Cavallino Restaurant in Budapest

Cavallino Restaurant - italian food

Make an Online Reservation

Cavallino Restaurant

1214 Budapest, Csikó sétány 2/B.

Cavallino Restaurant
Csikó sétány 2/B. , 1214 Budapest

Cavallino Restaurant is a true hidden gem in Csepel, where the magic of Italian flavors and shared meals come together. We focus on creating unforgettable gastronomic experiences, believing that a delicious meal has the power to bring people closer. Our authentic Neapolitan pizzas, baked in a wood-fired oven, and dishes made with premium ingredients from our own imports guarantee the experience of an Italian journey—without the need for a plane ticket. Visit us and immerse yourself in the essence of Italian feeling!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Cavallino Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(11 értékelés)


food

5.0

service

4.6

ambience

4.8

"Olasz életérzés cdepelen"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jó hangulatú, csendes környezetben igazi olasz ízekkel találkoztunk. Kiváló kiszolgálás, aki szereti az olasz konyhát, annak szerintem kötelezően ajánlott kategória.
Péter - Friday 14/03/2025

"Olasz csoda Csepelen"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás gyors és figyelmes volt. Az ételek ízletesek, nagy adagok, és gyönyörűen vannak tálalva. Az extra meglepetés igazán figyelmes volt. Egy kis ékszerdoboz ez az étterem, csak ajánlani tudom! Nem először voltunk itt, de nem is utoljára!
Adamecz Zsuzsanna - Friday 14/03/2025

""

3.0
food: 5 service: 1 ambience: 3
A Dining első apjára tettük mivel a feleségem hatalmas olasz konyha kedvelő. Az ételek nagyon finomak voltak a kiszolgálás azonban már nem volt jó. Önszorakoztatás helyett a vendégek igényeit kellene előtérbe helyezni többször szerettünk volna italt rendelni ám a felszolgáló úgy átnézett rajtunk mintha ott sem lettünk volna
Pettinger András - Friday 14/03/2025

"Az olasz konyha legjava Csepelen "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Cavallino egy igazi gasztronómiai gyöngyszem, ahol az olasz konyha legjava elevenedik meg. Az ételek kifinomultak és ízgazdagok, minden falat a minőségi alapanyagokról és a mesterségbeli tudásról árulkodik. A kiszolgálás figyelmes és professzionális, a vendégek itt valóban különlegesnek érezhetik magukat. A hangulat pedig magával ragadó, mintha egy elbűvölő olasz trattoriában töltenénk az estét. Ha Csepelen jársz, ez az étterem kihagyhatatlan – sőt, önmagában is megér egy látogatást. Egy hely, ahová mindig jó visszatérni. ❤️
Kenéz Diána - Monday 03/03/2025

"Budapest legjobb olasz étterme"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rengetegen voltak ma, teljes telt ház volt, csak a pultnál kaptunk helyet, de azt kell mondanom, hogy az ételek kárpótoltak. Isteni volt minden, előételnek pármai sonka tálat ettünk párommal, főételnek ő pizzát evett, hibátlan volt, én pedig bélszín steaket kacsamájjal. Életem egyik, ha nem a legjobb steakje volt, le a kalappal a séf és a felszolgálók előtt. Köszönöm az élményt!
Kökény Norbert - Saturday 01/03/2025

"5/5"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Cavallino nemcsak egy étterem – ez egy időkapu, ami egyenesen Olaszországba repít. Nem is értem, hogy kerültem vissza Csepelre a vacsora végén, de gyanítom, hogy a pincérek valami varázslatos erővel bírnak. Először is, a pizza. Ez nem egyszerűen egy étel, ez egy élmény. A tészta tökéletes – ropogós, de mégis puha, a szélén az a kis szenes pörköltség pedig olyan, mintha a nápolyi nap csókolta volna meg. Minden egyes falatnál érezni lehet, hogy itt szívvel-lélekkel dolgoznak a konyhában. A tésztaételek? Ha az olasz nagymamám lenne, biztosan egy kicsit féltékeny lenne. Az ízek annyira autentikusak, hogy szinte hallottam egy olasz bácsit a háttérben „Mamma mia!” kiáltani. A kiszolgálás? Tízből tíz. Kedvesek, figyelmesek, és úgy bánnak veled, mintha te lennél a királyi család egy elveszett tagja. Összegzésképpen: ha egy igazán felejthetetlen gasztronómiai élményre vágysz, ez a hely kötelező. Én biztosan visszatérek – és legközelebb hozok egy bőröndöt, hátha ott maradhatok.
Viktor - Tuesday 25/02/2025