Olyan érzéssel távoztunk, mintha csak gyorsan összedobtak volna egy menüt az étteremhétre, hogy hátha többen jönnek, mint általában, és nem foglalkoztak volna az autentikussággal. Az általunk fogyasztott ételek látványra biztosan nem, de feltételezhetően ízre sem közelítették azokat a fogásokat, amik a normál étlapon vannak. Kacsacombot krumplival máshol is tudok enni, reméltem, hogy ízben ad annyi extrát, hogy megérje, de azt kell mondjam nem, az a kevés datolyás szósz, ami rákerült, nem nagyon vert éket egy átlag magyar étterem és a marokkói konyha közé, de összességében egyik általunk fogyasztott étel után sem tudtunk csettinteni, hogy hű ez milyen jó. Nagy reményekkel jöttünk, de a tegnapi tapasztalatok miatt nem mennénk vissza mégegyszer, pedig jó helyen van, jól néz ki az étterem, láthatóan sok vendég is érkezett, úgyhogy nagy rá az esély, hogy az étteremhetet leszámítva ez egy jó hely!
Balogh Márton
- 2025. március 17., hétfő 12:01