Előételünk kacsamáj és gulyásleves volt. A kacsamáj nagyon finom volt, viszont a szósz mellé nekünk túl édes. A gulyásleves isteni finom volt! Bőséges, kiadós adag. Az egyik főétel a mangalica brassói volt. Finom, puha, ízes volt a hús, a krumpli a szószba forgatva különösen jó ízvilágot hozott létre. A másik főételünk a rántott karaj volt, ami szinte puha, finom fűszerezésű volt, végül pedig a marhapofa pörköltet ettük, ami szintén puha, kellemes, de nem túl erős ízvilágú volt. Desszertként madártejet, túrógombócot és somlóit ettünk. A madártej volt a legjobb! Nagyon harmonizáltak itt az ízek. A somlóiban használat csokoládé nem ízlett, nem azt a finom krémességet, igazi csoki ízt adta vissza. A túrógombóc is egyszerűbb volt, több intenzív ízeket vártunk tőle, de ennek ellenére szintén finom volt! Végül mindvégig kedves kiszolgálásban volt részünk.
Szvák Mariann
- 2025. október 06., hétfő 06:52