Csurgó Restaurant (Dunakeszi) in Dunakeszi

Csurgó Restaurant (Dunakeszi) - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Csurgó Restaurant (Dunakeszi)

2120 Dunakeszi, Duna sor 31.

Csurgó Restaurant (Dunakeszi)
Duna sor 31. , 2120 Dunakeszi

Our restaurant is highlighted by its unique Danube panorama, varied offer and friendly, qualified staff, that is what makes it Dunakeszi's favourite restaurant, where we welcome families, groups of friends, and everyone who just wants a good meal.
 

Reserve your table online now for free through DiningCity: Csurgó Restaurant – Dunakeszi

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(10 értékelés)


food

4.9

service

4.8

ambience

4.8

"Csurgó "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus élmény volt.
Polgár Péter - Friday 18/10/2024

"Ízek és panoráma"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Már ismertük az éttermet, de ezúttal sem csalódtunk. Minden étel nagyon finom volt, a 3 fogással pedig bőségesen jól laktunk. Ez az az étterem, ahol mindenki érti mi van az étlapra írva és az ételek mennyisége sem borsónyi. Jó értelembe véve nem egy fine dining hely, de ettől még kimondottan szép tálalást kapunk. Az ételeket a hagyományosabb (magyaros) ízvilág jellemzi. A finom ételek és a kedves kiszolgálás mellé a Dunai panoráma mindig kellemes kikapcsolódást jelent. Jó szívvel ajánlom mindenkinek! A Csurgóban még sosem csalódtunk.
Holczer-Kancsár Edina - Wednesday 16/10/2024

"Nagy meglepetés"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az Étteremhét keretében látogattam el az étterembe. Remek helyen, közvetlenül a Dunaparton áll, kiváló kilátással a folyóra. Az étterem kellemes, világos belső terével jó alapot teremt az étkezéshez. A menüsorból elsőként a gulyásleves érkezett meg. Csészényi kiszerelésben, de kifejezetten erőteljes, kellemes ízvilággal. A leves ízesítése, a benne lévő zöldségek kellő puhaságúra főttek, a marhahúskockák pedig tökéletesen puhák, ínmentesek voltak. Sűrű és finom, amit a hozzá adott erőspaprikával csípősre is lehetett hangolni. A kellemes indulást fokozta a második fogásként rendelt vadasmarha zsemlegombóccal. Éttermi minőségben soha ennél jobbat még nem ettem. Itt nem alibizték el a mártást, benne volt a szükséges mennyiségű zöldség, kellemesen ízesítették. Külön figyelmes gesztus, hogy mellékeltek hozzá egy gerezd citromot, hogy aki még pikánsabban szereti, úgy csepegtethetett bele citromlevet. A mártás sűrűsége is pont ideális volt. S ahogy egy igazi vadashoz illik, marhahúst használtak, nem olcsóbb csirke-, sertés-, vagy pulykahúst. S ez a marhahús úgy volt elkészítve ahogy a nagykönyvben meg van írva. Olyan puha volt, hogy szinte kanállal is lehetett vágni. Ha tartósan tudnak erre a minőségre koncentrálni, tartják a színvonalat, akkor ez az étel az étterem signature fogása is lehetne, érdemes ezért Dunakeszire menni messzebbről is. A lezárásnak rendelt túrógombóc ezúttal elmaradt a két korábbi fogástól, erősen túróhiányosnak éreztem és mert valószínűleg vízben tartották a kifőtt gombócokat, vizes hatást keltett az íze. A felszolgálás udvarias volt, a fogások kellő tempóban érkeztek, nagyon kedvező első benyomást szereztem az étteremről, aminek már csak a vadasmarha miatt is, további látogatásokat előlegezek meg. Utóirat: elvitelre is rendeltem egy vadasmarhát, ami tovább erősítette bennem a fentiekben írt véleményemet, bátran ajánlom az éttermet. Az első és második fogás maximális pontszámot érdemel, a desszert sajnos rontja az átlagot.
Burányi Zsolt - Monday 14/10/2024

"Duna-parti ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom és bőséges ételeket szolgált fel a kedves személyzet!
Barsi Judit - Monday 14/10/2024

"Csurgó Étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon finom volt!
Adi János - Monday 14/10/2024

"Ajánljuk"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Finom ételek, udvarias kiszolgálás.
Budapestről - Monday 14/10/2024