A kiszolgálás nagyon barátságos volt, folyamatosan érdeklődtek hogylétem felől.
A dámszarvas tatár kívül nagyon barna, belől rózsaszín volt, mint amikor a tatárból bekevernek hat kilót, és másnap, harmadnap is abból porcióznak. De még mindig az előétel volt a legjobb.
Egyáltalán nem értem, hogy miért kértek plusz 2000 forintot a hátszínre vagy a kijevi jércére, egyik sem egy nagy érvágás, és az étterem így is a drágább kategóriába volt sorolva már alapból. A hátszín érthetetlenül rágós volt, szinte kiszáradt, amit a túlságosan száraz lyoni hagyma csak tovább fokozott. A tál legjobb adaléka a puliszka volt, amit ötletesen valósítottak meg, de lényegében bármihez adhatták volna. Akár önálló vegán főételként.
A Chia puding not my cup of tea de inkább ezt választottam mint a túlságosan egyszerű mézes krémest. Kicsit bővebb választékkal is készülhetnének a következőre.
Összességében a legkevésbé tetszetős hely volt ahová az étteremhét során eljutottam, nem hiszem, hogy visszajövök.
Magyar Tibor
- 2022. április 04., hétfő 13:48