Kedves Barátommal - aki először élt az Étteremhét adta (kiváló!) lehetőséggel- jöttem el ide. Hosszas tervezgetés után.** S, azt hiszem, MINDKETTŐNK nevében írhatom- egyáltalán nem bántuk meg.... Az ételek remekek- pont olyanok, mint amilyennek lenniük kell... A kemencés kecskesajtos conchiglie, provence-i raguval- ropogós, friss, ízletes... (Esetleg annyi- hogy manapság a földközi (mediterranean) ízek eléggé nagy mértékben képviseltetik magukat a konyhaművészetben... Talán néha érdemes e (amúgy remek) ízek mellett- esetleg valamilyen mást is venni. A leves... Hmm... (Ezzel még többször találkozhat a kedves olvasó)- nos- KIVÁLÓ! Az édesburgonya kellemes ízét remekül egészíti ki a paprikaolaj, s a többi hozzávaló... ETETI magát.. Hmm... A kacsa friss, ropogós-s meglátásom szerint igen fiatal- a beszerzésnél erre is ügyeltek.... A gesztenye darabkák külön - s nagyszerű - meglepetést jelentettek. A felszín kellemesen ropogós- a belső- lágy... Az ÉLÓ (!) zene, és a környezet- Hmm.... Lenyűgöző... Köszönjük ezt a remek, tegnapi estét! Sz.K. A. **Nem, nem azt volt nehéz eldönteni, hogy MELYIK helyet válasszuk.... Neki volt még némi késői munkája- és 20.00 volt az utolsó foglalható alkalom. De az étterem alkalmazottai ebben is igazán segítőkészek voltak.
Szabad Kék Arany
- Tuesday 22/10/2024