Reviews


4.8

(1143 Recensies)


food

4.8

service

4.9

ambience

4.8

"Niveau- primé....!"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
A The Station olyan hely, melyben nem lehet csalódni. Az ételek, a KISZOLGÁLÁS, a nagyszerű zene! Csak ajánlhatom!
Szabad Arany-Kék - Wednesday 26/11/2025

"Csodás ízek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Évek óta nagy kedvencünk a hely, és idén sem csalódtunk. A "konyhai üdvözlet" már megalapozta az elégedettségünket. Az előételek (a borjúnyelv ill. a lazac is) ötletesen voltak elkészítve, ahogy a főételek (steak és halibut) is kifogástalanok voltak. Az utóbbi köretét illetően újragondolták a tabbouleh-t olyannyira, hogy inkább kölesből, mint bulgurból készült, de így is remek volt... A sütik pedg fenomenláisak voltak idén is: a gyümölcsös (lime-málna mousse) és a csokis-kávés ízvilág is telitalálat volt. (Előbbinél a hupikék színvilág nagyon merész ötlet volt...) A borsor is kitűnő tételeket tartalmazott. A felszolgálásnál Gergely ismét hozta a legtökéletesebb színvonalat. KÖSZÖNJÜK!
Cseke Péter - Monday 24/11/2025

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az ételek zöme a megszokott színvonalú volt. Kisebb hibák a rizottó túl sós volt a steakben voltak elrághatatlan részek. A kacsamáj és a halibut toast remek volt.
Lux Walter - Monday 24/11/2025

"Mikor mehetünk újra? Nagyon jó volt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó hangulatban nagyon finom és bőséges ételeket fogyasztottunk, alig várjuk, hogy menjünk újból. A kiszolgálás profi, végig tájékoztatva voltunk, hogy az étel fantázia neve mögött valójában milyen eljárással, milyen étel található. Köszönjük szépen ezt a csodás estét!
Simó Zsolt - Monday 24/11/2025

"Igazi vendéglátás "

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Leginkább a pincérek vendegszeretetével voltunk elégedettek. Az ételek is finomak voltak. Nekem a halibut rizses körítése az apró, kissé gumiszerű tenger gyümölcsei darabok miatt nem annyira jött be, de ezért nem okolnám a konyhát. Az ízek remek kombinációt alkottak, a fogadó falatkákhoz adott kenyerek közül különösen a magvas és a mazsolás ízlett, a vajakból pedig szívesen vásároltam volna otthonra is, annyira finomak voltak. 🙂 Az egyetlen negatívum a hideg volt ami levont a hangulatból, mert annyira átfáztam, hogy mára lebetegedtem.
Judit - Sunday 23/11/2025

"Egy állomás, ahol le kell szállni"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
A Mercure szállodában található étterem kifinomultan elkészített, ízletes fogásokat kínál. A felszolgálónk nagyon jól ismerte az étlapot, és segített minket a választásban. A hely hangulata feledteti, hogy valójában ott tartózkodunk, ahol a szálloda vendégei reggelizni szoktak: egy szépen kialakított átrium, valamint a kényelmes hosszú ülőpad mentén sorakozó bisztró-stílusú asztalok fogadnak. Érvényesítem a jegyemet!
Lombard Rodolphe - Sunday 23/11/2025

"Nemzetközi ízparádé"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az étterem az élőzenével, hangulatával tökéletes helyszín volt egy romantikus vacsorához. Kiemelnénk a felszolgáló, Benedek felkészültségét, szakmai tudását, viselkedését, kedvességét. Rövid, de tartalmas ismertetést kaptunk az étel költemények keletkezéséről, nemzetközi ihletéséről, elkészítési módjáról. (A többi felszolgáló is nagyon kedves volt.) Az ételek, főleg az aperitiv és a desszert finomak voltak. A főétel kacsamáj és a hozzá tálalt tészta számunkra túl vajas/zsíros volt, de az ízkombináció, a fűszerezés igazi ízélményt okozott. Egész biztosan visszatérünk még a későbbiekben.
Kőműves Éva - Sunday 23/11/2025

"Szuper hely "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, barátságos és profi kiszolgálás!
T Mónika - Saturday 22/11/2025

"Station"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Very good
Dr. Gubicsák Szilvia - Saturday 22/11/2025

"Fantasztikus "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kolleganôinket leptük meg ezen a csodàs helyen egy igazi gourman vacsoràval. Nagyon magasra tették a mércét, az üzletvezetô kedves, figyelmes és profi.
Szàvai Alíz - Saturday 22/11/2025

"Kitűnő, mint mindig"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Itt még sosem ért csalódás. Sokkal színvonalasabb, mint amit egy szállodai étteremből várnánk és az árak barátiak.
Rutkai Ágnes - Saturday 22/11/2025

"The Station Night"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon kedves kiszolgálás még parkolásban is segítettek. Az ételek felszolgálása közben pedig nagyszerű kis étel bemutatást is kaptunk. Az ételek is nagyon finomak voktak.
Béni Zoltán - Saturday 22/11/2025

"Szuper volt, apro hibakkal"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Imadtuk a kenyereket, ajandekokat, es a szuper eteleket. Az adagok jelentosen kisebbek lettek, emiatt hamar megeheztunk. Alkalmankent a hideg is becsapott hatulrol az ablakoktol, mar mar zavaro volt. Kulonben szuper kiszolgalas, sok reszlet az etelekrol es igazan finom, igenyes fogasok.
Főző Csaba - Friday 21/11/2025

""

3.5
food: 3 service: 3 ambience: 3
Összességében finom volt, de nem kiemelkedően. Sajnos a helyiségben nagyon hűvős volt és nagyon lassú volt a felszolgálás is.
- - - Friday 21/11/2025

"Csalódás"

2.3
food: 3 service: 1 ambience: 2
Nagy elvárásokkal foglaltuk, be ezt az éttermet, már több éve szemeztünk vele az étteremhét alatt és láttuk, hogy nem egyszer nyeri meg a saját kategóriáját. Csütörtök 19:00 foglaltunk, kb. fél házon lehetett az étterem. Belépéskor a hotelben szép hangulatos karácsonyi díszítés fogadott, de egyből feltűnt, hogy hűvös van. Pincér fogadott minket és kedvesen mutatta, hogy szembe tudjuk letenni a kabátjainkat. Ez volt az első gyanúm, hogy nem lesz kiemelkedő élményünk itt. Úgy érzem nem kell egy Michelin csillagos helynek lenni, hogy elvegyék a kabátjainkat. Mindegy leültünk egy általunk választott asztalhoz, direkt beljebb a konyha felé ahol szintén hűvös volt, határán annak, hogy kelljen egy pulóver. Viszonylag hamar megkaptuk a kenyér vaj fogást ami kiemelkedő lehetett volna, de mivel hideg volt a vaj, így alig tudtuk rákenni a kenyérre. Érthetetlen módon az italok utána érkeztek meg, miután megettük a kenyereket. Előétel 19:40-kor kaptuk meg! Bosszantóan sokat kellett várni rá, de félúton megnyugtatott a pincér, hogy hamarosan jön. A mexikói leves semmilyen, a marhanyelv rilette meg minden volt csak nem rilette nem. Az étterem inkább kezdett már kiürülni, de pár asztalhoz érkeztek szállodavendégek, ahol fura módon azt éreztem, hogy csak velük foglalkoznak. Megjött a főétel szerencsére itt kevesebbet kellett várni, de így is már közel 8:15 volt mire megkaptuk. (A kenyérfogás maradéka még mindig ott csücsült az asztalon) A tejszínes vargányás kacsamájas tészta íztelen és sótlan volt. A dragon steak finom fűszerezésű, annak ellenére, hogy teljesen átsült szaftos volt. (Sous vide?) Adagok rendben voltak. Még le se nyeltem már el akarták vinni a tányért, viszont a kenyér maradék ott maradt asz asztalom. Aztán a desszertre vártunk, aztán megint csak vártunk. Szerencsére kellemesett beszélgettünk, de 9, igen kilenc óra felé közeledve megkérdeztem, hogy mikorra várható a desszert és láss csodát egy perc múlva hozták is. Két előre elkészített mono desszert volt, amit ráraktak egy tányérra. Elfelejtettek minket… Ízben rendben voltak, de nem dobtam hanyatt egyiktől sem. (Noir szelet és fügés linzeres valami) Gyorsan megettük a desszertet, kértük a számlát és távoztunk. (Meg se kérdezték, hogy mivel akarunk fizetni, számlát se láttuk csak egyből beütve hozták a terminált.) Egészen ledöbbentünk, hogy miként nyerhetett ez az étterem ennyiszer. Nem ajánlom senkinek, viszont az IDA Bistro ebben a kategóriában köröket ver erre a helyre, mind ételminőségen, hangulatban és kiszolgálásban is. Leggyengébb Dining City-s élmény.
Szepessy Krisztián - Friday 21/11/2025

"Egy igazi győztes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek hely. Az ételek felszolgálásakor összefoglaló az ételekről és plusz előétel. Ezek a pluszok teszik igazán különlegessé. Nem lepődnék meg, ha jövőre magasabb árkategóriába kerülne.
Dr. Halász-Mojzes Dániel - Friday 21/11/2025

"Extra hét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Íme egy frappáns, természetes hangzású vélemény: Vélemény: Az étteremhét és extra hét alatt szinte az egész étlapot végigkóstoltuk, és bátran mondhatom, hogy minden fogás kiváló volt – az ízek, a tálalás és a kiszolgálás is egyaránt kiemelkedő. Bár minden étel remekül sikerült, számunkra a legnagyobb kedvencek a rilette, a zsályás tészta, a tintahalas rizottó és a noir szelet voltak. Ezek a fogások különösen ízgazdagok, harmonikusak és emlékezetesek voltak. Öröm volt itt vacsorázni, biztosan visszatérünk!
Alexandra - Thursday 20/11/2025

"Születésnapi vacsora"

4.2
food: 5 service: 5 ambience: 2
Mind a vacsora, mind a kiszolgálása tökéletes volt, a helyszín viszont sajnos hideg (mindenki pulóverben volt) amiről nem az étterem, hanem a szálloda tehet.
Hajnalka Dányi - Thursday 20/11/2025

"DiningCity ráadás hét, 2025 november"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden kifogástalan: étkek, italok, ismertető, felszolgálás, atmoszféra, tisztaság. Gratulálok a csapatnak a kreatív ételek megalkotásához, nem véletlenül lettek kategóriájuk első helyezettje (megint).
Dr. Szabó - Thursday 20/11/2025

"Sosem hagyjuk ki"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ezúttal sem hagytuk ki a Dining City-héten a Stationt, és ezúttal is jól tettük. Bár a helyiségben picit hűvös volt a bejárati forgóajtó dekorálása miatt, az ételekre nem lehetett panasz. A mexikói zöldfűszeres csirkeleves, a steak és a csokis, illetve málnás desszert is kifogástalan volt, és az egészet megkoronázta a felvezető háromféle (pl. diós) kenyér háromféle (pl. halas) vajjal. Kiváló gasztronómiai tárlatvezetést kaptunk - nem először és nem utoljára.
Endre Matusz - Thursday 20/11/2025

"ocskocs98@gmail.com"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon kellemes este volt, finom fogások, kiváló felszolgálás.
dr. Ocskó Bendegúz - Thursday 20/11/2025

"Fantasztikus élmény volt "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hétfőn este voltunk a Mercure Buda Hotel “The Station” nevű éttermében. Kiszerettük volna próbálni a Dining City Éttermi hetek keretében meghirdetett étlapjukról az ételeket: Az elő ételek előtt nagyon jó minőségű es változatos vaj válogatást kaptunk ezekhez több féle kenyér dukált amik kiemelték a vajak egyedi ízét. Az elő ételek közül a Kecske sajtos saláta, illetve Mexikói zöldséges csirke levest kóstoltuk, abszolút jó kezdés volt, a főételek közül a kacsa májas házi tészta is kiváló volt, különösen a máj elkészítési módja. A Desszertek kellemes lezárásai voltak a vacsorának. Összességében ízvilágában gazdag, szemnek színeiben és texturájában változatos fogásokat szolgáltak fel, más ilyen jellegű fogásokhoz képest meglepően nagy volt a mennyiség, így a 3 +1 ( az előételt megelőző vaj és kenyér különlegességek , majd az előétel, főétel, desszert ) az éhesebb vendégeket is jól lakatta. Az étkezés élményét fokozta,hogy az ott dolgozó felszolgálok hatalmas szenvedéllyel beszéltek a fogásokról és előzékenyek voltak a vendégekkel. Az étterem egy fiatalos ,de kellemes hangulatot keltett, melyről élő háttér zene is gondoskodott. Összességében egy jó hangulatú estét tölthettünk el és azt éreztük ,hogy többet kaptunk ár-érték arányban,mint amit vártunk.
Bényi Kristóf - Wednesday 19/11/2025

"Station"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
A The Station-be mindig jó ellátogatni, kiemelten kellemes kiszolgálás, jó ízek, kellemes, jó szagú ételek, remek bor... Csak ajánlani lehet.
Kijiv János László - Wednesday 19/11/2025

"Sokkal jobbra számítottunk "

2.0
food: 3 service: 1 ambience: 2
Az ételek egész finomak voltak, de a kiszolgálás színvonalon aluli volt.. Nagy családdal mentünk ünnepelni, és ehhez egy jó éttermet szerettünk volna választani. Az értékelések után erre az étteremre esett a választás, de nem a várt élményekkel távoztunk. A kiszolgálás iszonyat lassú volt, a pincérek sem voltak a toppon. 45 percbe telt, míg mind a 9 fő megkapta az italát, valakinek rosszat hoztak/kiöntötték, vagy többszöri kérésre sem sikerült megugrani, hogy legalább azokat az italokat kapjuk meg először, amivel koccintani szeretnénk. Igaz, hogy az első fogás előtti amuse-t kihozták kezdésnek, de senki nem a helyben készült kenyérrel szeretett volna jól lakni, hanem a 3 fogásos vacsorával, amit az érkezésünk után több, mint 1 órával sikerült elkezdeni. Az előételből a garnélásat választottuk többen is, és mindenki meglepődött, amikor meglátta, hogy ez egy adag quinoa egy kis papaya és mangó kiegészítéssel, a tetején pedig EGY darab garnélával. Az adagok nagyon kicsik voltak, a társaság férfi része egyáltalán nem lakott jól velük. Az étterem nem volt tele, hogy emiatt legyen ekkora felfordulás, de egy prémium kategóriájú, étterem héten induló étteremtől nem ezt vártuk, összességében sajnos mindenkinek csalódás volt. A társaság legalább hozta a hangulatot, de nem nekünk kellene erről gondoskodni.
Göndöcs-Kiss Bernadett - Wednesday 19/11/2025

"Remek konyha"

4.3
food: 5 service: 3 ambience: 4
Konyha csúcs, a kiszolgálás nem. Az ételek miatt mindenképpen megérte betérni. Kifinomult ízek, harmóniában egymással, vendégköszöntő előétel, frissen gyúrt szélesmetélt, borjúnyelv borjúlábbal, málnás friss desszert, friss péksütemények nyújtották a gasztronómiai élményt. Tetszett, hogy felszolgálónk kérés nélkül részletesen ismertette a fogásokat. Viszont az egyik fogást még be sem fejeztük, félre kellett tolni, mert hozták a következőt. Az amúgy is szűkös asztalkán szinte végig ott maradt az előétel terítéke. Nem kérdezték, milyen módon fizetnénk, de nem okozott gondot. A "régimódi szíves vendéglátást" máshol találjuk, de a jó konyha előtt le a kalappal.
Pap Margit - Wednesday 19/11/2025

"Lassú kiszolgálás"

3.7
food: 4 service: 3 ambience: 4
Az ételek finomak voltak, de sajnos ezt ellensúlyozta, hogy huzatos helyen ültünk. Folyamatosan jött valami hideg fuvallat ránk. Ezen nem segített a lassú kiszolgálás. A főétel és a desszert között 30 percet kellett várnunk a huzatban. A pincér nagyon kedves volt, minden ételről mesélt picit
Horváth Tamás - Wednesday 19/11/2025

"Kellemes este finom ételekkel"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Mi már vagy 8x voltunk itt - ez szerintem elmond mindent. Most 6-n voltunk - ami talán rányomta a bélyegét az egész ottlétünk, mivel eléggé lassunak éreztem kiszogálási folyamatot, holott 3 pincét is jelen volt. Az ételekkel (az előéletellel együtt) minden rendben volt. Finomak, frissek voltak. A hal nekem különösen ízlett.
Sz. Péter - Tuesday 18/11/2025

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A foglalásnál nem figyeltem, hogy ez a hotel étterme lesz. Másodszor futottam bele ilyen foglalásba. Nagyon pozitív volt akkor is és tegnap is a véleményem. Arra gondoltam, hogy a legjobb szakácsok a hotelekben dolgoznak? Nagyon tetszett, decemberi akciójukra ismét foglalni fogok! Köszönöm a finom és különleges ételeket!
Berki Peter - Tuesday 18/11/2025

"Csak a szokásos!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ismételten hatalmas köszönet jár a The Station csapatának! Szuper konyha, szuper kiszolgálás, kifogástalan vendég élmény! Ismét megérte a reggel 6os kelés, hogy biztosan legyen időpontunk az étterem hét győztesek hetére. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy látogassa meg a környék egyik gyöngyszemét!
Páhoki Dániel - Tuesday 18/11/2025

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon finom volt, a kiszolgálás is teljesen rendben volt.
Lőrinc Zsuzsanna - Sunday 16/11/2025

"sok ajánlat, jó választás"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Budapesti Márton-napi ajánlatot kerestünk, az óriási kínálatból választottunk, utólag egyértelmű, hogy kiváló minőséget kaptunk barátságos áron. A libalaeves és a saláta is finom volt, minden benne volt, amitől jó egy leves, illetve egy előétel. Kellemesen beerősítve, dobta az ízeket. A kacsmáj ugyan nem liba, viszon ugyanolyan jó. Nagyon eltalálták a májjal harmonizáló gombás tésztát. Az édességek finomak voltak és mérsékelten édesek.
Pongrácz Tibor Farkas Judit - Saturday 15/11/2025

"balogh Eszter"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
-
BAlog Eszter - Thursday 13/11/2025

"Dining vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kitűnő választás volt, mint mindig!
Nagy Anita - Thursday 13/11/2025

"Pozitív meglepődés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves és odafigyelő kiszolgálás mellett élvezhettük a kiválasztott fogásokat. Az ételek mind ízben mind tálalásban abszolút kielégítőek voltak. Nem jártunk itt korábban de megérte ezt a helyet választani! Szívesen ajánlom mindenkinek!
D K - Thursday 13/11/2025

"Gasztronómiai ünnep Márton ürügyén"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Természetesen most is minden fenséges volt - ahogy azt már megszoktuk és elvárjuk -, mert a Station tehetségesen kreatív munkatársai képesek a Márton-napot egyben gasztronómiai ünneppé varázsolni. Persze, ha nagyon kötözködni támadna kedvem, megjegyezném, hogy a választott hideg előétel mennyisége még akkor is lehetne több, ha csak "ízelítőként" szerepel a menüben, a ludaskása pedig inkább a kása és a risotto közötti átmenetre sikeredett, mint ludasra, és ez nem kacsa! Erről jut eszembe hogy utóbbiért kárpótolt a risotto tetejére tálalt, hibátlanra sült husi, valamint a sólet és a lúdláb szelet tökéletes ízharmóniával bírtak.
Frenkó Zsolt - Thursday 13/11/2025

"Márton napon is bizonyít a Station"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
talán ez volt az eddigi legjobb, pedig már többször voltunk. Márton napból az első és ami fontos, hogy amúgy sem szoktunk éhesen eljönni, de most kifejezetten nagyok voltak az adagok, komolyabban evő férfiak is elégedetten távozhatnak.
T T - Wednesday 12/11/2025

"4*"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
A hidegtál kilógott a sorból (a megszokott minőségtől messze volt) a szeles metélt kacsa májjal mesés volt, a ludlab torta a helyén volt. Gergő hozta a szokásos magas szintű vendég fogadást. 🤩
Szalai Eva - Tuesday 11/11/2025

"Libalakoma"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A megszokott minőség.
Török Zsolt - Tuesday 11/11/2025

""

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
A fogások kiválóak voltak, azonban kicsit keveseltük benne a libát. Összességében a leveshez járt egy falat liba hús. minden nagyon finom volt, kacsamáj is tökéletes volt. Csak a levessel lepődtünk meg hogy alig volt benne hús. A kiszolgálás remek volt.
Bence Bia - Monday 10/11/2025

"végre egy kellemes csalódás"

4.0
food: 5 service: 4 ambience: 3
Ugye egy szállodai étteremmel kapcsolatosan mindig van egy negatív előítélet ....a " közönség " és a hangulat valóban hagy maga után némi " pályaudvari feelinget " , de a konyha ezt bőven kárpótolja ! Ha nem egy fancy helyre , hanem kiváló konyhára ( jó áron ) vagyunk kiváncsiak akkor ezt ki kell próbálni , mindenkinek ajánlom !!
Skordai István - Monday 10/11/2025

"Megálltunk :)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szívből ajánljuk MINDENKI-nek, aki szeretetteljes kiszolgálásra, mennyei ízek és kellemes étkezésre vágyik. Tökéletes volt minden, köszönjük és további sok sikert kívánunk!
Gyurkovszki Mónika - Monday 10/11/2025

"étteremnek nevezni,enyhe túlzás"

1.2
food: 1 service: 2 ambience: 0
Sajnos hittem a"nép"szavazásnak!Ez nemhogy 4 csillagot még egyet sem érdemelne meg!Márton napi ételekben liba csak nyomokban volt!Szó szerint! A "libaleves maceszgombóca ehetetlenül kemény,a "zsidótojás"hát mit ne mondjak,de a prímet a ludaskása vitte,amiből hiányzott a rizst ludassá tevő összes "alkatrész"viszont volt rajta pár szelet libamellnek nem nevezhető hús! A desszertről..semmit sem mondanék!A pincérek öltözéke is szedett-vedett volt!A betóduló kislányokról nem beszélve(táncversenyre jöttek)
Glasz Tamás - Sunday 09/11/2025

"Dora"

3.8
food: 4 service: 3 ambience: 4
Etterem heten jartunk itt, akkor kaprazatosak voltak mind az etelek, mind a kiszolgalas. Sajnos ezuttal docogosebben ment minden. Sokat kellett varnunk a rendeles felvetelre, a leves hideg volt. Az etelek azonban finomak, az ossz benyomas most 4.
Dora - Sunday 09/11/2025

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiemelkedő színvonalú ételek, nagyon kedves és segítőkész kiszolgálás. Csak ajánlani tudom.
Erdélyi Bianka - Saturday 08/11/2025

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ha Étteremhét akkor The Station. Nem tudjuk kihagyni őket a sorból soha, mert mindig valami szuper dologgal készülnek. A jól megszokott amuse bouche után jönnek a szuper ételek és a remek borpárosítás mellé. A konyha mindig kitesz magáért és a felszolgálás is rendkívül udvarias, figyelmes és segítőkész. Az élőzene még kellemesebbé teszi az itt eltöltött estéket. Ezután is visszatérünk.
N. Csaba - Tuesday 28/10/2025

"Vacsora 2 fő részére"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Visszatérő vendégként ismét kiváló élményben volt részünk. A felszolgálás profi, a fogások pedig különlegesek és felejthetetlenek voltak. Az élő zene pedig tökéletesen aláfestette a hangulatot. Csak ajánlani tudjuk ezt az éttermet!
N.K. Bernadett - Tuesday 28/10/2025

"Felejthetetlen vacsora"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Különleges estét töltöttem fiammal az étteremben. Az "Étterem hét" keretén belül sikerült kipróbálnunk egy különleges (számomra nem mindennapi) menüsort. Mindennel meg voltunk elégedve, kellemes ízek finom koktéllal kísérve. Gusztusos tálalással, sok számomra eddig ismeretlen alapanyaggal találkoztunk, összességében elégedetten távoztunk. Szívesen visszamennénk máskor is.
Pádár Ildikó - Monday 27/10/2025

"2025. őszének egyik legjobb menüsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A "The Station" menüsorát három fűszervaj, házi kovászolt vekni szeletek előzték meg + fűszeres uborkalé (ha jól emlékszem), így bizonyosan nem áll fel a vendég éhesen az asztaltól. Mi válogatott borokkal kóstoltunk az ajánlatot. Előétel - Borjúnyelv rilette pankóbundában, zöldségekkel, ill. mexikói csirkeleves. Főétel - Kacsamáj roston, szélesmetélttel és ropogós elemmel,ill. Halibut filé tintahalas rizottóval. A hal sült bőre egy vékony kenyérréteg volt, ropogott, de a húsa omlott. Desszert - Keserűcsokis, kávés szelet ill. fügés tarte. A felszolgálás 5+; a konyha 5 (chef váltás mellett is); hangulat 5+
Rédei Attiláné - Monday 27/10/2025

"Minden rendben volt "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A személyzet barátságos volt, az ételek finomak. Jó volt, hogy biztosítottak parkolást a szálloda mélygarázsaban.
Keresztes-Nagy Zsófia - Friday 24/10/2025

"Mosolymenetrend"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Visszajáró vendégek vagyunk, hiszen a Stationben a kedvesség és a konyha mindig tartja a menetrendet – nemcsak a meleg mosolyok, hanem a finom fogások is pontosan érkeznek. :)
Téglási–Thiesz Gergő Bálint - Friday 24/10/2025

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes, mint mindig :)
Kinga - Thursday 23/10/2025

"Fantasztikus"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Már többször voltunk az étteremben, egyszerűen imádjuk, még sosem csalódtunk.
Szécsényi-Barna Márta - Wednesday 22/10/2025

"A fantázia. igényesség és ötletek étterme egyedi, utánozhatatlan miliővel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A fantázia, igényesség és ötletek étterme egyedi, utánozhatatlan miliővel Kezdetektől kihasználjuk az Étterem Hét nyújtotta lehetőséget, mostanában 4- alkalommal a Héten, 2-3x a ráadásban. Az első kiválasztott mindig a The Station. Nálunk az Étterem Hét összes kategóriájának minden tapasztalatát figyelembe a The Station a legjobb. Ők a fantázia, igényesség és ötletek étterme egyedi, utánozhatatlan miliővel. Úgy gondolom, hogy egyben a halak specialistái is. A mostani lepényhal omlós és nagyon finom volt, az egyedi kenyérből készült „halbőr” látványra szép és megtévesztő volt, ízre nagyon finom. Biztos, hogy a Ráadás Hetet is velük kezdjük!
M. István - Tuesday 21/10/2025

"A Stationben mindig minden tökéletes!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Sokadszor jártunk már itt az Étterem Hét rendezvények során, voltunk barátokkal, rokonokkal, a gyerkőccel közösen és nélküle, de sosem csalódtunk még a helyben. Ezúttal egy vasárnap kora esti vacsorát töltöttünk itt el apósommal együtt. A menüsort látva már bajban voltunk, hogy a sok különleges fogás közül ezúttal mit válasszunk majd. Itt mindig olyan új és extra ételsorokat-párosításokat találnak ki, amelyeket csak nagyon ritkán vagy egyálatlán nem fogyasztottunk még. Ezért külön gratula jár az étteremnek és a személyzetnek, mert igen kreatívak és az ételeket is nagyon részletesen, szakszerűen, nagy lelkesedéssel mutatják be és a fiatal felszolgáló generáció is kezd egyre jobban felzárkozni Gergely mellé. :) Fotók nélkül nehéz visszaadni az ételek finomságát és gyönyőrűségét, így csak néhányat szeretnék kiemelni közülük: 3 különböző ízesített vaj házi kenyerekkel, jégsaláta velouté, a kecskesajtos pásztorsaláta, a kimcsis borjúnyelv, a fekete tintahalas laposhal, a kacsamáj a zsályás-vargányás metélttel, a málnás lime torta és a fügés keksz egy pici csavarral mind-mind olyan csodálatosan omlósra és finomra sikerültek, hogy észrevehetetlenül könnyen csúsztak le az ember gyomrába. Az ételsor mellé ezúttal is kíváló meglepetés borsort ajánlottak. Kíváncsian várjuk a szavazás végeredményét, bízunk benne, hogy az extra hét során ismét győztes étterembe térhetünk vissza további fogásokat kipróbálni! Csillagos ötös mindn téren!!
K. Ákos - Tuesday 21/10/2025

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A tökéletességre törekedtek, sikerült!!
Hlavács Edit - Monday 20/10/2025

"Csodálatos ízek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Másodjára jártunk az étteremhét keretében a Station-ben. Ismét nagyon finom ételek és italok csodálatos tálalással. A személyzet nagyon profi és figyelmes. Köszönjük a varázslatos és finom estét. Máskor is jövünk!
Al-Muhanna Walid - Monday 20/10/2025

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon színvonalas étterem, finom ételek és kedves kiszolgálás. Nagyon jól éreztük magunkat.
Vas Petra - Monday 20/10/2025

"Szokás szerint szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rendszeresen visszatérünk, annyira jó
Tukacs Dávid - Monday 20/10/2025

"Visszajáró vendég"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindig figyelmes, kedves és profi kiszolgálás. Isteni ételek. Úgy is fogalmazhatnék, hogy csak a szokásos. Visszajáró vendégek vagyunk, ez mindent elárul.
Ivániczki Réka - Monday 20/10/2025

"Pazar vacsora a The Station-ben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csak a szokásos: különleges ételsor kiváló minöségben
Varga-Balázs Attila - Monday 20/10/2025

"Zseniális ízek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Különleges ízvilág. Profi kiszolgálás.
Ferenczi Dóra - Monday 20/10/2025

"YA28V3"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom volt minden, ízek kavalkádja.
Vígh Veronika - Monday 20/10/2025

"Hangulatos késői vacsora"

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Negyedjére tértünk vissza az étterembe, mert mindig elégedettek voltunk mind az ételekkel, mind a kiszolgálással, hangulattal. A mostani ételek is ízletesek voltak, viszont az előző ételekhez képest kicsit kevesebbet hozott ízvilágban a főfogás. A desszertet és az előétel viszont kiemelkedően finom volt, a desszert olyannyira, hogy haza is kellett belőle hoznunk (Noir szelet), még soha nem ettünk ennyite eltalált süteményt.
Laurinyecz Andrea - Sunday 19/10/2025

"Ötcsillagos élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Profi kiszolgálás, remek ételek
L B - Sunday 19/10/2025

"Felkészültek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek finomak voltak. A felszolgalók messzemenőkig felkészültek voltak, minden részletekbemenő kérdésünkre válaszoltak.
Borsos Ferenc - Sunday 19/10/2025

"Ízharmónia"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Màr nem először látogatok el a The Station étteremhét programjára, de mint mindig ezúttal is csodálatos ízélményekkel gazdagodtam. Tökéletes kiszolgálàs, fantasztikus fogások. Ismét köszonöm a csodàlatos élményt.
T. Péter - Sunday 19/10/2025

"Kellemes meglepetés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Először jártam a The Station étteremben és kicsit tartottam tőle mivel szállodában van, de nagyon kellemes gasztro élményben volt részem. Az ételek kifogástalanok, alig tudtam választani, a kiszolgálás kiemelkedő és ismertetőt is kaptam a fogásokról. Biztos eljövök újra.
Maros Mirella - Sunday 19/10/2025

"Kiváló!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat miközben finomabbnál finomabb fogásokat ettünk.
Eszter Kiss - Sunday 19/10/2025

"Vacsora remek élőzenével"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Szuperek voltak az ételek és a felszolgálás is. Az élő zene meg tökéletes hangulatot teremtett
Major Gábor - Sunday 19/10/2025

"Gasztró utazás egy ismerős helyen"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Ezzel indultunk: Amuse Bouche - üdvözlet a konyháról. Szerettük nagyon a kenyereket és a 3 féle ízesített, fűszeres vajat, most is emlékezetes volt, mind eddig mindig. Aztán: a lágy kecskesajtos pásztorsaláta nagyon ízlett mindenkinek, kicsit sajnáltam is, hogy én a sóban eltett citromos garnéla kibbehet választottam. Ez utóbbi sokat ígért, de keveset hozott. Nagy élmény volt a halibut filé ‘toast’, lazacikrás velouté, fekete tintahalrizottó. A Dragon Steak (marhahátszín), gyökérgánica, gulyásmártás, forrázott zöldek költeménynek indult, de ebből igazán csak a steak volt ízletes. A noir szelet nagy kedvenc volt, igaz, ennyi cukortartalomnál már elég lett volna talán a fele is. A málna, lime mousse torta is rendben volt, a majdnem neonkék színezést kissé túlzásnak tartottam. A kiszolgálás kiváló volt, ahogy eddig mindig. Köszönjük az élményt, visszajövünk.
M. A. - Sunday 19/10/2025

"Tökéletes vacsora!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Többször jártam már a The Station étteremben és sose okoztak csalódást. A menü ha lehet, ezúttal még érdekesebb és finomabb volt. A kiszolgálás mint mindig tökéletes volt, külön dicséret Gergőnek az érdekes ismertetőért. K.Timea
K. Tímea - Sunday 19/10/2025

"Családi vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Különleges ételeket ehettünk, mind nagyon finomak voltak. A felszolgálónk nagyon figyelmes és segítőkész volt. Jól éreztük magunkat!
Szombathelyi Flora - Sunday 19/10/2025

"Tökéletes vacsi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden elemmel tökéletesen meg voltunk elégedve és még egy plusz előételt is kaptunk.
Gergő Fejes - Sunday 19/10/2025

"2025. őszi étteremhét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Immár sokadik alkalommal tértünk vissza ide, és, mint eddig mindig, most is nagyon jó élményekkel távoztunk. Olyan remek fogásokat volt szerencsénk megkóstolni, mint a borjúnyelv rilette, a halibut filé vagy a kacsamáj szélesmetélttel. A kiszolgálás kiváló volt, a hangulathoz pedig nagyban hozzájárult a cimbalmos játéka.
Elekes Máté - Saturday 18/10/2025

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kedvenc helyünk még mindig! A pincérek, a hangulat, az ételek, mind szuperek egytől egyig. Tavaly is voltunk, jövőre is jövünk. Nagyon jó, hogy a pincérek minden információt elmondanak az ételekről és nem csak leteszik elénk. A 3 fogás mellé egy 4.-et is kapunk isteni kenyér és vajválogatással.
C V - Saturday 18/10/2025

"The Station "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Legjobb étterem, mi már harmadjára voltunk itt, de biztosan megyünk a következő alkalommal. Finom ételek, kedves kiszolgálás. Kedvenc éttermünk Budapesten :)
Juhász Heni - Saturday 18/10/2025

"Még mindig a legjobb❤️"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ismét a legjobb és legfinomabb ételsort kaptuk, szuper volt mint mindig a kiszolgálás és az ételek fantasztikusak voltak. Köszönjük a séfnek és a konyhai dolgozóknak a profi munkát.
Hromada Maria - Saturday 18/10/2025

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Étteremhét keretein belül voltunk itt. Design-os a hely, az ételek pedig nagyon finomak. Csak ajánlani tudom!
Daniella Sperling - Saturday 18/10/2025

"Az étterem hét legjobb étterme"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nem először jártunk az étteremben, most sem csalódtunk. A menűsor most is különleges és ami a legfontosabb, nagyon finom vollt. Profi kiszolgálás, kellemes hangulat. A hely ár-érték arányban is kimagaslik az éttermek közül.
Mónika - Saturday 18/10/2025

"DiningCity October, 2025"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Excellent food design and cookery, thanks to the restaurant's management and chefs. Skyrocket Amuse Bouche offerings with four kinds of fresh bread. We tasted three types of appetizers and main courses, as well as two desserts. Every course was delicious, the flavors and textures exceeded our expectations. The wine selection is also excellent. If you haven't been there yet, give it a try, especially during DiningCity.
Dr. Szabó - Friday 17/10/2025

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kedvenc helyem, de most először egyik előétel se fogott meg, a kacsa máj zsályás szeles metelttel kiváló volt a bor sor és az édesség jól csúszott.
Szalai Eva - Friday 17/10/2025

"Visszatérés, ami most is megérte"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindig jó érzés visszatérni, és látni, hogy ugyanazok az ismerős, mosolygós arcok fogadnak minket.:) A vacsora elején érkező kenyér- és vajválogatás ismét remekül sikerült. A pásztorsaláta alapanyagai (finom etyeki sajt, kellemes házi majonéz) rendben voltak, mégis kissé visszafogott, kevésbé karakteres élményt adott a korábbi évek előételeihez képest. A dragon steak hozta a megszokott, stabil színvonalat: a marhahátszín tökéletesen készült, a gyökérgánica és a gulyásmártás pedig szépen kiegészítette. Zárásként mindhárom desszertet megkóstoltuk, és nehéz lenne közülük kedvencet választani.A cukrászok megkoronázták a vacsorát.:)
K Márk - Friday 17/10/2025

"Méltán"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Méltán szokott bejutni a Ráadás Extra Hétre, ezért évek óta visszatérünk! Az ételek ezúttal is fantasztikusak voltak, kreatívak és minőségiek, nem is érdemel több szót ;-). Viszont ezúttal nem találták a kiszolgálás ritmusát, a fogások előtt/között hol sokat kellet várni, hol egymásra tolódtak... Ettől még visszatérünk, remélhetőleg csak múló szeszély volt!
Péter - Friday 17/10/2025

"Kifogástalan"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Az előző étteremhét alkalmával jártunk itt először, és most ismét. Ezúttal is remek volt minden étel. A menü előtti kenyérkék is isteniek, nehéz kiállni, hogy ne együk magunkat tele már azokkal. A desszertek közül a Noir szelet pedig bombasztikus!!
Fehér Máté - Thursday 16/10/2025

"Visszatérők"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon elégedett voltam, a személyzet ezúttal is kiválóan teljesített, és lenyűgöző szakmai tudással rendelkezett az ételeket illetően. A tészta egyszerűen mennyei volt, érdemes lenne állandó elemként szerepeltetni az étlapon. A desszertek most különösen kiemelkedőek voltak – ebben az étteremben egyszerűen nem lehet csalódni.
Alexandra - Thursday 16/10/2025

"Fantasztikus menű"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus ételek, hozzáértő, figyelmes kiszolgálás.
T L - Thursday 16/10/2025

"Szuper!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Negyedik alkalommal latogattunk vissza és mindig magas színvonalon történik minden. Tökéletes kiszolgálás, az ételek kihozatala után kis érsekességek, hogy mit kell tudni róluk. A háttérben cimbalom szól, a hotel halljában. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Molnár Róbert - Thursday 16/10/2025

"Vendég"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon profi volt a személyzet és a kiszolgálás-
Aszalai Dániel - Wednesday 15/10/2025

"Jo lenne, ha csak ilyen vendeglato helyek leteznenek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves es informalo felszolgalas, egesz gyors konyha, szuper finom etelekkel. Kulonleges kenyer es vaj valogatassal.
T Z - Wednesday 15/10/2025

"---"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus, magasszintű, korrekt vendéglátás, kivételesen különleges menüsor, mint minden évben! Külön +1 csillag, hogy nincsenek felárak és bújtatott költségek. Drukkolunk az az aranyéremért a The Station-nek!
Frank Emese - Wednesday 15/10/2025

"Biztos jövünk még!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom, gyönyörű ételek, figyelmes kiszolgálás. Mind a szemünk, mind a gyomrunk "élvezkedett". Jár az 5*! Biztos, hogy jövünk még!
Kissné Hautzinger Dóra Kinga - Wednesday 15/10/2025

"Kedd esti vacsora"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon rugalmasak voltak a foglalással Az ételek különlegesek voltak, a legjobban az előétel ízlett
Petrás Vera - Wednesday 15/10/2025

"The Station étterem"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Hangulatos hely, fantasztikus ételek és nagyon kedves kiszolgálás.
Varga Mária - Wednesday 15/10/2025

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Maximális kedvesség és nagyon finom ételek.
Dobler Vivien - Tuesday 14/10/2025

"Mindig nagy meglepetés ez az étterem!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem továbbra is meg tud lepni és elkápráztatni a különleges ételekkel. A pácolt citrom, garnélás kuszkusz, kacsamáj, finom házi tészta (és minden egyéb ami a tányéron volt) nagyon ízlett. Különböző textúrák, átgondolt ízharmónia - ez valóban művészet! Az ételek előtt kenyerek és különleges ízesítésű vajak is kiválóak voltak, fekete só, datolyás vaj, fügés kenyér - kifejezetten egyedi. A csokis és egy kissé megdöbbentő színű málnás desszert: mámor! :) A fügést legközelebb kikérjük!
Héger Katalin - Tuesday 14/10/2025

"Kiváló, ahogy már megszokhattuk"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Kiváló, különleges ételválaszték az étteremhét menüben, feláras tételek nélkül. Barátságos, mégis profi kiszolgálás, részletes bemutatása a kihozott ételeknek. Az opcionális, rugalmasan kezelt borsor jó ötlet, de a 3 választható tétel kevés ahhoz, hogy bármelyik választott fogáshoz jól passzoló bort találjunk. Ehhez 5-6 tételre lenne szükség, esetleg sommelier ajánlással az étlapon.
Barta Imre - Tuesday 14/10/2025

"Szuper hely, köszönjük :)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
:)
Komporday Linda - Tuesday 14/10/2025

"Egyszerűen tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Évek óte visszajárunk, de sosem csalódtunk, minden menüsor tökéletesen van összeállítva, az ízek adagok kifogástalanok.
Gergely Brigitta - Tuesday 14/10/2025

"Bomba jo"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A pincerek kivaloak voltak, nagyon segitokeszek es kommunikativak. Bort ajanlottak fogasokhoz igazitva és mindegyik fogasrol nyomtak egy kis sztorit. Az ételek finomak es egzotikusak. Az adagok pont elegek voltak a 3 fogassal + 1 ajandek elo-eloetellel hogy guruljunk hazaig. Kategoriajaban szerintem messze a top 1.
Vajda Patrik - Tuesday 14/10/2025

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás nagyon kedves és figyelmes, a hely pedig hangulatos. Egy nagyon kellemes vacsorát fogyaszthattunk el náluk, aminek minden percét élvezni tudtuk.
Spaczér Virág - Monday 13/10/2025