Márc. 15-én ebédidőben jártunk itt az Étteremhét keretében. Elég nagy tapasztalatom van, ezért általában kissé kritikus vagyok, de itt gyakorlatilag minden tökéletes volt. Az egyetlen kritika, hogy hiába mondtuk a foglalási nevet, a foglalási kódot is keresgélnünk kellett, mintha igazolni kellene magunkat, így a belépő kissé zaklatottra sikerült. Utána azonban minden nagyon jó volt. A hely otthonos, a háttérzene kellemes és nem túl hangos, a felszolgálók profik, de kedvesek, nem tolakodók, mégis figyelmesek. Mivel itallapról inni nem kértük, kaptunk kancsóból friss vizet, amit bár én alapnak tartok, de ritka az a hely, főleg ebben a kategóriában, ahol ezt megteszik és akkor ilyen természetességgel. Az ételek tökéletesek voltak, mind ötletességben, mind alapanyagokban, tálalásban, állagban, ízben. A "Rántott sertésoldalas szabolcsi káposztával" kiváló példa rá, hogy a tradicionális magyar konyhát hogy lehet az alapanyagok, ízek (oldalas, káposzta, tejföl) és technológiák (rántott hús, töltött káposzta) megőrzése mellett modern módon bemutatni. Mindemellett jól is lehet lakni a 3 fogással, de mégsem üt be utána a kóma. Összefoglalva: feltétlenül javaslom kipróbálni az Étteremhét keretében a helyet és biztos hogy ajánlani fogom a külföldi partnerekkel történő vacsorákhoz. Gratulálok a séfnek, a személyzetnek. Köszönöm az élményt!
Krisztina
- 2017. március 17., péntek 14:15