Privilége Bistro & Restaurant (Csömör) in Csömör

Privilége Bistro & Restaurant (Csömör) - french, hungarian food

Make an Online Reservation

Privilége Bistro & Restaurant (Csömör)

2141 Csömör, Szabadság utca 13.

Privilége Bistro & Restaurant (Csömör)
Szabadság utca 13. , 2141 Csömör

Welcome to our restaurant, where the tranquility of the suburbs meets the elegance of the city center! In our uniquely designed, beautiful setting, we invite you to enjoy exclusive dishes crafted to perfection. Every detail here speaks of quality, whether it's the exquisite cuisine or the outstanding service. Discover culinary delights where refined flavors and a warm atmosphere come together!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Privilége Bistro & Restaurant - Csömör

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(18 értékelés)


food

4.9

service

4.9

ambience

4.6

"Szuper hely!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon örülök, hogy ezt az éttermet választottuk idén. Nem szoktam véleményt írni, de a Privilege megérdemli, hogy terjedjen a híre, mert a felszolgálás elsőrangú volt, az ételek nagyon finomak voltak, jól lettek összeválogatva, a tálalás kiváló volt! Csak így tovább! Biztosan visszatérünk még, mert láttuk, hogy Márton napra is készülnek. Köszönjük az élményt.
Kocsis Tamás - Friday 18/10/2024

"Kitűnő hely, minden tökéletes "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek magas szinvonalú szaktudassal elkészítettek, a kiszolgáló figyelmes és kedves, az étterem hangulata nagyon jó. Nagyobb családi rendezvényt tervezünk itt lebonyolítani a közeljövőben, mert biztosított a jó hangulat. Köszönjük szépen!
Szabó Zsuzsanna - Thursday 17/10/2024

"Jól lenni és jót enni."

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kifejezetten és kiemelkedően kedves fogadtatás és kiszolgálás. Bőven elég választék, több ízlést is ki tud szolgálni. A mai trendnek megfelelő választék, tálalás és adagok.
Tóth Tamás - Wednesday 16/10/2024

"Tesztelve, bevált, felvettem a listámra"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ételek finomak voltak. Ettünk sütőtökkrém levest és kacsalevest, marhapofát és kacsacombot és ráadásként brownie-t. Mindegyik finom volt, vacsorára pont elég nagy adagban. A kiszolgálás gyors volt, figyelmes, és még mosolygós is. Ez különösen tetszett. Árak átlagosak, nem drága hely. Még szintetizátoros élőzene is volt.
Taletovics Dávid - Tuesday 15/10/2024

"Privilege "

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Elégedett volt a családom. Mint mindig: isteni volt a választható menü is. A kiszolgálás kedves és gyors. Ráadás; jó ebédhez szólt a nóta 🥰
Pásztor Kriszta - Tuesday 15/10/2024

"Ebéd barátokkal"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon régen voltunk ebben az étteremben. Azóta felújították és nagyon szép lett. Az ételek finomak voltak és mutatósan tálalták. A felszolgálás kedves, és figyelmes volt. Az ebéd nagyon jó hangulatban zajlott. Máskor is jövünk.
Dr. Véghné Horváth Andrea Márta - Monday 14/10/2024