Restaurant Mamámtól Tanultam by Palace Bistro (Szombathely) in Szombathely

Restaurant Mamámtól Tanultam by Palace Bistro (Szombathely) - international food

Make an Online Reservation

Restaurant Mamámtól Tanultam by Palace Bistro (Szombathely)

9700 Szombathely, Semmelweis Ignác u. 2.

Mamámtól Tanultam by Palace Bistro (Szombathely)
Semmelweis Ignác u. 2. , 9700 Szombathely

Owing to its facilities, diversity and elegant atmosphere, the “Mama’s Kitchen” restaurant is an ideal place for a perfect family/business lunch or dinner. Our aim is to bring you the best of “Mama’s” cooking skills and the magic of childhood, evoked by the visual experience, aroma and taste of our dishes.
Our restaurant is perfectly suitable for conferences, weddings, press conferences, business dinners or even for standing dinner receptions. Our restaurant can accommodate 90 people at once, and the open terrace can provide space for an additional 70 people. Our event room has a capacity of 50 people.
We await our guests in the heart of Szombathely, in the city centre, with free parking possibility and peaceful environment.  
We are a dog-friendly place!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Mamámtól Tanultam by Palace Bistro – Szombathely

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(6 értékelés)


food

5.0

service

4.9

ambience

4.5

"Szép finomságok"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 3
Az üdvözlő falat nem csak szép, különleges, de még finom is volt! A tálalás is kiváló! Az előétel kacsamája az apró gyöngyökkel diszített tojás formájában zseniális. A hajszálvékony szárított almaszeletek csodás diszítés. Ötlet és megvalósítás is kiváló a légies almapürével. Ma már mindenki konfitált fogást kínál, de a tarja és a pecsenyelé itt fantasztikus volt! A túrógombóc szinte elszállt és feldobta a leheletnyi rászórt szárított, morzsolt vadvirágpehely. A cukormentes limonádé gyümölcsei között felbukkanó feketeribizli nekem nagyon "bejött" Összességében - ha a környéken élnék többször mennék! Márta
Szepesfalvy Márta - Sunday 24/03/2024

"Meghitt vacsora kettesben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Figyelmes kiszolgálás, étvágygerjesztő tálalás, pompás ételek.
Marton Imre - Sunday 17/03/2024

"5 csillag"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fenséges és bőséges menüben volt részünk, rendkívül udvarias, mosolygós kiszolgálással. Meglepetés volt számunkra az ajándèkba kapott "elő' előétel és a kávé. Igazi élmény volt szemnek és szájnak, minőség magas fokon minden szempontból!
Lukács Mónika - Sunday 17/03/2024

"Kiemelkedő hely Szombathelyen"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kreatív, váratlanul magas minőséget képviselő ételek, kurrens alapanyagok, nagy adagok, kedves szervíz. Bízom benne, hogy megtalálja a közönségét és fenn tudja tartani ezt a magas színvonalat a hely. Köszönjük az estét!
Barna Zoltán - Saturday 16/03/2024

""

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Extravagáns belső tér, kedves kiszolgálás, nagyon jól eltalált ízletes menüsor, isteni finom krémesek! Csak ajánlani tudom, mi visszatérő vendégek leszünk! További sok sikert!
Pernyesz Tamas - Monday 11/03/2024

"Abszolút nyerő "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Most sem csalódtam az étteremben, a menü fantasztikus volt! Mindkét menü mind kinézetre, mind ízre csillagos 5-ös. Köszönjük!
Németh Erika - Sunday 10/03/2024