Costes Downtown Restaurant in Budapest

Costes Downtown Restaurant - international food

Make an Online Reservation

Costes Downtown Restaurant

1051 Budapest, Vigyázó Ferenc utca 5.

Costes Downtown Restaurant
Vigyázó Ferenc utca 5. , 1051 Budapest

The story of Costes Downtown began in 2015, in the heart of downtown Budapest, on the ground floor of the Prestige Hotel, seven years after the debut of the Costes Group's first Michelin-starred restaurant. The goal of our young and dynamic team is to provide easy, friendly yet elegant service for those who wish for a less formal but complete fine dining experience.
Our restaurant has been included in the Michelin Guide annually since 2016. In addition to quality, sustainability is also very important to us, so our gourmet dishes are always made from the best domestic, handcrafted ingredients. Among other things, mangalica from local sustainable farming, games from the Nógrád WildLife Park or vegetables grown by the farmers' association in the Budapest area.
Our seasonally changing tasting menus offer a constantly renewed, all-encompassing culinary experience. Whether it's lunch or dinner, we warmly welcome our guests five days a week, from Tuesday to Saturday.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Costes Downtown Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(494 értékelés)


food

4.9

service

4.9

ambience

4.8

"Alulmulta a varakozasokat"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Kozepszeru, sajnos nem volt sem izrobbanas, sem umami es tobb fogas sotlan, illetve furcsan savanyura volt hangolva. Ami a felszolgalast illeti, a vacsora kezdeten felajanlott pezsgo ara poharankent 9800 ft, amit nem kozolnek elore a vendeggel.
L. Diana - Tuesday 15/04/2025

"Costes összkép"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Az étterem maga egészen hangulatos. A kiszolgálás is nagyjából rendben van. Bár kissé zavaró, hogy a főpincérek közül nem mindenki beszél magyarul. Angolul is alig. Viszont van egy bizarr eleme a kiszolgálásnak. Van egy "főpincér" és van egy "kisegítője". A kisegítő tálcán elhozza az ételt nagyjából az asztalig és megáll és vár arra, hogy megérkezzen a főpincér, ami akár percekbe is telhet. Addig ő ott áll és néz. Majd megérkezik a főpincér és leveszi a tányérokat a tálcáról és elénk teszi, néhány szóval jellemezve, hogy mit is fogunk éppen fogyasztani. Az étel maga jó volt, habár az adagokat nem lehet az ebéd, vagy a vacsora szóval összeegyeztetni. Inkább a degusztációs menü illene rájuk. Csak hát ennek nem annak kellett volna lennie. Szűzérme volt a főétel. Egy hentesnél kapható komplett szűzérme valahol egy kiló környékén mozoghat. Hát abból az egy szűzérméből durván két asztalnyi (6-8 adag) főétel is kijött volna. Van némi humor abban az élethelyzetben, amikor elmész a pároddal egy menő étterembe úrizálni és az étkezés befejeztével célirányosan elindultok a legközelebbi BurgerKing felé.
Csák András - Tuesday 08/04/2025

"Ismét szuper élmény "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ismételten hozta a már megszokott színvonalat, minden kifogástalan volt, most voltunk először gyerekkel, külön készültek rá, vele is nagyon kedvesek és figyelmesek voltak. Sokszor visszatérünk még ide.
Tichy-Rács Bálint - Saturday 05/04/2025

"Remek hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, gyors kiszolgálás. Különleges élmény volt az egész hely, örülök, hogy ilyen áron ki tudtuk próbálni.
Palla Péter - Saturday 05/04/2025

"Fenseges etelek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A harom fogas tokeletesen isteni volt, a szuz olyan puha volt, amit sosem ettunk. A fogasok jol atgondoltak voltak, tokeletes kiegeszitese egymasnak. Koszonjuk!
N Kriszti - Friday 04/04/2025

"Csillag nelkul lehetne ezt jobban is"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 3
Szerintem kicsit lazabbra kellene venni es akkor mindenki jobban erezhetne magat. Vannak helyek, ahol az ember nem tudja elengedni magat, mert olyan a kornyezet es a hangulat. At etelek rendben voltak, ezen a szinten nem is vartunk mast, egyedul a rak nem volt teljesen friss a halas fogason
Torok Alex - Tuesday 01/04/2025