Vadrózsa Étterem - Budapest

Vadrózsa Étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Vadrózsa Étterem

1025 Budapest, Pentelei Molnár utca 15.

Vadrózsa Étterem
Pentelei Molnár utca 15. , 1025 Budapest

Távol a világ zajától, mégis Buda központjában, a Rózsadombon található a 2016 tavaszán újra megnyitott Vadrózsa Étterem, a honi gasztronómia egyik fellegvára.

Különleges mikroklímájú kerthelyiségünk 80-100 fő kiszolgálására alkalmas. A paradicsomi szépségű kert szépen ötvözi a modernitást és a klasszikus eleganciát.

Zártkörű, céges rendezvények, meetingek kiváló helyszíne a maximum 40 fős Gyarmati István terem. A míves aranyozás igazán exkluzív külsőt kölcsönöz különtermünknek.

A ház egyik gyöngyszeme az újonnan kialakított Télikert, a hozzá kapcsolódó két mini terasszal és a Tükör Teremmel, mely összenyíló termek kapacitása 70 fő.

Az emeleten került kialakításra a 20 fő befogadására alkalmas Könyvtár Terem, amelyhez szintén 20 fős terasz rész is tartozik. Üzleti vacsorák, diplomáciai rendezvények ideális helyszíne a teljesen elszeparált különterem.

Konyhánkkal a tradicionális magyar és nemzetközi konyha remekeit elevenítjük fel elfogadható áron, de kiváló minőségben, nem megfeledkezve a modern konyhatechnológiai eljárásokról sem.
Mindezt egyedi porcelán készlettel és eszközökkel szolgáljuk fel kedves vendégeinknek.
Különleges szolgáltatásunk a légkondicionált 6 fős minibusz-transzferünk, amellyel igény esetén szállítjuk vendégeinket.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését, és hamarosan Önt és kedves családját, valamint alkalom adtán rendezvényének résztvevőit is vendégeink között köszönthetjük.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Vadrózsa Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(331 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Tökéletes :-)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes, figyelmes kiszolgálás, isteni ételek és nagyon hangulatos étterem. Biztos, hogy vissza fogunk még térni, csak ajánlani tudom!
O. Eszter - 2024. április 03., szerda 13:16

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Életünk legszuperebb éttermi élménye! Minden 5csillagos, nagyon kedves,figyelmes kiszolgálás, minőségi,finom ételek, gyönyörű környezet. És szuper hogy élő zene van az ebédhez! Nagyon odafigyeltek a kislányunkra is,rögtön hoztak rajzeszkozoket,szóval tényleg minden tökéletes volt. Szívből gratulálok minden ott dolgozónak!!
dr. Gede-Nagy Henrietta - 2024. március 26., kedd 08:23

"Ajánlott"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A fogadás illett a hely színvonalához, nagyon kedves és figyelmes, ezt végig éreztük ott tartózkodásunk alatt. Az ételek mennyisége elegendő, elkészítésük ízletes, tálalásuk gusztusos volt. Nem hivalkodóan elegáns, kellemes hely bárkinek jó szívvel ajánlom.
G P - 2024. március 25., hétfő 08:13

"Vad rozsa étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitűnően éreztük magunkat. Az étterem kiváló ételeket a közölt menü szerint valogathatóak. A felszólígálás magas színvonalú. Az élőzene elvarázsolta minket.
Dóczi Dimitrova Evelina - 2024. március 25., hétfő 07:02

"Szuper választás "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem hangulatos, elő zenével fűszerezett, kiszolgálás és az ételek első rangúak ☺️🥰
Pintyi Zoltán - 2024. március 23., szombat 06:08

"Elegáns rózsadombi helyszín"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon elegáns étterem, élőzenét is biztosítottak, ami sokat dobott a hangulaton. Az ételek közül különösen a főételt találtuk ízletesnek.
Péterfi Csaba - 2024. március 22., péntek 06:09