Az idei őszi étteremhetes menüsor ismét kifogástalanra sikerült, egyik étel finomabb volt, mint a másik. Külön kiemelném a sütőtök krémlevest, az elképesztően ízgazdag kelkáposztafőzelékes fogást, ahol a mangalicagerinc omlott a szánkban, és a csodás desszerteket. Dicsérendő, hogy a fogások nagyrészt laktóz- és gluténmentesek, ez egyáltalán nem megy az ízek kárára, ugyanakkor nagyban hozzájárult (a konyha rugalmas hozzáállása mellett) ahhoz, hogy csapatunk mindenre érzékeny tagja is végigehette velünk a menüsort. Egyedüli kellemetlenség a fizetés körül jelentkezett, azaz hogy összezavaróan kaptuk meg a tájékoztatást arról, amit egyébként tudtunk,hogy az étteremhetes menü tartalmazza a szervízdíjat. Sajnos ezt a zavart máshol is tapasztaltuk.
Sz. B.
- 2023. október 11., szerda 09:52