalósításra. Jellegében felveszi a versenyt egy színházi előadással, ahol a közönség testközelből figyelheti az ételek elkészítésének minden mozzanatát.
Az élmény kizárólag 19.30-20.00 órára foglalható, időtartama megközelítőleg 3 óra.
Ára: 45.000 Ft + 15% szervizdíj (borpárosítással: 66.000 Ft + 15% szervizdíj).