Sok olasz étteremben megfordultam már életemben, Budapesten is szinte már az összesben jártam, a Krizia kimaradt eddig. Gondoltam az étteremhét alkalmával kipróbálom. Az már biztató volt számomra, hogy 5900 Ft-os menüvel megy a hely, gondoltam, ebből baj nem lehet, lett. Az, hogy a hely kvázi egy szuterén (pince) nem probléma, hiszen sok helyen jártam már, ahol nem volt ezzel gond. Na itt volt. Nagyon hideg volt, konkrétan megfáztunk a kedvesemmel az este alatt. Összesen jattal együtt 17 ezer forintot fizettem, a menünk kívül elfogyasztottunk összesen 4 deci bort és 1 nagy üves szénsavas ásványvízet. Valamilyen olasz vörösbort ittam és csak remélem, hogy nem a papírcsomagolásos borból kaptunk, mert nagyon gyengus volt a bor. Az ételek, a kezdő fogás a "cég ajándéka" olasz lángos, bárcsak ne lett volna, kiszáradt, zsíros tészta, állítólag olasz sonkával. Botrány. Előételeknél a lazac tatár az jó volt, a leves elment kategória, legalább meleg volt. Na, jött a főétel durbincs spárgával, a hal finom is lehetett volna, ha nem hideg, egy nyomorult spárga volt a köret, a többi egyéb zöldség. A főételek kifejezetten hidegek voltak. Utána jött a fekete leves, a parfé még csak-csak, bár az is ránk olvadt, nem ettük meg, na de a profiterol, hát az egy szégyen, kb. CBA minőség, tudjátok, az az előre csomagolt. Szóval soha többet Krizia, ezért a menüért elkérni 5900 Ft-ot egészen egyszerűen pofátlanság.
Szilárd
- 2019. március 21., csütörtök 11:26