Restaurant Color Budapest in Budapest

Restaurant Color Budapest - french, mediterranean food

Make an Online Reservation

Restaurant Color Budapest

1075 Budapest, Madách Imre út 11.

Color Budapest
Madách Imre út 11. , 1075 Budapest

Our restaurant is located in the heart of the city center, within arm's reach of the Gozsdu courtyard. Our focus is on wine and quality gastronomy. For us, the goal was to create a quiet island of the city center, where guests can enjoy a pleasant glass of unique wine accompanied by excellent food, presented by experts, in a relaxed but elegant environment.
Color Budapest fills a gap in its kind, as it is the largest such indoor restaurant in the area. Out venue radiates style, openness and comfort at the same time, it lures you in with its friendly and colorful design, and inspires you to stay with its comfortable interior.
In terms of assortment, Color is completely unique in Hungary today, as we work with our 100 plus self-distributed wines from the territory of the former Austro-Hungarian monarchy. We also offer fantastic cocktails to our visitors.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Color Budapest – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(105 értékelés)


food

4.7

service

4.9

ambience

4.9

"Finom ételek, szuper kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tavasszal jártunk itt először, szintén az Étterem Hét keretében. Az ételek nagyon finomak, a kiszolgálás pedig igazán figyelmes és kedves. Nagyon elégedettek voltunk, biztos visszatérünk még. Annyi építő kritikám van a főételekkel kapcsolatban, hogy a rizottó nagyon kis adag volt (a vöröstönhalas fogás lényegében ugyan ez az adag rizottó, két halszelettel kiegészítve).
Heinrich Dorottya - Thursday 09/10/2025

"Very good but..."

3.7
food: 3 service: 3 ambience: 4
Cuisine is very good, but very simple. All dishes should be developed more to be ideal. Tatar beefsteak was simple, no capers, no egg yolk, no spicy accents. Marinated cabbage, shiitake mushrooms, and onions were faceless, not enough vinegar. Beef cheeks is very good, but not salty enough, carrot puree was bright and brilliant. Tuna was good, but could be better: one-sided fried, non-smoked. Risotto was a sample rice porridge, no crema sauce, but!! with amazing stewed cherry tomatoes inside. Desserts are the best part of the dinner. Somloi cake was excellent-ish with one bitter: cacao sauce can be with a more body taste, not enough umami. But it was 9. The lime tart was okay, but the base was astringent. It was 8, because it could be fresher and could be served cold with ice cream or a little frozen. Ambiance was normal, but I don't like it when waiters become boring and they start to ask you while eating, "How is your dish? Do you like it?" The restaurant is quiet and with intimate fleur. Perfect for the first dates with wine and languid looks. 8/10
Marat Mikhal - Thursday 09/10/2025

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat. Figyelmes felszolgáló , kitűnő ételek és borok. Biztosan visszatérünk.
Tóth Annamária - Thursday 09/10/2025

"Baráti vacsora"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon szuper volt az étterem, szuperek voltak az ételek és a borpárosítások is. Külön köszönjük a szuper figyelmességet a személyzetnek! :) Talán egyedül a rizottó nem nyerte el a tetszésemet, de ezzel együtt is jó estét töltöttünk el itt!
Molnár Zsolt - Wednesday 08/10/2025

"Kiváló hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jó szívvel ajánlom a helyet! A belső tér nagyon barátságos hangulatú, a kiszolgálás kedves, az ételek jó ütemben érkeztek és nagyon finomak, hárman 9 fogást kóstoltunk és mindenkinek ízlett minden! Mi biztosan visszatérünk!
B. - Tuesday 07/10/2025

"Csalódás"

4.0
food: 2 service: 5 ambience: 5
Az étteremről azt az általános véleményt olvastuk, hogy kedves személyzet,hangulatos hely, jó borok és ízletes, finom ételek. Az elejével mi is egyet értünk. Mosolygós, odafigyelő kedves felszolgálókkal találkoztunk és az ajánlott Szigeti Frizzante is igazán jó választásnak bizonyult. Azonban az ételek csalódást okoztak. A tatár túlnyomóan paradicsomízű volt, más fűszert nem nagyon éreztünk benne. A kacsamáj kemény volt és nehezen kezelhető, de a hozzá kínált savanyú dicséretet érdemel. A főételek sótlanok voltak, szerencsére ezen lehetett segíteni, de a rizottó kemény rizsszemein sajnos nem. Ezen a fogáson az óriási gyömbér darabok csak tovább rontottak, mert az ízük nem épült bele az ételbe. Csak a vöröstonhal szeletre nem lehetett panasz. Emellett az ételsorból a somlói volt még az, amire azt mondtuk, hogy igazán finom volt. Az újragondolt madártejet egy tévedésnek éreztük. A kőkemény kókuszos sütemény ugyan a tányéron szép látványt nyújtott, de rettenetesen száraz volt. Nyitottak vagyunk az újdonságokra, de azt gondoljuk, hogy az újragondolás során a kultikus ételek alapjait érdemes volna meghagyni. A könnyű madártej úszó tojáshabját egy kis mascarpone díszítéssel imitálni egy nehéz sütemény tetején átverés.
Rita - Tuesday 07/10/2025