Meat Again gluten- and lactose free grill restaurant in Budapest

Meat Again gluten- and lactose free grill restaurant - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Meat Again gluten- and lactose free grill restaurant

1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 2.

Meat Again gluten- and lactose free grill restaurant
Vásárhelyi Pál utca 2. , 1114 Budapest

In the heart of Buda, couple steps away from Móricz Zsigmond Square we opened a place called Meat Again gluten- and lactose free grill restaurant, which became one of the most liked hangout place in Buda in a short time.

 

Reserve your table online now for free through DiningCity: Meat Again gluten- and lactose free grill restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(175 értékelés)


food

4.8

service

4.9

ambience

4.8

"Csalódás"

3.3
food: 1 service: 4 ambience: 5
Születésnapi meglepetéspartit tartott számomra a családom. Ilyenkor az ember nem kritizálja az ajándék meglepetéspartit, de nem tudom utólag magamban tartani a véleményemet. 1. Az étlapon szerepel a csapolt sör, ami a valóságban NINCS. 2. Gluténmentes üveges/dobozos sört sem tudtak adni. 3. A bárány rendelésemet legszívesebben visszaküldtem volna, valami beazonosíthatatlan húsból készült fasírtot szolgáltak fel, horror áron. 4. A férfi mosdó elviselhetetlenül húgyszagú, szellőzetlen. 5. A környezet hangulatos, dekoratív, de az árak aránytalanul magasak. Ez nem vendéglátás, hanem lehúzás! Sajnálom.
Körtvély Csaba - Friday 01/03/2024

"Rejtőzködő étterem, de érdemes megtalálni "

4.2
food: 4 service: 5 ambience: 3
Nem egyszerű megtalálni, még cégtábla sem jelzi, milyen kitűnő étterem található itt. Egyszerűen el lehet felejteni, hogy a gluténmentes az csak pót ételeket jelenthet az igazi gasztronómiához képest. Rendkívül elegáns és figyelmes kiszolgálást kaptunk. Meg is dícsértem a pincért: „mintha a Gundelben tanult volna”(de ez sajnos nem igaz, mert a Gundelben meg sem közelítették ezt a színvonalat). Amit ettünk: Előételek Nyúlhúsleves házi tésztával és Házi kacsamáj pástétom gránátalma lekvárral, házi brióssal; -Főételek: BBQ oldalas, rozmaringos sült burgonya, coleslaw saláta és Bárány kofta sült paprika mártással, édesburgonyával és tahinivel; Desszertek: Vegán csokoládé mousse torta és Sós-karamellás sajttorta
B L - Sunday 04/06/2023

"Fantasztikus hely!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem ízléses kialakítású, fantasztikus konyhával rendelkezik (jómagam nem vagyok ételérzékeny), de mindenek előtt a kedves és szakértő Kollégákkal találkoztunk (jobb szót nem találok, mert sokkal több, mint felszolgálók)!!!
László - Saturday 13/05/2023

"Nagyon kellemes hangulatú hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A pincér hölgy rendkívül udvarias és kedves volt, az ételek fantasztikusan finomak, a hely nagyon kellemes hangulatú, minden szempontból megérte elmennünk ide. Köszönjük!
h eszter - Saturday 22/04/2023

"Hangulatos hely, tökéletes kiszolgálással"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kedves felszolgalo nagyon precíz volt és odafigyelt ránk. Az ételek nagyon finomak voltak!
Krisztina Kriszti - Friday 21/04/2023

"Fantasztikus hely, ahova érdemes visszatérni"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek isteniek voltak, a hozzájuk ajánlott borokkal együtt. A kiszolgálás kifogástalan volt, a felszolgáló hölgy egy tündér volt. A hely hangulata megkapó, berendezése modern, ahova szívesen visszatér az ember. Már csak azért is, hogy végig kóstolja az étlapon szereplő többi fogást is.
S. Andrea - Monday 17/04/2023