Már egy ideje el akartunk jönni ide, az újdonság ígérete és a képek nagyon csábítottak. Az étterem héten jöttünk 2025 tavaszán, sajnos a belső tér nagyon sötét és lehangoló, ráadásul esőben jöttünk, az étterem külseje sem egy desszertétteremnek, sem szerintem egy ilyen árkategóriájú étteremnek nem felel meg. A gyönyörűen és kreatívan megalkotott-tálalt ételekre az ebéd közben nem lehetett panasz, amikor a vége meglepetést maga a séf kihozta, mindent dicsértünk, főleg a levest és a barack-narancs színvilágú egzotikus desszertet tálat.Az előételként tálat hagymalekváros libamáj zserbót érte némi kritika, de ez lehet csak a mi ízlésünk, nekünk a hagyma íz nagyon vad volt.
Ha ezt az értékelést akkor írom, 5* lett volna, de hazafelé mindannyiunk gyomra megfájdult, és nem a mennyiségtől( mi egy plusz ételt kértünk, és nem is igazán értek egyet avval, h ha vki az alap 10990 ft os adagot kéri, egész biztos éhes marad, mert abban egy előétel, egy leves, és 2 édesség van csak). Rájöttünk, hogy minden étel egy hab, mousse volt, a hús is krém volt, a zöldségek is, így nem volt igazi köret, a sós fogás is inkább desszert volt, a tejszínt/vajat így semmi nem szívta fel, hab húst ettünk habbal. Olyan érzés volt, mint amikor az ember gejl édességet eszik és nehéznek érzi a gyomrát. Ami azért is furcsa, mert vittünk haza a cukrászda részlegükről sütit, ami tökéletes volt, nagyon finom, szép, semmi gejl. Ajánlásom: a cukrászdába menjenek, de az étterembe csak két szelet kenyérrel!
N K
- Wednesday 02/04/2025