A hely új résztvevő az Étterem Héten, kíváncsian vártuk az ebédet. A hangulat és a kiszolgálás tökéletes, ahogy már a korábbi értékelésekből is kiviláglik. A menüsor nagyon izgalmasan hangzott, és nem is csalódtunk. A kacsamáj pástétom inkább hab volt, nagyon jó ízekkel, és rengeteg madársalátával, ami az egyik kedvencem. A marhagulyás is tökéletes volt a sztrapacskával, a souvide elkészítési mód miatt csodálatosan puha volt. Ami kicsit meglepett, hogy az étlapon ragunak volt titulálva, ehhez képest egy szép darab marhahúst kaptunk:-) A sertésszűz is finom volt, de itt fogalmaznék megy egyetlen kritikát: a három darab nem kicsi húshoz elfért volna kétszer annyi burgonya gratin is. Nemcsak három, mert így a hús felénél sajnos elfogyott. A desszertek (Somlóit és Rákóczi túróst ettünk) is hozták a minőséget. Összességében nagyon jó élmény volt, főleg ebben az árkategóriában. Bizonyára ellátogatunk még ide.
Góth Csaba
- Sunday 23/03/2025